Mor ve Ötesi

Yazın,Balıkesir/Ören konserinde de olmuştu o.Herkes Cambaz,Sevda Çiçeği falan yardırdı.Ne,Şarkıcı Çocuk falan bir başladı,herkes sus pus.Tek söyleyen bizdik yani,çok eğlenceli.Tüm millet onları değil,seni izlemeye başlıyor o andan sonra.
 
kill_all_rock_stars demiş ki:
hasickteareya demiş ki:
kill_all_rock_stars demiş ki:
soulatabyss demiş ki:
dün Bursa'da yapılmış olan "dünya yalan söylüyor" isimli paneldeydim. konuşmacılardan biri de Harun Tekin'di.
"ağzı olan konuşuyor" lafı çok uygun burda... harun ne zaman ilgilenmeye başlamış bu konularla merak ediyorum. 1 yıl mı? ne büyük bir birikim. aydınlat bizi haaaruuuun :)
senin altında daha b.klu bezlerin duruken harun bu tür şeylerle ilgileniordu.. tamam..... ..
sen avukatısın galiba :) harundan yaşım da büyük ayrıca. bir yıl öncesine kadar çiçek böcek dışında birşeyden konuşmuyordu, birden savaş gündeme oturunca savaş karşıtı oluverdi. waaaw! haruuuun! moda'nın sıkı takipçisi. yalnız hatırlatmak lazım, savaş hep vardı. o çiçek ve böceklerle oynarken de. birden toplumsal duyguları kabardı. tamamen ticari bu tavır, yalan dolan... samimiyetsizler... yarın bush yanlısı olurlarsa hiç şaşırmam...
bu avukatlığımdan kaynaklanmıyor.. onlar hep zaman içersinde de savaş karşıtı gösterilerde de yer aldılar..... bunu unutma ... .... .. onların yaptığı bazı şeylere karşı olduğumu söledim daha önceden (fanta gençlik festivali) ama bu durumda onların hakkını yememek lazım... daha önce kanal d de teke tek programında çıkmıştı sanıyorum ki 4- 5yıl önce falandı... ama konu farklıydı..... .. neyse.. .. a.o.k... ..
 
hasickteareya demiş ki:
kill_all_rock_stars demiş ki:
soulatabyss demiş ki:
dün Bursa'da yapılmış olan "dünya yalan söylüyor" isimli paneldeydim. konuşmacılardan biri de Harun Tekin'di.
"ağzı olan konuşuyor" lafı çok uygun burda... harun ne zaman ilgilenmeye başlamış bu konularla merak ediyorum. 1 yıl mı? ne büyük bir birikim. aydınlat bizi haaaruuuun :)
senin altında daha b.klu bezlerin duruken harun bu tür şeylerle ilgileniordu.. tamam..... ..

Alakan yok belli kill_all_rock_stars bende bi kitap vardı turkrock diye taa kaç 98 senesinden kalma bir kitap orda bile yazıyor istersen taratırım senin için böyle boş boş konuşma istersen ne konuştuğunu bil her bildiğini konuşma
 
Şehir,Bırak Zaman Aksın,Gül Kendine ve Dünya Yalan Söylüyor albümlerinde,hayata karşı tepkileri gayet açık.Özellikle DYS,web sayfasında da yazdığı gibi usturuplu bir kaos!EP ve ortak albümlerde (Savaşa Hiç Gerek Yok vb.) de neye karşı tepki verdikleri gayet açık.
 
mükemmel müzik yapan sahne performansları hayli yüksek olan bir grup
benim şahsi düşüncem çok az daha sert ve çok az daha kalın bir vokalle yurt dışına açılmaya cesaret gösterebilecek bir grup
 
Bence bu haliyle( son albumde gostermis oldugu performansla) yurtdisina acilibilecek kapasitede oldugunu gosterdi mvo. Ama sadece iyi muzik yapmakla olmuyo bu isler, hepimiz biliyoruz. Suan yurtdisidna tutulmus olan bir suru gruptan daha iyi muzik yapan guruplar var bence Turkiyede.
 
millet mor ve ötesinin bence savunulacak pek bi yanı kalmadı... bu kadar piyasa olmaları beni başlarda çok üzmüştü ama şu an duruma alıştım:(kral tv power türk te popçular kadar görüoruz artık onları...:(
 
ya iyide bi grubun piyasa olması kötü olduğunu göstermez ki istediği yerde çalsın seviyosan dinlersin sevmiyosan dinlemezsin dimi ama?
 
