Diken

Arkadaşlar,
Sevgili Barock. Site bitti nihayet. Forumun son kısımları tamamlanıyor. Yayına sokmak için albümü bekliyoruz matbaadan gelmesini. Umarım bi gecikme yaşanmaz.
Biraz da ben önbilgi vereyim. Sitede albümün en sıkı parçalarından örnekler olacak. Ayrıca hedef büyük ve ay batarken den de tanıtım mp3'leri bulabileceksiniz.
Sitede albüm hakkında geniş bilgi kısmında cevabını bulamayacağınız soru kalmasın diye öyküler adında bi köşe hazırladık. Her parçanın kısa öyküsünü orda bulacaksınız. Site basit ve anlaşılır oldu. Öyle uçan kaçan flash sayfaları yok şimdiden söyleyelim. Ama gerçekten bir heavy metal müzisyenine yakışır bir sayfa oldu. eksik gördüğünüz yerler olursa mutlaka bildireceksiniz.
onun dışında son konserlerimiz ve bizden haberler ortadaki şeritten akıp gidecek. Artık öyle idare edeceksiniz bi süre daha o kadar öğrenemedim php dilini falan. Ama yardım etmek isteyen arkadaş olursa bize yazsın tabi.
Şimdi sizler marketleri soru yağmuruna tutmaya başlayın, eminim bir süre sonra kalp krizi geçirmek yerine albümü getireceklerdir.
hepinize sevgiler
 
aslında hedef büyük ve ay batarken albumleri tanıtım kısa kısa hepsi olacagına 1'er tane tam olsa fena olmaz...bu albumleri dinlemek ve de bulamayn bir kişi olarak çok memnun olurum yani :)
 
Taylan abi web sitenizde gitar teknikleri falan olacakmı?

Umarım yakında herkes doğru yolu bulur :LOL:
Sonuna kadar Heavy Metal...
 
Merhaba Yavuz,
İlk olarak gitara yeni başlayan arkadaşlara genel ekipmanı tanıttığımız bir köşe yaptık. Önümüzdeki aylarda gitaristimiz Hakan, teknikler hakkında temel bilgiler içeren bir yazı hazırlayacak. Ama öncelikle yeni başlayan arkadaşları düşünerek hangi gitarı tercih etmeli, pedal ve anfi nedir gibi temel konuları ele alan bir bölüm hazırladık.

İlerde senin dediğin içerikte bir bölümümüz olacak.
 
Arkadaşlar albüm matbaaya girmiş bulunuyor 30 aralık itibariyle, şimdiden müzik marketleri kurcalamaya başlayın derim. İlk baskımız 1.000 adet olacak. Çabuk tükenmesini umud ediyoruz.
Sevgiler
 
meraklandırma animasyonu iyi olmuş.
Ankara'da Şubat başları bi Taylan Ayık konseri gerçekleştirmeyi planlıyoruz.Biz de sahnedeyiz.Ankaralı arkadaşların dikkatine.
 
Arkadaşlar,
Site hazır. Forum tamamlanmak üzere. Artık muhabbete benim siteden devam edicez. Tabi buradan da devam. Güzel başlıklar açtık.
Barock, site bitti merak etme. İlkinden daha profesyonel oldu. Sizlerle birlikte geliştiricez artık. İşi bilen arkadaşlar artık el atıcaklar biraz.
Eren konser için teşekkürler, umarım birlikte sahne alırız.

Bu arada müzik marketleri bunaltmaya devam...

Sevgiler
 
baRock demiş ki:
abi sitenin girişi süper olmuşta keşke tamamlasaydınızda içinide görseydik be.neyse beklemeye devam

O zaman sana iyi bir haberim var. Sitede biraz daha değişiklik olmuş. :D Adım adım yaklaşıyoruz. Birde albüme ulaşabilsek... ;) Ben bugün bütün müzik marketlerini dolaştım her yere sordum ''Taylan Ayık'' albümü çıktımı diye yok dediler zaten alacağım yanıt belliydi :LOL: Albüm çıkana kadarda sürekli gidip soracam. Adamları bunaltacağım :LOL:
Gelin arkadaşlarım hep birlikte doğru,kaliteli, sert ve tavizsiz müzik yapan bu değerli abimize destek verelim. Nasılki pentagram grubundan, yavuz çetinden bir tane daha bulamayacaksak. Bir Taylan Ayık daha bulamayacaz. Ona göre davranalım. Elimizdekinin kıymetini bilelim.
 
Arkadaşlar,
Albümü sorarken eski Diken grubu solisti deyiniz. Belki müzik marketler tanımaz. Varsa Diken albümü onları sorunuz önce. Metal shop veya metal ya da rock ağırlıklı albüm satışı yapan dükkanlara mutlaka ulaşacaktır.

Ama yine de şunu eklemek durumundayım. Albümün matbaadan çıkıp dağıtım şirketine ulaşması sırasında yaşanabilecek gecikmeler, albüm tarihi konusunda kesin bir tarih vermemizi engelliyor. Sonuçta yine bir gecikme ve bekleme söz konusu olabilir, üzülerek belirtiyorum. Ama gecikme olmazsa, bayramdan sonra piyasada oluruz.
Arkadaşlar, size buradan ilk verdiğimiz tarih (19 aralık) olmadı. 1 aylık bir bekleme oldu. Ama gerçekten elimizde olmayan nedenler bizi bu duruma itiyor. Matbaadaki yoğunluk, dağıtım şirketindeki diğer albümlerin önceliği. Bunlar hep istenmeyen gecikmeler yaratıyor.

Sevgiler
 
insanlara müzik vermek yerine para kazanma isteği güdülünce tabi değerli şeler ikinci planda kalıor para kazandıracaklar ön plana çıkıor malesef.
geç olsun güç olmasın. illaki bigün gelecek o albüm ve cadde cadde istanbulu dinleyeceğiz ;)
 
Geri
Üst