Zakkum

ThE_MaFFicK demiş ki:
saman alevi gibi gelip geçti..

canını sıkmak istemem ama ikinci klip ve üçüncü klip, tarihleriyle beraber duyuruldu...
temmuz'da zehri zakkum'un teoman'lı versiyonuna klip geliyor. eylül'de de ahtapotlar'a... hangi yönetmenin çekeceğine kadar grubun resmi sitesinde duyuruldu...

23 haziran cumartesi, istanbul studio-live'dalar bu arada konser için!
 
ya kırıklığından bize ne ben ilk başta inanılmaz önyargılı yaklaşmıştım bu gruba ama daha sonra dinledim ve anladım ki cidden iyi müzik yapıyorlar ve albümde de çikolata dışında kötü bi şarkı bulamadım ben
 
klibi izledim.şarkı ve klip tam bir rezalet.yani bir grup bir başka grubu(muse vb. guruplar)bu kadar mı rezil bir bçimde taklit edebilir.klip tamamen taklit,vokal taklit tarz tamamen çalıntı, ortayada bu çıkıyor işte.

arkadaşlar bu topraklar erkin korayları, barış mançoları, cem karacaları yetiştirdi.ben muse gibi müzik yapmayın demiyorum yanlış anlaşılmasında biraz da kendimiz olalım ya.el insaf yani.

hiçmi bişey üretemiyoruz?
 
rockplusko6.jpg
 
ilk baslarda onyargıyla yaklastım sonra tesadufen canlı olarak birkac sarkısını dinleyince begendim ve ertesi gun albumu aldım. bence gayet basarılı bir album olmus. ozellikle sozler,tasvirler cok basarılı. yer yer morissey yer yer david bowie yer yer placebo dinliyor gibi oluyorsunuz ama asla onlardan birinin kopyası denemez tabiki biraz esinlenme etkilenme var. ahtapotlar,aglat beni,kapat perdelerimi,hipokondriyak,yaralısın,anlıyorsun ve zehri zakkum en vurucu parcalar. yolları acık olsun.
 
bence iğrenç ve yorum yzmaya bile deymicek bi gruptur kendileri.kimsenin zevkine bişi demem ama bu adamda ne bulurlar anlam.özellikle şimdi uzaklardasını yuxexes te solemeye calıstı oracıga kusacaktım.zaten pek ortalıklarda gozukmuolar.aman bolesi daha iyi zaten!!!
 
son klipleri animasyon tekniğinde yapılmış klipte bişey dikkatimi çektisolist arkadaşın savaştığımı sarmaşıklarla boğmaya çalıştığın,mı desem tipleme teomana acayip benziyo acaba eylemi :D
 
Cem hariç idare eder diyorum klip için, bu arada üstte bazı arkadaşlar grup için kayboldu fln demiş ama onların acalesi yok...bu süre zarfı içerisinde konser verip,klibin hazırlanmasını beklediler.Bence en doğrusu çünkü neden ? Nasıl olsa onların artık yerleşmiş bir kitlesi var 8 senedir, 8 sene bekleyen kitle birkaç ay daha bekler :twisted:
 
Geri
Üst