Mor ve Ötesi

Linki verilen şarkıyı açamadım ama, Ramones-Supergirl ve "bir derdim var" da bayağı benzerlik gösterir. Yine de kimsenin savunmasını duymadan bok atmamak lazım. Çünkü Mustaf Sandal'a da yüklenmişlerdi, Panjabi'nin şarkısını çaldı diye. Sonra adam çıktı dedi biz Panjabi'yle birlikte yaptık o şarkıyı.
 
birlerinin bunun farkına varması iyi olmuş,arkadaşım demişti bana ve de inanmıştım ona."morveötesi çok özgün bir grup" diye gruba övgüler yağdıran bir sitede bahsetmiş bundan ama kimse kabul etmemiş.
 
ya şarkının bulunduğu link elimde olmayan sebeplerden açılmıyor, heralde siteden kaldırmışlar...ama nette arayarak bulabilirsiniz

verenpisera grubunun juomarahat isimli şarkısı bahsi geçen şarkı, zannedersem sadece bazı şanslılar indirip dinleyebildiler :)
 
bende varr arkadaşım gönderdi bana şanslı kişiyim bennn :LOL: :LOL: o şarkı da fena diil yani ;) bizim olduu için söylemiyorum bir derdim var daha güzell ;) ..
 
Jokullmagic demiş ki:
ya şarkının bulunduğu link elimde olmayan sebeplerden açılmıyor, heralde siteden kaldırmışlar...ama nette arayarak bulabilirsiniz

verenpisera grubunun juomarahat isimli şarkısı bahsi geçen şarkı, zannedersem sadece bazı şanslılar indirip dinleyebildiler :)

Evet indirip dinledik ve aradaki benzerliği (!) görünce şaşırdık.. Esinlenme ve ötesi bişey olmuş:p
 
yahu mor hayranları kendilerini şimdiden hazırlasınlar da şoka uğramasınlar..mor ve otesi son dönemde yaşanan olumsuzlukların da etkisiyle olsa gerek bi ayrılık kararı almak üzereler..
 
ya sonuçta 10 yılı deviren bir grup mor ve ötesi,son zamanlarda türeyen saçm insanlar yüzünden dağılmazlar,araları da iyi,yani serkan gitmiş olabilir,her grupta menajer gidebilir,pekisiz nerden duydunuzki ayrılacaklarını?yani böyle söylentiler hep çıkbilir başarılı insanlar için...
 
morveötesi kuşkusuzz eniyi rock grubu..müziği yaparkende, verilmesi gereken mesajları verirkende, yaptıkları işin hakkını veriyorlarr..ancak son zamanlarda mvö hayranları arasında bi çekişmedir gidiyorr, herkes birbirine mvöyü sadece tipleri icn sevdiğini yada herkesin mvö fanı olamayacağını söylüyor..şiddetle mücadele uğruna bukadar emek veren bigrubun hayranlarının böle saçma tartışmalar çıkarması saçma gelio bana..bence kimin kimi beğendiğinden çok grubun yaptığı işerle ilgilenilse çok daa iyi olur..böylece sevdiğimz grubun yanlış tanınmasınada sebep olmamış oluruzz..
 
klip süper olmuş bence!! farklı bişe yapmışlar ;) .. harun gene kesmiş milleti hoş pozlar vermiş gerçekten 8) gene kızların ağızının suyu akmıştır.. ;)
ama ben de re ye çekilmesini tercih ederdim .. :!:
 
Geri
Üst