Diken

Ben bunu duyunca şok oldum hatta Taylan Ayık la birebir görüşen bir arkadaşımda bunu söyledi..Oysa bende seviniyordum işte artık benimsediğim yeni bir müzik bunun adı serdar öztoplu Taylan diye..Aman haa böyle galeyanlara gelmeyelim Albümler olsun orjinallerini alalım destek olalım arkadaşlar..3 Aydır tanıyorum hayran kaldım ben yaa nasıl duymamışım ben bu ismi..Dikeni filan..

Çok üzülüyorum çünkü hakkedildiği yerde değil bu müzik bu insan..
 
dikeni bende 1,5 sene önce öğrendim ve ardından taylan ayık ile tanıştım, desteğimiz yetmedi çünkü bu ülkede manevi destek ile bir yere kadar yürünebiliyor :(
 
Taylan Ayik grubu dağıttı maddi imkansızlıklar ve yaptıkları müziğe yeterince değer verilmediği için ancak maddi anlamda destek cıkacak konserlerde birleşecekler...

Saygılar....
 
selam. şok haberlerim var :)

sevgili fanlar sıkı durun: ikinci albüm geliyoooooooooooooor :) 2007 yılında dinleyicinin beğenisine sunacağımız bu albümün hazırlıkları şu an sürüyor. yakında daha detaylı bilgi vereceğiz :)

aynı zamanda bu hazırlıkların neticesinde hazırladığımız ilk single çalışmasını da çok yakında dinleyebileceksiniz. sadece download edilebilecek bu single çalışmasına çok yakında web sitelerimizden ulaşabilirsiniz :)

albüm kadrosunda bass gitarı ile yer alan derman karademir ile yollarımız ayrıldı. genç kardeşimize müzikal hayatında başarılar dileriz. 15/10/2006 tarihinden itibaren grupta bass gitarları gökhan bakın çalmakta. (bu bildiriyi basın danışmanı sıfatıyla yazıyorum :LOL: )

taylan ayık'ın ilk fan kulubu açıldı. bütün fanları bu çatı altında toplanmaya çağırıyorlar :) girişimi başlattığı için kenan evren şeker arkadaşımıza teşekkür ederiz.

şimdilik bu kadar. yeni gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz :) unutmadan hatırlatayım: grup adına en doğru açıklamayı sadece bizden alabilirsiniz. dedikodulara kulak asmayın ;)

sevgiler

gökhan bakın
taylan ayık basın danışmanı

http://www.taylanayik.com
http://taylanayik.anatolianrock.com
http://www.taylanayik.info
 
Gokhan Bakin bir bas gitar calmamisti zaten ona da el atti demek ki: )) Album ve single haberi icin tesekkurler Gokhan.. Hem Derman hem de senin icin hayirli olsun.. Fan kulup olayi da guzel, forumlarin acilmasi ile daha da hareketlenir olay insallah..
 
Gerçekten bu haberlere çok sevindim :) demek ikinci albüm geliyor, sen olsun,Taylan ağabeyim olsun, tüm arkadaşlar herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz, umarım beklenen ilgiyi görürsünüz..

Başarılar...
 
taylan ayık ın ikinci album haberi beni de sevindirdi merakla bekliyoruz
türkçe heavy metalin bu kadar güzel yapılabileceğini bize ispatlayan kişi taylan abi ellerine sağlık
 
adamın gayesi o her sene albümümü çıkartıyım müziğimi icra ediyim gerisi önemli değil diyor duruyor buradan sesleniyorum 400 adette satsa TAYLAN AYIK HER SENE ALBÜM ÇIKARA...

Yetkililere duyurulur....


Saygılar, Sevgiler. Esen ve Sağlıcakla kalın tüm güzel günler sizin olsun....
 
Öyle demeyle olmuyorki ama metanch adam 400 kaset satarsa kime yapsın albümü emeğe yazık masrafa yazık zarar ediyor sonuçta yapsın bize yapsında kaçımız albümünü orjinal olarak edinmişiz soralım bir bakalım ?

TAYLAN AYIK'IN ORJİNAL ALBUMUNU EDİNMİŞ OLANLARDAN BİR KİŞİYE YENİ ALBÜMÜ BENDEN HEDİYE OLSUN.. ALBÜM CIKANA KADAR DEVAM ETSİN BU ALBUMU BENDE VAR OLAYIDA..

saygılar..
 
Borknagar demiş ki:
flaş flaş flaş! :LOL:

önümüzdeki sene çıkacak yeni albümün habercisi single dan ilk parça KAÇIŞ YOK sitemize eklendi. bu hafta içinde diğer parçalarımızda eklenecek. bizi izlemeye devam ediniz ;)

http://taylanayik.anatolianrock.com

Haber oldukca guzel, ancak soyle bir sorun var. Single'in yayinladigi siteye uye alimlari durdurulmus durumda. Daha onceden uyeligi bulunmayan kisiler parcaya ulasamiyor su anda.. Yetkililerden alternatif ulasim kanallari talep ediyoruz, ayrica ben yayinlanacak single'lari icerisinde barindiran bir EP istiyorum, cok mu sey istedim ne: )) Saygilar..
 
İşte buna çok sevindim albüm çıksın direk alacam bu heyecan yaratıyor çünkü türk metalin tek önderi :)..

İtiraf etmeliyim ki serdar ile çalışması çok hoştu sound daha yatkındı bana önderim ben albümüne göre ama aşağı kalır yanı olacağını sanmıyorum sololar uzun ola:))

Umarım müziğin sertlik kıvamından vazgeçmez..Tek korkum da bu ya zaten..Popüler olup çıkmasın sakın.
 
dennischambers demiş ki:
Öyle demeyle olmuyorki ama metanch adam 400 kaset satarsa kime yapsın albümü emeğe yazık masrafa yazık zarar ediyor sonuçta yapsın bize yapsında kaçımız albümünü orjinal olarak edinmişiz soralım bir bakalım ?

TAYLAN AYIK'IN ORJİNAL ALBUMUNU EDİNMİŞ OLANLARDAN BİR KİŞİYE YENİ ALBÜMÜ BENDEN HEDİYE OLSUN.. ALBÜM CIKANA KADAR DEVAM ETSİN BU ALBUMU BENDE VAR OLAYIDA..

saygılar..

abi bu foruma yazıpda albümü almayan yoktur heralde varsa yuh derim ben yani

Borknagar demiş ki:
flaş flaş flaş!

önümüzdeki sene çıkacak yeni albümün habercisi single dan ilk parça KAÇIŞ YOK sitemize eklendi. bu hafta içinde diğer parçalarımızda eklenecek. bizi izlemeye devam ediniz

http://taylanayik.anatolianrock.com

girişe bayıldım ama parça içinde daha azdırıcı sololar bekliyordum o girişe özellikle :)
 
Geri
Üst