Mor ve Ötesi

_SkArLeT_ demiş ki:
serken fidan menajerlikten ayrılmıs arkadaslar ve bu ilk halka diyolar soylentlere gore mvo 1yıl içnde dağılıcak:((((
arkadaşlar serkan fidan mor ve ötesi'nin menejeridir.Kendisi çok şeker bir insan olmasına karşılık aynı zamanda da çok çalışkan birisi.Bu yüzden bazı yerlere işleri nedeniyle gidemediğini biliyorum.Bunun ayrılık olarak değerlendirilmesi heralde artık doğru olmayan bişeydir:)
 
rockture demiş ki:
_SkArLeT_ demiş ki:
serken fidan menajerlikten ayrılmıs arkadaslar ve bu ilk halka diyolar soylentlere gore mvo 1yıl içnde dağılıcak:((((
arkadaşlar serkan fidan mor ve ötesi'nin menejeridir.Kendisi çok şeker bir insan olmasına karşılık aynı zamanda da çok çalışkan birisi.Bu yüzden bazı yerlere işleri nedeniyle gidemediğini biliyorum.Bunun ayrılık olarak değerlendirilmesi heralde artık doğru olmayan bişeydir:)

Atılan maile cevaben,
[email protected] adresinden bana,
"Mor ve Ötesi ile karşılıklı olarak ticari birlikteliğimize son vermiş bulunuyoruz" dedi. Bırakmış serkan abi. Başka bir forumda okudum çokta yeni olmamış bırakalı
 
arkadaşlar Rock İstanbul konserine giden var mı?Nasıldı Mor ve Ötesi?eskilerden neleri söylediler,performans vs..umarım iyi olmuştur katılım eski şarkılara :)
 
bu adamların konserine 1 kez gittim ve beğendim.. sonuçta söyledikleri tarza göre normaller.. radiohead'in de sahne performansı yok gibi bir şey.. ama adamlar başarılılar..
bu kadar kasmayın allah aşkına kendinizi.. mvö forumuna ne zaman girsem, insanların düşünce tarzları beni her daim şaşırtıyor.. neden bu kadar önemli sizin için bu adamların sahneleri?? kasıntı veya değiller, bunun neresi önemli?? anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum.. :) :D :p müzik aynı müzik sonuçta.. :)
hadi eywallah.. eğlenmeye devam edebilrsiniz şimdi.. :) :D
 
hasan85 demiş ki:
konuyu biraz değiştircem..konserlerine hiç gitmedim çünkü :) sadece artık her yerde mor ve ötesi çalınmıyo...albüm eskidi artık sanki..

Şöyle söyleyeyim,Kral tv bi jenerik yayınlamaya başlamış,
"Bunları bilyor musunuz?" tarzı bi şey..Soru şuydu:
"Bir derdim var ne ödülü almış"gibi bi şey?
cevap:
-41.Altın Portakal film festivali,en iyi film şarkısı ödülü :p
 
ya aslında ben de mor ve ötesinin şu anki durumunu eski hallerine göre pek beğeniyor değilim...örnek vereyim yalnız şarkının klibini izledim bilgisayarıma indirip ve bugün 1 saat kadar önce dream tv'de aşk içinde'nin klibini izledim...Herhalde herkes benim gibi düşünecek(eskiden beri dinleyenler) artık onlar eski onlar değil ki ayrıca 2 elemanları da değişti :p
Ama şöyle birşey var tikky dediğimiz ETNİK ! ? grup ve çocukların dinlemesini yadırgamamamız gerek diye düşünüyorum.Sonuçta buraya yazan herkesin bildiği birşey var müzik evrensel bir aktivitedir,herkese hitap eder...
Ha biraz uyuzlar ona da katılıyorum...Yani ben haruna özellikle sinir oluyorum(eski kız arkadaşımın ikide bir bana harundan bahsetmesinin ve bu yüzden ayrılmış olamamızın bir etkisi yok....gerçekten.... :D :( ? )
Ama bu biraz da karakter meselesidir...Sanatçı dediğinin kıçı havada da olur yerde de...Buna yapılacak hiçbirşey yok...

Saygılarımla....
 
gercekten cok gereksiz bu tartısma aslında ben nerden girdim nerden bulastım bilmyiorum..acıkcası kitlesinin ne kadar buyudugu kimlerin dinledigi hic mi hic umrumda değil..konserde en onden izlemek istedim ama katlkanamadım biraz arkalara gittim..orasıda pek farklı değildiya..neyse kimin ne oldugu zaten belli oldu onlar bilindik sarkılarını soylerken beyazda sustular ben beyazı soyledim..bu herseyi ortaya koydu zaten..bi arkadas lincmi edilsinler demis ama ben buna hayran sevgisi diyorum..tartısmayı uzatmaya hic mi hic gerek yok..zaten bu albüm cıkıpta bu sekle geldiginden beri aynı seyler donup duruyor haklı bi sekilde ama bi yere varmazki..hepimiz özlüyoruz taiiki eski hallerini ama elimizden bisey gelmez onlar bunu sectiler..ancak suna uzuluyorum sectikleri kitle tarafından cok cabuk tuketilicekler..
 
MeI_iFeRa demiş ki:
ben anlamıorum sizi yaa .. siteye üye olmadan öncede girer okurdum ki bunun üzerinden en az bi 6 ay geçti hala aynı muhabbet ..
bu arada artık harun tekinin yazılarını artık aktüelde göremiorum .. bi bilgisi olan var mı??

sanırım sen göremiorsun.gerçi ben dergiyi almıyorum ama www.yeniaktuel.com.tr/tekin.html adresinden takip ediyorum ve harun hala yazıyor.ilgilenenlere duyrulur....
 
arkadaşlar blue jean ın bu ayki sayısında rockistanbul ve mvö ile ilgili yazı var...okumanızı tavsiye ederim bu sefer pek de iyi şeyler yazmamışlar...
 
tamam özetliyorum...
bir saatten fazla gecikmişler ve harun tekin bunun kendilerinden kaynaklanmadığını ve ingiltereden çorap gelse burada kral olduğunu söylemiş.nihayetinde ortada bir gerginlik,kendilerinden kaynaklanmayan bir aksaklık olabilir ama bir grubun görevi içinde bulunduğu organizasyonu korumak ve onun işlemesini sağlamak olmalıdır diyor ç.c.yılmaz....örnek olarakda geçen yılki mazhar alanson ve Iggy Pop olayından bahsediyor.performansa gelince,mvö standartlarının altına inildiğini harun tekinin gitar ve vokalini duymakta zorluk çektklerini söylüyor.az ama enerjik bir kitleyi toplamayı başarmışlar ve sevda çiçei ile konsere başlamşlar vs vs...dahası var
 
söylemiştim ben size cok vasat bir konserdi diye..neyse arkadaslar..sık sık konser verilirde umarım..su piyasa oldu olmadı coluk cocuga karıstı karısmadı tikkyler dinliyor dinlemiyor..bu tarz tartısmalar olmaz..konusucak baska seyler bulmak lazım..yoksa bu tarz tartısmalara mahal vermis oluruz..
 
Geri
Üst