Diken

baRock demiş ki:
yapılan pogo yüzünden yanımdaki bayanı alıp kaçmak zorunda kaldım.ve yanımızda sakat bir arkadaş daha vardı.adamın tepesine çıktılar daha ne diim artık.neyse üzüldüm ama gerçekten

şahsen ben de hazzetmesem de; caravan gibi bir mekanda bu tip davranışlara hazırlıklı olmak gerekir diye düşünüyorum. konserin gidişatıyla pek alakası olmasa da enteresan görüntüler ortaya çıkmadı da değil tabiki ;)


pearldrummer2 demiş ki:
istanbulda olacakmı bıseler bılgısı olan varmı acaba en kısa zaman da dınlemek ısterız kendılerını umarım uzun surmez yenı album hayırlı olsun bu arada

albüm için iyi dileklerine teşekkür ederiz. biliyorsundur belki, ilk istanbul konserimizi geçtiğimiz hafta caravan rock bar'da vermiştik. ikincisi için henüz kesinleşen bir organizasyon yok ama; nisan ayı içinde caravan barı takip edin diyebilirim şimdilik ;)


scucumm demiş ki:
bide kayseri taraflarında konser olsa:(

inan biz de çok isteriz gelmeyi. hatta istanbullu kardeşlerimiz alınmasınlar ama biz anadolu'da çalmayı daha çok istiyoruz. ciddi organizasyon teklifleriniz olursa değerlendireceğimizden şüpheniz olmasın ;)
 
baRock demiş ki:
Burock1905 demiş ki:
aYNaLI-SuCuK demiş ki:
baRock demiş ki:
çıkan alt grup ve yapılan pogo hariç herşey süperdi
çıkan alt grubun solisti cok tecrübeli senelerini asafated grubu ile metal e vermiş bi insan duymasın cok üzülür:)

Solistin tecrubesine kimsenin lafi olmaz tahminimce.. Ama zevk meselesi iste, yaptiklari muzik beni ve orada olan arkadaslarin bir bolumunu pek cezbetmedi. Yoksa, tabi ki yollarina devam etsinler. İnandiklari seyi yapsinlar..

yapılan pogo yüzünden yanımdaki bayanı alıp kaçmak zorunda kaldım.ve yanımızda sakat bir arkadaş daha vardı.adamın tepesine çıktılar daha ne diim artık.neyse üzüldüm ama gerçekten

Eyvallah, birader.. pogo konusu hakikaten enteresan oldu.. Kenarda duran bizler icin bile rahatsiz edici derecelerdeyken, bayan arkadasin ve diger arkadasin durumuna uzuldum... Acikcasi, borknagar'in dedigi gibi bunlar normal olmasi gereken seyler.. Fakat, yapilan muzikle pek alakasi yoktu ve etraftakiler pek dikkate alinmadi, yapan arkadaslarin biraz daha dikkatli olmasi gerekir.. Baska bir organizasyonda daha sakin bir ortamda : )) gorusuruz..
 
Teşekkür

19 Mart Çanakkale Han Kahvesi Konseri'nde bizi destekleyen tüm Çanakkale'li türkçe heavy metal severlere,Capricorn grubuna ve 18 Mart Üniversitesi Rock Kulübüne ben ve ekibim adına teşekkür ederiz.
 
Albüm satışları kötü malesef. Dağıtımın kötü oluşu satışları da etkiledi. Şu an 250 civarında bir satış yapabildik. Klip konusunda belirgin bir şey yok. Şu an bizi çok aşıyor. Konserlere yükleneceğiz. Önümüzdeki festivallerde sahne almaya çalışacağım.
 
Hard'n Heavy şölenimize bekliyoruz.

dorockafis.jpg
 
taylanayik demiş ki:
Albüm satışları kötü malesef. Dağıtımın kötü oluşu satışları da etkiledi. Şu an 250 civarında bir satış yapabildik. Klip konusunda belirgin bir şey yok. Şu an bizi çok aşıyor. Konserlere yükleneceğiz. Önümüzdeki festivallerde sahne almaya çalışacağım.

"Turkiye'de Rock muzik patladi" patlamaz olaydi... Bu mu yani? Son yillarda dinledigim en kaliteli albumlerden biri 250 adet satilmis.. İnanamiyorum okuduklarima, o 250'nin yaninda "bin" yaziyor olmaliydi.. Milyona kosmaliydi.. Yazik... Gercekten cok uzuldum... Saygilar Taylan Abi..
 
