Apartmanda Davul

Konuyu hortlatalım, deneyimleyen arkadaşlar görüş yazarlarsa sevinirim. Bateri alacağım ancak aynı kaygılar bende de var..Özellikle susturucu padler ne oranda işe yarıyor?
 
Merhaba arkadaşlar.Elimde şu an çift cross bir davulum var ve kendimize ait müstakil bir evimiz de bulunuyor..Davul şu an tuzlada olan villa da bulunuyor ve oraya gitmek benim için bir eziyet.Ben apartmanın bodrum katına en iyi ve en kaliteli ses yalıtımını yaptırsam ses yine yukarı çıkarmı.Yani ses geçirmeyen özel kapı falan yaptırabilirim sorun degil de sesi yalıtma imkanım varmı en pahalısı ve kalitelisi farketmez.Not : Apartman 4 katlı bodrum katla beraber 5 oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum

Not: Elektronik davul lütfen önermeyin aldıgımın ertesi günü sattım!
Bu konu hakkında en büyük soru odanın büyüklüğü olmalı. En kaliteli izolasyonla bile oda zeminden, duvarlardan ve tavandan en az 25 cm kadar küçülecektir. Eğer bu sorun değilse yalıtım yapılırken çivi veya vida kullanmazsanız sorun yaşamazsınız. Yalıtımda kullanılan metal eklentiler titreşim ile sesi dışarı taşıyacaktır. Yalıtım için özel olarak kullanılan yapıştırıcılar kullanılmalıdır. Ama söyleyeyim oldukça masraflı olacaktır.
 
Geri
Üst