Mor ve Ötesi

snowflake demiş ki:
en son muğla konserinde mükemmel bir performans gösterdiler. eski albümlerden 3'er parça çaldılar. son albümün de genelde olduğu gibi tamamını çaldılar. seyirci çok coşkulu olunca morlar çok mutlu oldu. harun tekin aralarda savaştan ve dünyanın durumundan bahsetti. canlı yayın, daha mutlu olamam, gül kendine, ne, balıklar, yalnız şarkı, son giden gibi eskileri çalarlarken ve harun tekin savaştan bahsederken birtakım insanların "hadi yaaa bir derdim varı çalııııııın" şeklinde tepkiler göstermesi grubun suçu değildi ve gruba büyük saygısızlıktı.
konseri en önden izlemek ve soundcheckte yaptıkları björk coverını dinlemek de harikaydı...



bence de büyük saygısızlık ama bence onlar takılmamalı yani gerçek kitle diil ki onlar.bence daha fazla eski şarkı söylemeliler.yeni şarkılardan hepsini söyleyip eski ve onlardan daha güzel olan şarkılara saygısızlık etmek ayıp olmuyo mu?
 
kral tv video muzik ödülleri :

2004 yIlI en basarIlI rock grubu mor veee ötesi dicekler=) euehehue..

ödül almak güzel birsey hele ki bi de kral verirse..allahh sorma gitsin..insallah ödülüde bülent mi ne var ya o verir..
 
bence ödülleri bu kadar yadırgamak çok gereksiz...Eğer adamlarsa mütevazi bir şekilde gidip alırlar ödüllerini ve terk ederler ortamı...Geçen birini okudum MTV müzik ödüllerindeki protestoyu yapsın falan demişti MVÖ..O kadar sığ ve yüzeysel bir forum olmuş ki bazı userlar kafalarına eseni söylüyorlar...Burada birçok MVÖ seveni yazıyor..Eski ya da yeni.
Ama genelde -benim gibi-eskiler KRAL TV gibi odüllere tepki gösteriyorlar..Ben de bu işin içinde olduğum için anlıyorum ki ödül almak,başarının tescillenmesi hiç de kötü birşey değil.
KRAL TV ödülünü almasın diyenler kendileri bir ödül töreni düzenleyip versinler o zaman ödüllerini..:Belki Dünya belki Sanatçılar belki MVÖ böyle daha iyi daha mutlu olur...
Saygılarımla!!!
 
MVO'ye elestiriler yapilirken su gozden kacmasin... Bu adamlar savunduklari gorusleri populer kulturun silahlariyla, populer kulture karsi kullaniyorlar... Bence oldukca basarili...
 
Heryerde söylüyorum burdadza söylim sevmek desteklemek başka lafım yok ama olayı fanatikliğe dönüştürdükleri anda benim için yalan oluyorlar.Yapmayın kardeşim bırakın adamlar rahat rahat sahnesini yapsın performansını göstersin hayı bağırınca ellerine ne geçiyor onuda anlamış değilimki.
Birdaha gittiğim konserde kim olursa olsun bende bir bağırayım bakim ne hissediliyor :)
 
MVÖ en iyi grup ödülünü aldı hayırlı olsun...
ben maNga diye beklerken mor ve ötesi aldı ,bu da beni sevindirdi
allahım yarabbim bi de maNga yı ödüllendireceklerdi yaa
 
kral tv den ödülü aldIlar..harunun ormanlarla ilgili konusma yapmasi.ayrica enstrümansiz banada cok sacma gelen o playback olayina girmemeleri beni cok mutlu etti..beklediim gibiydiler=)
 
_SkArLeT_ demiş ki:
eXpert'e:
onlar yıllar once ne olduklarını ispatlamıslardı zaten...o kısmı kacırmıssın...
Ben o kısmı kaçırmadım ama MVÖ'nün ne olduğunu kaçıranlar vardı.

Anasayfalarında da yazdığı gibi gerçekten kışkırtıcı bir rock albümüydü bu.Diğerlerinden çok daha farklı.
 
Geri
Üst