;) şu piyasa olayı baya kötü oldu ama ne yapalım sevilen bişi buuu


bza15.jpg
 
arkadaşlar bu kişlerin muziklerini eğer salt muzık açasından dinleyip zevk alabılıyorsanız müzikleri iyidir baskaların davranıs ve duşuncelerı takmak muziğe saygısızlıktır.
 
harunu tanırım ...çok güçlü ve hırslı bir yapısı vardır sonuçta istedi ve yaptı:)2 x 2 =4
 
uyuzz demiş ki:
seçkin piriler in 'cambaz' performansını kaçıran oldu mu aranızda?
Ben de izledim...
Bir de trt1 de mvö bukalemun diye bir programa çıkmış sanırım cumartesi izleyen var mı?Bence çok hoş bi program o acaba neler oldu izleyen varsa biraz anlatabilir mi??
 
Gina geldi ya "piyasa , piyasa "diyenler ya ...adamlar iyi bi is yapmis hala b.k atip durmaktan yorulmadilar ... bikmadiniz mi kalitesiz seyler izleyip durmaktan ???ha olsun , salak olanlar izlesin biz izlemeyip , ne kadar akilliyiz diyip hava basalim orda burda demi ?

Diger arkadaslar da bilir su an cok sevilen gruplar radyolarda , kanallarda cikiyor ki ben fransa 'dayim bir u2 parcasindan sonra J.lo parcasi caliniyor ..sonuc ? mesele kitleye ulasmaksa benim icin sorun yok ...aslinda fazla uzaga gitmeye gerek yok dream 'den baslayabiliriz ...

uzucu bir durum cunku boyle yersiz elestiriler yuzunden bugun turk rock muzigi gercektende haketmedigi bir yerde ne ulkemizde ne de avrupa'da ... destek vermek gerekir ki gelisme olsun ...
 
Ferry demiş ki:
Neyse ya muhabbet yine cambazcilara dogru gidiyo en iyisi el atalim olaya.... Derin esmerin soyledigi parcalar hangileri, alperinde soyledigi parcalarda varmi, sehir albumunde...
Şehir albümünde yalnız şarkı, rüya ve ithaf dışında bütün şarkıları Derin söylüyor. yalnız şarkı ve rüya'yı Harun, ithaf'ı ise Alper söylüyor ;)
Bu arada Harun'un ticari kaygı beslemesi sebebiyle savaş ve politik konulara ilgi duymaya başladığı söylenmiş.Kendisinin son zamanlardaki tavırlarını pek tasvip etmesem de bu yeni bir özelliği değildir bunu söyleyebilirim. Harun yıllar önce de böyleydi ve bu duyarlılık yeni kazanılmış kesinlikle değildir. Ayrıca bu duyarlılık Harun'un maskesi de değildir...... Önceleri grup da çok tanınmadığı için herhangi bir yolla savaş kaşıtlığının veya siyasi duruşlarının lanse edilmesi pek mümkün sayılmazdı zaten.... Şayet şimdiye kadarki albümleri anlayarak dinlenirse toplumsal duyguların Amerika-Irak veya Filistin-İsrail savaşlarıyla kabarmamış olduğu, farkındalıklarının yıllardır süregelen bir şey olduğu anlaşılabilir.....
 
katılıorum zaten o zaman bişeler anlatmaya çalışsalardı da kimse takmazdı :!: daha bikaç yıl önce bi tartışma programında ezildiler.daha genç bunlar hiçbişiin farkında deiller gibi konuşulmuştu mesela . gerçi yine cevabını verdiler çok sevgili sunucuya .. 8) nese açmayalım eski defterleri..
 
harun u okumanızı tavsiye ederim... hemen alıştı bu adam yazmaya... AKTÜEL de her hafta seçtiği farklı konular, üzerine bastığı noktalar, vurgulu cümleler... feci bi adam....!!!!!
 
Mor ve Ötesi her geçen gün piyasa bir grup olmaya başlamasına rağmen ,gerek şarkıları,gerekse şarkılarına yansıttığı politik görüşleri ile benim favorilerimden.

En sevdiğim şarkısı:yaz yaz yaz
 
Geri
Üst