gelir geçer unuturlar eskiden duvarlarını mvö susleyenlerin duvarları keremcem dolmuş yakında konserlerde eski tadı alabiliriz
uyuzz demiş ki:Yeni albüm tamamen farklı bir konsepte olacak.Populer olmasından şikayetçi olan arkadaşlar;eğer bu çıkış yakalanmasaydı DYS nin son albümleri olması muhtemeldi..Mor ve Ötesi yıllar sonra da çok iyi işlere imza atacak.Bu grup 10 yıldır var..'Balıklar,Son giden,Beyaz...' diyenlere bi kez daha DYS yi dinlemelerini tavsiye ediyorum.Morveotesi kalitesinden taviz vermedi...
Ankara konserinde yaş sınırı vardır bu arada..
zippokran demiş ki:bugünkü konserleri muhteşemdi buna tabiki "balıklar"ı çalmalarıda etki etti ama muhteşemlerdi seviyorum bu adamları keşke daha uzun sürseydi hala konerde olsaydım
HaGaRD demiş ki:M.V.Ö nin canlı performansı hiç güzel değil bence çilekeşin performansı daha iyiydi...!
neden acaba?!alcoholik demiş ki:HaGaRD demiş ki:M.V.Ö nin canlı performansı hiç güzel değil bence çilekeşin performansı daha iyiydi...!
M.V.Ö'nin canlı performansının iyi olmadığı konusuna katılıyorum kerem özyeğen dışındaki elemanlar çok soğuk özellikle harun; çıktı çaldı ve indi...
dinlemiştim hatta parçanın adı the way di sanırım.. cidden anımsatıyor...!!!!Dienekes demiş ki:"Bir Derdim Var" ın Amorphisten araklandığını düşünüyorum ben . www.baskentbkft.com/download.htm de var şarkı.... İlgilenenlere...
goruslere saygı duyuyorum ama aynı seyın 500 kere tekrar edilmesi kabak tadı verdi.bir zamanlar mvö forumu 215. sayfalara kadar ilerlemişti.admınler tarafından kapatıldı.buranın sonuda oyle gibi.araklama derkende gitar rifflerinin anımsatabileceğini dusunmustuk ama "arak" yanlış ifade..Dienekes demiş ki:"Bir Derdim Var" ın Amorphisten araklandığını düşünüyorum ben . www.baskentbkft.com/download.htm de var şarkı.... İlgilenenlere...