Mor ve Ötesi

Lütfen gereksiz yorumlarınızı lütfen kendinize saklayıp, başlığı sabote etmeyiniz. Başlıklar bizlerin irc dilini kullandığı chat odası değil, bilgi paylaşım platformudur. İçerik olarak, atılan mesajlarda kullanıcılar bir şeyler alabilmelidirler.

Önemli olan bir konu da, Türkçe'ye özen göstermenizdir. Kelimeler arası gereksiz kısaltmalar, Türkçe karakterlerin yerine "-q,w,x" vb harfler kullanmak yasaktır.

Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html

Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; Mor ve Ötesi gibi ince ve yerinde misyon taşıyan gruplarda bu tarz "sohbet" kıvamındaki mesajlar da hayli şaşırtıcı bence.
 
blue jeande kerem özyeğen var bu sayı... gitarı ekipmanları müziğiyle ilgili konuşulmuş ... onun dışında yüksek sadakat manga vega vb... gibi gruplarında gitaristleri vardı.. ayrıca bir adet de poster bulunmakta yine mor ve ötesi nin güzeldir alınabilir...
 
Grup, Rockizm 2006 serisi kapsamında 16 Kasım Perşembe tarihinde vereceği konserle tekrar izmirli dinleyicileriyle buluşuyor. izmir - fuar atlas pavyon
15 YTL (10 Kasım'a kadar) // 20 YTL (10 Kasım'dan sonra) // 50 YTL kombine
21.00... kapı açılışı 18:00...19:00 emre aydın duyurulur...
 
THE PUSSYCAT DOLLS
110
Athena
Ceza
Duman
Hayko Cepkın
Kargo
Manga Feat. Göksel
mor ve ötesi
Nil Karaibrahimgil
Ogün Sanlısoy
Redd
Sertab Erener
Teoman

MTV nin tanıtım partisi var (17.11 2006) her sanatçı 2 şarkı söyleyecek...Tam: 44,50 YTL // Öğrenci: 34,50 YTL
19.30 diğer bilgileri morveotesi.com dan yada mtv.com.tr adresinden alabilirsiniz...
 
Bugünlerde yoğun şekilde beşinci albümü Büyük Düşler'in promosyonu ve ikinci videosu ile meşgul olan mor ve ötesi, 1995 yılında kuruldu ve 1998 yılından beri sabit kadrosu Kerem Kabadayı (davul), Harun Tekin (vokal/gitar), Kerem Özyeğen (gitar), ve Burak Güven (bas) olarak devam ediyor. 2004 yılında "Cambaz" ve "Bir Derdim Var" adlı iki büyük hit barındıran ve çeyrek milyonluk bir tiraj yakalayan Dünya Yalan Söylüyor albümünü takip eden Büyük Düşler için 2006 yazı başında geniş kapsamlı bir Anadolu turnesine çıkan grup, yaz aylarını yüksek profilli birkaç İstanbul konseri ile nispeten sessiz ve sakin geçirdi. Bu konserler arasında, grubun Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ve Kuruçeşme Arena'daki performansları özellikle dikkat çekti. Kışa doğru yeniden hareketlenen konser programıyla mor ve ötesi, trend show 2007'yi de renklendiriyor.


forum seviyesini düşürmeyin.
trend show'u tartışın. "tartışılacak nesi var?" diyenlere de;

http://www.trendshow.com.tr/konserler07.htm
 
Kendilerine göre bir çizgide gidiyorlar ya şirket mirket anlamam diyorlar ya... Türkiye de ki en şirket babasının gazete reklamında oyna birde mtv gecesine çık bu ne çelişki valla çok zeki adamlar helal olsun... Bu bu ne pehriz bu ne lahana turşusu... Çıksınlar tabi para kazansınlar kolay değil şu zamanda birşeyler yapabilmek ama yan çizmeyin yada devam ettiğiniz yolda gidin insanları mal yerine koymayın.
 
Mor ve Ötesi gibi bizim bir ideolojik görüşümüz var diyen ama bunun yanından geçmeyen ve gün geçtikçe yaptıkları işten fire vermeye başlayan. Şirkete karşı başlattıkları savaşı MTV gibi şirketleşmeye giden bir platformun gecesine katılmak.

Artık dinlemiyorum. Saygılar...
 
Geri
Üst