Mor ve Ötesi

bence dünkü konser çok güzeldi...ama bu konserde burak harundan daha sıcakmış gibime geldi seyircilere karşı...ses düzeniyle ilgiliyse bazen harunun konuşmaları bi homurtu gibi çıktı pek bişey anlayamadım o yüzden...
 
marmara üni. konseri hakkaten cok güzeldi (gerçi Mor ve Ötesi çıkana kadar mevzuya daha uygun parcalar çalınsa daha iyi olurdu ya neyse..) özellikle önden gelen Demirhan Baylan güzel sürpriz oldu
 
hande yener seckin piriler gibi cok degerli daha bircok sanatcımız zaten katıdıkları tv programlarında da mvö nun sarkıları coverlamaktalar acaba bu kişilerin mvö yu tanımasındaki suc kim de????
 
Mvö'nin bulutsuzluk özleminden coverladığı bi şarkı vardı "güneş yükseliyordu güneye giderken"diye o şarkıyı bulamadım ya :( yardım edin :?: :!:
 
sevmedim, sevemedim, sevmicem, sevemicem vokal bu kadar antipatik olunca... son albümde güzel şarkılar var gerçekten ama vokalin bu denli itici olması bir derdim var gibi bi şarkıyı dinlememi bile engelliyor..

ayrıca piyasa bir grup olması dahada üzücü, türk rocka katkıları gözarde edilemeyecek bir grup, fakat gelin görünkü grup üyeleri çok gıcık...!!
 
ben grup üyelerini çok seviyorum.bence önyargılı yaklaşmamak gerek,her şeyden önce saygı duyuyorum,çoğu türkrock grup da onlardan cesaret aldı ve şu an çok iyiye gidiyo..
 
mvö'nin kesinlikle başta neyse şimdide o olduklarını düşünüyorum.belli bir çizgileri var ve piyasa için bu çizgilerini bozmuyolar.para için albüm yapmıyolar.bunu ancak ilk kasetlerini dinleyenler anlayabilirler.
 
Geri
Üst