kalipardi demiş ki:
boknagar arkadaşımızı da serdar öztop forumdan biliyorum.kendisi teknisyenmidir nedir tam bilmiyorum ama serdar öztop'un yanında çalıştığı bir gerçek.yani bu koruma kollama olaylarını pek anlamış değilim.kimden neyi koruyorsun.bir müzik severden müzisyeni koruyorsun. 😀 komiksin yaa.taylan ayık'a albüm yapıyorsun.eleştirecek gücün yok.kazandığın paraları harcarken daha eleştirel yaklaştığına eminim
eleştiri nedir, hakaret nedir, akıl öğretme nedir bunların ayırdına varamayan bir zihniyetin başka ne şekilde düşünmesini bekleyebilirdim kendime bir anlık şaşkınlık yaşadığım için hayret ediyorum doğrusu :!:
serdar öztop gibi bir müzisyenin; ne forum artistliğini iş edinmiş bir iki kendini bilmezin yazdıklarına ne de aynı platformda birileri tarafından kollanmaya ihtiyacı var. öncelikle bilmeyen varsa bunu aklına şöyle kocaman kocaman bir kazısın :!:
ayrıca konuya taylan ayık'tan başlayıp serdar öztop'ta bitiren zihniyetin yazdıklarıyla sergilemiş olduğu tutarsızlığı, art niyetliliği birtakım psikolojik sorunlarının varlığına işaret ediyor :!:
herkes kendi işine baksın. sanatçı albümünü hazırlasın, konserlerinde seyircisiyle bütünleşsin, prodüktör nasıl para kazanacağını bilsin, bilsin ki yeni yapımlar çıkarsın, kar edebilsin, menajer sanatçısının haklarını korusun, konser organize etsin ve dinleyici de albümünü dinlesin, ya sanatçıyı sevsin takip etsin ya da sevmesin nefret etsin. bu tamamen vicdani bir hadise. bunun dışındaki "kendine rol biçmeler" anlamsız ve gülünç kalıyor :!:
bütün taylan ayık sevenlerinden; forumlarda provakasyon yaratanlara "
prim yaptırmamak" adına tepkisiz kalmalarını ve yok saymalarını öneriyorum :idea:
arkadaşlar taylan ayık yoluna devam ediyor, koşullar el verdiği sürece devam edecek de. bu üretkenliğin, bu verimliliğin hazımsızlık yarattığı bünyeler olabilir, olacaktır ve ne yazık ki iki elin parmakları kadar adam olsak da hep oldu :!:
taylan ayık bir eğitimcidir. ekmeğini buradan kazanır. biz taylan ayık ile ilgili bu gerçeği; taylan ayık'ın sevenlerine içten, sıcak ve samimi yaklaşımını göstermek için açıkladık ve vurguladık. nitekim zamanında hakkında öyle iğrenç spekülasyonlar yapıldı ki bunların gerçek olmadığını anlatmak için kendisini ve yaşam biçimini anlattık. "o da hepimiz gibi sıradan bir insan" demek durumunda bırakıldık. biz bu gerçekleri bir iki kendini bilmez dil uzatsın, ağzına sakız etsin diye açıklamadık. herkes haddini bilsin :!:
bu başlığın ilk sayfalarında da göreceksiniz taylan ayık'tan nedensiz bir şekilde nefret ettiğini açık eden arkadaşlarımız da olmuştu. arkadaşlarımız diyorum çünkü; uzlaşabilmiştik kendileriyle. çünkü uzlaşabilmeyi hakeden bir yaklaşımları vardı. ama karşısında kaldığımız bu durum çözümsüzlüğe mahkum. bu nedenle bu ve bunun gibi vakaları ciddiye almadığımızı, almayacağımızı da tekrar tekrar belirtmek isterim :!:
taylan ayık'ı sevene de sevmeyene de saygımız sonsuzdur. herşeye rağmen bu ülkede bu müziğe gönül verebilme cesaretini gösterdikleri için bu arkadaşlarımızı baş tacımız olarak görüyoruz. ancak provakasyon yaratıp prim yapma endişesiyle hareket eden bir takım kendini bilmezleri hiçbir suretle tanımıyoruz :!:
bütün taylan ayık sevenlerinden, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek iki tane istanbul konserimiz olmasına rağmen; bu ve bunu gibi
deli saçmalarına cevap vererek vakit kaybettiğimiz ve sevenlerimize vakit kaybettirdiğimiz için şahsım ve taylan ayık adına özür diliyorum.
16 nisanda Dorock'ta, 19 nisanda da Caravan'da görüşmek dileğiyle sevgiler.
gökhan bakın
taylan ayık menajeri
bu mesajımın bu forumda kalması, silinmemesini site yönetiminden rica ediyorum.