bu avukatlığımdan kaynaklanmıyor.. onlar hep zaman içersinde de savaş karşıtı gösterilerde de yer aldılar..... bunu unutma ... .... .. onların yaptığı bazı şeylere karşı olduğumu söledim daha önceden (fanta gençlik festivali) ama bu durumda onların hakkını yememek lazım... daha önce kanal d de teke tek programında çıkmıştı sanıyorum ki 4- 5yıl önce falandı... ama konu farklıydı..... .. neyse.. .. a.o.k... ..kill_all_rock_stars demiş ki:sen avukatısın galiba 🙂 harundan yaşım da büyük ayrıca. bir yıl öncesine kadar çiçek böcek dışında birşeyden konuşmuyordu, birden savaş gündeme oturunca savaş karşıtı oluverdi. waaaw! haruuuun! moda'nın sıkı takipçisi. yalnız hatırlatmak lazım, savaş hep vardı. o çiçek ve böceklerle oynarken de. birden toplumsal duyguları kabardı. tamamen ticari bu tavır, yalan dolan... samimiyetsizler... yarın bush yanlısı olurlarsa hiç şaşırmam...hasickteareya demiş ki:senin altında daha b.klu bezlerin duruken harun bu tür şeylerle ilgileniordu.. tamam..... ..kill_all_rock_stars demiş ki:"ağzı olan konuşuyor" lafı çok uygun burda... harun ne zaman ilgilenmeye başlamış bu konularla merak ediyorum. 1 yıl mı? ne büyük bir birikim. aydınlat bizi haaaruuuun 🙂soulatabyss demiş ki:dün Bursa'da yapılmış olan "dünya yalan söylüyor" isimli paneldeydim. konuşmacılardan biri de Harun Tekin'di.
hasickteareya demiş ki:senin altında daha b.klu bezlerin duruken harun bu tür şeylerle ilgileniordu.. tamam..... ..kill_all_rock_stars demiş ki:"ağzı olan konuşuyor" lafı çok uygun burda... harun ne zaman ilgilenmeye başlamış bu konularla merak ediyorum. 1 yıl mı? ne büyük bir birikim. aydınlat bizi haaaruuuun 🙂soulatabyss demiş ki:dün Bursa'da yapılmış olan "dünya yalan söylüyor" isimli paneldeydim. konuşmacılardan biri de Harun Tekin'di.
Ben de izledim...uyuzz demiş ki:seçkin piriler in 'cambaz' performansını kaçıran oldu mu aranızda?
Şehir albümünde yalnız şarkı, rüya ve ithaf dışında bütün şarkıları Derin söylüyor. yalnız şarkı ve rüya'yı Harun, ithaf'ı ise Alper söylüyor 😉Ferry demiş ki:Neyse ya muhabbet yine cambazcilara dogru gidiyo en iyisi el atalim olaya.... Derin esmerin soyledigi parcalar hangileri, alperinde soyledigi parcalarda varmi, sehir albumunde...
Wahrheit demiş ki:harun u okumanızı tavsiye ederim... hemen alıştı bu adam yazmaya... AKTÜEL de her hafta seçtiği farklı konular, üzerine bastığı noktalar, vurgulu cümleler... feci bi adam....!!!!!