Albüm satışları hakkında

Dostum anlıyorum seni ve teşekkür ediyorum. Türkiye'nin şartlarını gözönünde bulundurmak durumundayız. Şu an malesef satışımız bu. İlk baskıyı bitirebiliriz ancak yazın sonuna kadar. Çünkü dağıtım denen olay yok gibi neredeyse. Kredi kartı olan arkadaşlar siteye koyduğum linkten albümü satın alabilirler artık. Bunu da belirttim geçenlerde. Şu an albümden Anadolu'da neredeyse kimsenin haberi yok. Yani çıkmamış gibi bişey albüm şu an oralarda. İnsanlar bulamıyor. Beni arıyorlar elim kolum bağlı yapabilecek hiç bişey yok. Tek avuntumuz konserler. Artık konserlerde buluşacağız. Albümü satın almak isteyen arkadaşlar, konser verdiğimiz yerlerde albümü satın alabilecekler. Onun dışında ülkemizin şartları gözönüne alındığında yapabileceğimin en iyisini yapmaya çabalıyorum. Bundan fazlası da beni aşıyor. Eğer desteğinizi başından beri sürdürdüğünüz kararlılıkta sürdürürseniz en azından seneye yapmak istediğim albüm için gereken heyecanı ve coşkuyu yakalamış oluruz. Türkçe heavy metal için desteğe devam diyoruz. Ben veya başka heavy metal gruplarının desteğe ihtiyacı var. Bu müziği ve bu tavrı devam ettirmek kararındayım.
 
Taksim megavizyon gibi önemli bi müzik markette bile "Taylan Ayık geldi mi?" diye sorduğumuzda "o ne ya??" diyenler oldukça bu memlekette kaliteli rock ve metal patlamaz!
ben bunu bilir bunu söylerim.....
 
Taksim megavizyon gibi önemli bi müzik markette bile "Taylan Ayık geldi mi?" diye sorduğumuzda "o ne ya??" diyenler oldukça bu memlekette kaliteli rock ve metal patlamaz!

Çok doğru bir tespit. Beni şu an kimse tanımıyor. Ama zamanla tarzımı ve tavrımı insanlara kabul ettireceğim. Diken'in eski solistinin solo albümü diye sorarsanız şimdilik tanıyabilirler. Ama "O ne ya" demeleri çok terbiyesizce bir davranış. Sonuçta yüzlerce albüm çıkıyor bu ülkede. Tanınmış tanınmamış herkes müziğini insanlara ulaştırma çabası içinde. Birinin adını sorduğunuzda "O neya" höeö" diye tepki vermek ne kadar seviyeli siz düşünün artık. Verilecek cevap "Böyle bir sanatçı bize ulaşmadı" veya "Bu ismi çıkaramadım ama bi sorarız" ya da "Depoyu bi arayayım bi sorayım belki getirebiliriz" gibi cevaplar vermek daha iyi olmaz mı?
Sayın müzik market yöneticilerini biraz insafa davet ediyorum. Tanınmamış ya da imkanları kısıtlı müzisyen arkadaş ve grupları çok eziyorlar. Bu tavra son verilmeli.
 
müzik markette çalışan biri ya da herhangi biri bir albüm çıkarmak için ne terler döküldüğünü bilse, parçanın bir yerindeki bir saniye bile sürmeyecek bir nota için kabuslar gördüğünü, kayıt psikolojisi denen pis duyguyu, harcanan emeği parayı ve zamanı bilse albümü olan bi insanın önünde saygıyla eğilmekten başka hiç bir şey yapamaz. ama bunlara da moral bozmamak lazım, sonuçta bir şarkı 5 dakika, sadece kaydı 2 ay sürse de ortaya çıkan şeyin süresi o kadar ve insanların yukarda saydığım zorluklardan haberdar olması da zor tabi...
başarılar ve saygılar...
 
BU ülkede imkanı kısıtlı yalnızca sevdiği müziği yapmaya uğraşan bir çok sanatçı ve grubumuz var. Ne zaman imkanlar bu arkadaşlara ulaşacak? Bir kaç işte birden çalışıp bu müziği yapmaya çabalayan grupları, gençleri insanları tanıyorum. Hiç birimiz hakettiğimiz yere gelemedik belki ama tek bildiğim, ben de dahil olmak üzere bu işi gerçekten ayakları yere basar halde en gerçekçi şekilde yapıyoruz.

Bir albüm yapıp onun hiç bir dükkanda olmadığını görmek, depolarda durduğunu bilmek çok üzücü. Sıkıntısını çektikten sonra "O ne ya" gibi bir tepki de hiç hoş olmuyor.
 
ii haberler geliyor.ama ne yaptığı belirsiz insanların albümleri yüzbinlerdeyken taylan ayık ın albümü az satıyor ve bulunamıyorsa gerçekten bu işte bi terslik vardır.albümü elinde olanlar bilir.Bu Devran die bi şarkı yapabilen biri varmı.Yeni albüm çıkarab sanatçılarda var.eğer olurda klip olayı olursa Bu Devran'a çekmen süper olur bence taylan abi.serdar öztop un o deli solosuda bitirmiş olayı zaten.
 
hala şöyle bir sorunumuz var, insanlar hala dikenle kıyaslama yapmaktalar mesela geçen gün bir arkadaşım şöyle dedi: "diken daha iyiydi." geçmişi geride bırakıp şu an yapılan müziği nasıl dahada geliştirebiliriz onu düşünmemiz lazım.
bu konser haberleri beni sevindiriyor çünkü her konser yeni birilerinin bu ismi duyması demektir.
sevgilerle.
 
Geri
Üst