mvö konserinde bi insanı çileden çıkartan davranışlar şunlar oluyor:Çoğunluğun oraya Harun ya da Kerem için gelmesi ve bunu bariz belli etmesi..Harun Harun diye kendilerinden geçercesine tuttukları anlamsız tempolar..Harunun içtiği su şişeşini almak için birbiriyle yarışan hatunlar..Yahu önceden giderdik herkes kendi havasında..Şimdi kızlar üç gün öncesinden bakıma girip,süslenip püslenip kendilerini beğendirme havasında..Üstelik kameralı cep telefonlarıyla deli gibi resim çekmeye çalışan,bu yüzden itile kakıla izleyebilmek zorunda kaldıgımız mor ve ötesi konserlerinin artık eski tadı yok..18 yaşını henuz doldurmamış arkadaşlarım var ama onlar mvö dinliyor,Harun u izlemek için gelmiyor konserlere..Yaş sınırının tek avantajı şudur..Biraz daha bilinçli dinleyici..Hepsi bu...gzzm demiş ki:ya biri bana insanın gözüne batan ve rahatsız eden davranışların ne olduğunu söyler mi benım anlayamadığım şey bu ve bunu söyleyenin 18 den küçük biri olması daha da ilginç demek ki her -18 bahsettiğiniz gibi değil..
tabi hiç olmazsa emeğe saygı her yerde söylüyorum zaten her ne kadar dys( özellikle cambaz şarkısı)yeni kitleleride yanında getirsede güzel sarkılar özellikle cambaz (bence) hemgayet kaliteli salt müzik olarak bakınca yanında getirdiklerini düşünmedenuyuzz demiş ki:Yeni albüm tamamen farklı bir konsepte olacak.Populer olmasından şikayetçi olan arkadaşlar;eğer bu çıkış yakalanmasaydı DYS nin son albümleri olması muhtemeldi..Mor ve Ötesi yıllar sonra da çok iyi işlere imza atacak.Bu grup 10 yıldır var..'Balıklar,Son giden,Beyaz...' diyenlere bi kez daha DYS yi dinlemelerini tavsiye ediyorum.Morveotesi kalitesinden taviz vermedi...
Ankara konserinde yaş sınırı vardır bu arada..