Mor ve Ötesi

herkese slm arkadaşlar bişiy sorcam mvö nün 7 ağustostaki altınoluk konserinin bilet fiyatlarını bilen varsa yazarsa sevinirim.. :LOL:
 
ayrıca dünya yalan söylüyorun en güzel albüm olduuna katılmıyorum gül kendine kesinlikle daha güzel veKEMİK HAYRANLARDAN BİRİ OLARAK MVÖ'NÜN POPÜLER KÜLTÜR ELEMANI OLMASINDAN UTANÇ DUYUYORYM
 
Ben Mor Ve Ötesi'nin şu anki konumundan hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorum.Mor Ve Ötesi şimdiye kadar yapılmamış olanı yapıyor.İnsanlar hoşnut olmadıkları bir durumla karşılaştıklarında çoğunlukla kayıtsız kalıyorlar.Böylelikle kendilerinden taviz vermediklerini düşünüyorlar.Ancak bu tavrın,olan hiçbir şeyi değiştirmediğinin farkına varmak istemiyorlar.Ortaya koyulan hiçbir yapıcı öneri de yok üstelik."Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın"anlayışı hakim.Bilmiyorlar ya da bilmek istemiyorlar ki çözümün bir parçası değillerse sorunun bir parçasıdırlar.Neyi istediğini bilmek,onu gerçekleştirmek için birşeyler yapmak-en azından denemek-gerçekten çok güzel.Mor Ve Ötesi şu an bunu deniyor.

Çamuru temizlemek için çamura dokunmak lazım.[/quote]
 
gatorgrup demiş ki:
son albüm en sert albümleri(en güzeli) ama artık baydı yeter yeni albüm istiyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mor ve ötesini çok severim ama sert bişiler duymak istiyosan çok başk şeyler dinlemeni tvsiye ederim,am genede en serti bu albüm derken ne kastettiğini anlıyanadım!
 
özledim mvö forumana bişeyler yazmayı hemen gelip bişeyler karalıyalım dedim çünkü sayfaları temizledi mod. arkadaşlar..

mor ve ötesi ve savaş karşıtı duruşlarından mı bahsetmek lazım acaba, tek kelimeyle anlatalım : tamam bu duruş tuttu.

yoksa bu adamların 2 sene önce rockncoke ta bizim işimiz yok bizim yerimiz barışarock demesindenmi bahsetmek lazım yoksa fanta gençlik festivalindenmi (ne güzel bir çelişkidir bu) ?

sahne performansları açısından değerlendirirsem,
biz bu işi severek, eğlenerek yapıyoruz derlerse hem kendilerini hem izliyenleri kandırcaklarını düşünüyorum..

acaba neden cover single yapma gereği duydular kendi ingilizce/türkçe besteleri ile adlarını duyuramıycaklarını mı hissettiler ?

dys albümü en iyi albüm diyor bazı arkadaşlar sebep olarakta işte en çok satan albüm buysa en iyi albümde budur diyorlar bizim milletimizin enayi olduğunu ve müzikten anlamadığını düşünüyorum mvö nün şehir albümü bence en iyi albümü ama bana göre değil peki bunları neden mi yazdım, bu adamların yaptığı işi sevmiyorum insanları enayi yerine koymalarını sevmiyorum açık açık yazmam gerekirse bu bir karalama politikasıdır :)
 
18 temmuz antalyadaki mVö konserine gittim ve gerçekten hiç beğenmedim solist Harun Tekin den hayranlarına hiç bir ilgi göremedim sanki bu işi ''BiTsİn de gİdEyİm'' gibi yapıyordu iki Kerem ve Burak için aynı şeyleri söylemeyeceğim burak insanları gerçekten coşturuyodu Gitarist Keremde öyle zaten Kerem(davul) ritimleri çok iyiydi.umarım harunun bu hali sadece sıcaktandır...
 
merhaba arkadaşlar.çooook uzun bi aradan sonra yeniden yazmak çok hoş..ama maalesef eskisi kadar morlara tutkun değilim.eskiden deli gibi takpteydim.artık kendilerinden uzak olsamda şarkıları hala benimle.
 
still_sober demiş ki:
bence mor ve ötesi güzel müzik yapıyo ama canlı performansları kötü.. fan sitesini soran arkadaş bende bilmiyorum ama google'a mor ve ötesi yazman yeterli..;)
Valla ben bu adamların canlı performanslarını seviyorum YALNIZ:
ankarada üç konserine gittim bu adamların. ikisi meb şura salonundaydı burdaki konserlerin ilki orta seviye bir konserdi ikincisinde çilekeş de vardı ve mor ve ötesinden çok daha iyi bir canlı performansları vardı:) neyse. ODTÜ vişnelik'teki konserleri şu ana kadar gittiğim eni iyi konser gibi geliyor hala bana ve keşke gelseler de bir daha gitsem diye düşünüyorum.... bu adamlar ODTÜ'de coşuyolar ya!!!!
Saygılarla...

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
bende ilk defa canlı performanslarını izleme şansı buldum.20 sinde bodrum kaledeydi.performnsları hoşuma gitti.özellikle kerem(davul)i izlemeye gitmiştim ve mükemmeldi canlı performansı ancak beğenmediğim yönleri çok kasılıyorlar ve seyirciyle iletişimleri hiç iyi değil.kerem bageti bile atmayıp milletin yüzüne bakmadan gitti.bagetini atmayan davulcu mu olur be ya?harunu izlemeye gelen saçma kız tayfası da konserin kötü yanlarındandı.
 
dark_elessar demiş ki:
walla ben bu adamların canlı performanslarını seviyorum YALNIZZZ:
ankarada üç konserine gittim bu adamların. ikisi meb şura salonundaydıburdaki konserlerin ilki orta seviye bir konserdi ikincisinde çilekeş de vardı ve mor ve ötesinden çok daha iyi bir canlı performansları vardı:) neyse. ODTÜ vişnelik'teki konserleri şu ana kadar gittiğim eni iyi konser gibi geliyor hala bana ve keşke gelseler de bir daha gitsem diye düşünüyorum.... bu adamlar ODTÜ'de coşuyolar yauw!!!!
Saygılarla...
saydıgın konserler bence en kotu mvö performanslarından.ve ortamı hiç saymıyorum..hele hele sura okul gezısı gibi okuldan çıkan gelmışti...gene kendı adıma konusayım odtudeki playlist baygınlık geçirticiydi ve felaket kalabalık.bu yılkı en guzel mvö konseri kesinlıkle 20 kasım saklıkentti...
 
haha iki gun once korfezdeydim, bunlar da konser için gelmisler.. harun sigara istedi benden ben de hic yuzune bakmadan verdim, sonra bi baktim ahanda harun. 23 calacaklarini soyledi bodrum kalesi konserinde. gidemedim param olmadigi icin ama calmislar mi hic bir bilgim yok.
ayrica burak bey her zamanki gibi yine en sevdigim elemanlari oldugunu kanitladi. her ne kadar beni hatirlamamis olsa da masama oturdu sohbet ettik.
ozyegen'den hic bahsetmiycem zaten. havali havali dolasiyordu barlar sokaginda...
 
Geri
Üst