Diken

taylan abi ben ve arkadasım benjamin diken ve senin asırı fanınız.gercekten sen ve senin gibiler yetişmiyor abi.kıymetinizi bilmek lazım.biz yıllardır diken dinliyoruz.gerek sozler gerek saund super abi kimseden yabancılardan farkı yok.birazda kendi ulkemizin sanatcılarına destek versek.bu ulkede hersey var.yetenek var duygu var.bak arkadasım benjamin avustralyalı iyi bir metal rock dinleyicisi dinledi dikeni cok begendi fan oldu.uzuluyor dagılgına.solo album bizi umitlendirdi.bizim tanıdıgımız taylan abi yılmaz yorulmaz asla pes etmez.helal olsun sana abi.albumu dort gozle bekliyoruz.ve istanbulda ilk konseri bekliyoruz.ve ay batarken istiyoruz....eline yuregine saglık abi
 
Merhaba,

Çok gurur duydum teşekkür ediyorum. Gerçekten bazen umutlar iyice sise gömülüp giderken, bir anda bir ışık beliriyor yolu aydınlatıyor. Ama yine ilerde bir yerde yine sis çökecek. Bunu bildiğim halde yürüyorum durmadan. Biliyorum çünkü yine bir ışık yanacak yol yine aydınlanacak.

Dikeni kimlerin niye dağıttığını görmek ve bilmek istiyorsan yukarda verdiğim linke tıklaman yeterli. Artık Taylan Ayık olarak yürüyorum. Bu şekilde benimserseniz ben çok mutlu olurum. Çünkü gerçekten bu yolda desteğe ihtiyacımız var.
Avustralyalı dostumuza selam yolla. Kulaklarının pası çok yakında silinmiş olacak. Senin de öyle.
Çünkü Ay Batarken'in intikamını aldım. Orada elimi kolumu bağlayan zihniyetten kurtulmanın ilk meyvesini aldık bu albümle. Şimdi daha emin adımlarla yürüdüğümü hissediyorum.

"Dün gece düşümde,
Bir kartalın sırtından seyre daldım dünyayı
Ne ölüm, ne acı, ne de yalnızlık vardı"

Sevgiler
 
...

herkese ii bayramlar dilemekteyim memlekette olmam sebebiyle netten biraz uzak kaldım ve bu dipses olayını yeni gördüm fakat girmio. tahminimce diken albümüdür ama şu noktaya değinmek isterim benim gibi albüme ulaşamayıp elde etmek isteyen birçok insanı düşünmek gerekir derim ben kendimden örnek vereyim başkasına söz etmeden: ben dikeni tanıyalı 1 yıl olmadı daha taylan abi de bunu çok iyi bilir ve tanıdığımda ortada marketlerde diken namına bişey yoktu. peki şimdi ben nası elde edeceğim bu albümü veya whisky nin albümlerini veya objektifin eski albümlerini veya pentagramın trail blazerını. mp3 lerin paylaşımı artık yaygınlaştı ve bi kimse herkesin albümünü alamaz sadece çok sevdiği destek verdiği kişilerin albümü alarak destek çıkar. benim için bunlar pentagram demir demirkan ve taylan ayık'ın çıkacak albümleridir. olaya bi de bu açıdan yaklaşmak lazım. hiçbir zaman yargısız infaz yapmamak lazım. ben hiçbir zaman korsancılığa sıcak bakmadım ve asla korsan cdcilerede yaklaşmadım bir defa hariç trail blazer albümünü istanbulun altını üstünü getirip bulamadıktan sonra korsan alma mecburiyeti duymuştum ve şimdi elimde pentanın orjinal olmayan tek albümü orjinal bulduğum anda alacağım.
bu arada albüm ne zaman çıkacak abi istdan ayrılmadan önce yine sordum 1-2 yere yok dediler. bu seyhana falan verilecekmi albüm?

sevgilerle.

ekmel.
 
Sevgili Metan,
Orada bulunan parçalar Diken albümü değil. Yarım yamalak yapılmış kötü kayıtlardır. Bu adamlar akıllarınca iyi birşey yaptıklarını sanıyor olabilir ama oradaki kayıtlar insanların dinletisine sunulamayacak kadar kötü. Tekrar ediyorum orada bulunan şarkılar bir albümün ön hazırlıklarına ait demodan da demo şarkılardır. Bir albüm değildir. Bazılarında bas gitar bile çalınmadı. Onları insanlar dinlediğinde bunların evde acemice kaydedilmiş olduklarını anlayacaklar ve yuh taylana bak ne biçim vokal yapmış diyecekler eminim.
Diken albümleri üç adettir ve isimleri bellidir. İstersen sana bu üçünü de yollayabilirim. Ama oradaki şey bir albüm değil, orada kapak diye konulmuş şey de bir afiş, konser afişi. Onu da ben tasarladım. Ama albüm kapağı olsun diye değil.

Sevgili metan,
Bu şarkıları illa da dinlemek istiyorsan, sana özel olarak dinletirim ama internette yayınlanacak kalitede değiller bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Solo albüm bayramdan sonra her an çıkabilir. Ocak ayının sonuna doğru çıkacağını söyleyebilirim.

Diken ismini ve müziğini çok sevdiğinizi biliyorum. Bu sevginin kaynağında duran insan olarak sizleri bu sounddan hiç bir zaman mahrum etmeyeceğimi biliniz. İsmi Taylan Ayık olsa da.

Her türlü gecikme için sizlerden özür diliyorum.
Sevgiler.
 
taylan ayık'ın blue jean dergisinin ocak 2006 sayısında yayınlanan ropörtajına ve albüm kritiğine ulaşmak isteyenler için dergiyi taradım. umarım kuralları ihlal etmiyorumdur :) sevgiler.




 
Çok güzel ya ben mesela pentagramdan sonra en çok satan adam olduğunu bilmiyordum ben mesela...bruce ve maiden karşılaştırmalarına katılmıyorum tek başına daha da başarılı olacaktır mustaine de megadeth diye yapıyo bütün albümleri ama bir tek kendisi sabit grupta...
 
ok abi şimdi hatırladım hatta bende sana sormuştum bu albüm ne diye sen kaydı bitmemiş albüm falan demiştin tamam şimdi hatırladım. ama sen merak etme bunun demo olduğunu bildiğimiz için farklı fikirlere kapılmayız zaten direk önyargı ile olaya bakan insanlarda bizi yarı yolda bırakacak insanlardır her zaman, biz her zaman bu yola başkoymuş kişilerin yanındayız gönlünü ferah eyle.

bu arada istanbul merhaba yeniden özlemişim istanbulu :)

sevgiler
 
eski diken albumleri deli gibi aramaktadır...yok hiçbir yerde gerçi bizm buralarda hayır da olmayabilir ne kadar pop club albumu warsa burada mevcut ben ne yapayım böyle alanya'Yı....elinde bulunanlar bana yardımcı olabilir mi?!?
 
phicoz demiş ki:
eski diken albumleri deli gibi aramaktadır...yok hiçbir yerde gerçi bizm buralarda hayır da olmayabilir ne kadar pop club albumu warsa burada mevcut ben ne yapayım böyle alanya'Yı....elinde bulunanlar bana yardımcı olabilir mi?!?

zihni müzik eski albümünün orjinal cd sini 1 ytl ye , 2. albümünü ise 4 ytl ye satılıyor ben istetmiştim bi güzel paket yapıp hemen yolluyor bence zihniye bir bak ;)

www.zihni.com
 
deyyus demiş ki:
phicoz demiş ki:
eski diken albumleri deli gibi aramaktadır...yok hiçbir yerde gerçi bizm buralarda hayır da olmayabilir ne kadar pop club albumu warsa burada mevcut ben ne yapayım böyle alanya'Yı....elinde bulunanlar bana yardımcı olabilir mi?!?

zihni müzik eski albümünün orjinal cd sini 1 ytl ye , 2. albümünü ise 4 ytl ye satılıyor ben istetmiştim bi güzel paket yapıp hemen yolluyor bence zihniye bir bak ;)

www.zihni.com
oarada verdikleri adresten de direk satış yapıyorlar mı?!? int.den alışverişten nefret ediyorum kadıköyde arkdaslarım war onlara aldırtayım o zaman :) saolll
 
ay batarken şu an piyasada bulunabiliyor ama hedef büyük için aynı şeyi söyleyemiyorum maalesef :( ben yine de; eski diken albümlerini zihni müzik'e sormak da fayda var diye düşünüyorum. zihni abimiz gelen talebi görerek belki albümü yeniden basmayı bile düşünebilir. küçük de olsa bir ihtimal tabiki. ama denemekte fayda var ;)
 
Arkadaşlar,

Sitemiz yayına girmiştir. www.taylanayik.com

Uzun bir süredir beklemekte olan yeni sitemiz nihayet yayında. Albüme 5-6 gün kala yayına soktuk.

Girişteki çıktı ibaresini önümüzdeki haftasonundan itibaren ciddiye alınız.

Albümle ilgili tüm bilgilere, albüm hakkında geniş bilgi köşesinden ulaşabilirsiniz. (Hemen girişteki kısım)Orada albümü tanıtan yazılar, tanıtım mp3'leri, albüm info, resimler bulacaksınız.

Gitar ve ekipman köşesinde, genel ekipman bilgisi verdik. Özellikle yeni başlayan arkadaşlarımızı dikkate aldık. O kısım her ay güncellenecek.

Galeri köşesinde masaüstü desenleri, benim kapak çalışmalarım yer alıyor. Sizler de albümü dinledikten sonra, hissetttikleriniz doğrultusunda bir masaüstü deseni hazırlayıp bize yollarsanız sitemizde yayınlarız. Bağımsız da çalışabilirsiniz tabi.

Genel haberleri, ortada akan yazıda bildireceğiz.
Konser haberlerini ve geçmiş konserleri, konserler bölümümüzde bulacaksınız.

Forumumuz bir kaç güne kadar hazır. Onu da söyleyelim. Şimdilik öneri ve dileklerinizi iletişim bölümümüzdeki mail adreslerine bırakabilirsiniz.

Sevgiler...
 
abi bugun bi gazla gittim blue jean aldım okudukca nasıl mutlu oldum bilemezsin sayfalarca okumak geldi içimden ancak 1sayfa oldugunda aynı sayfayı birkaç kez okudum :twisted: dinlettigim tavsiye ettigim çogu arkdasıma blue jhean sayfalarını mail ile gönderdim:)

sitenin yayına girmiş olması da çok güzel ayrıca hemen giriyorum...

asıl bombamız ise albumun 1hafta içerisinde raflarda olacak olması bi heyecan kapladı ya içimi hadi hayırlısı:)
 
Geri
Üst