Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

Ok yanlış anlaşılma yok ben zaten ikinci eli kastetmiştim çünkü alım-satım bölümünde pod xt yi aldım diye mesajını görmüştüm ikinci el aldın diye düşünmüştüm. Diyorum ya bence iyi fiyat ikinci el için. Alet nasıl temizmi bari?
 
Tabi temizliği derken cihazın teknik bir arızası olup olmadığını da kastetmiştim. Sanırım bu sıra ifade özürlülüğü mevcut bende kusura kalma. Eh ne diyelim hayırlı olsun Pod ailesine hoşgeldin diyoruz umarım cihazınla mutlu olursun. :LOL:

Selamlar...
 
stop to press

GT 6 ile ilgili burda $1.395 australia dolari(turk lirasiyla asagi yukari ayni)
GT 8 ise $1.170 au dolari .direk adama sordum niye :) bende bilmiyorum ama dedi gt 8 satislari cok yavas hala insanlar GT 6 aliyor dedi ve GT 8 alanlar pek memlun degillermis GT6 in ses engini daha iyiymis gibi birseyler dedi , ve ben 3 yil kadar once $ 850 dolara almistim o aleti demekki GT 6 de is var ........ bilginize
 
slm. 30 wattlık orta kalite bir amfim var. pod xt live alıp bu amfiye bağlarsam ev ortamı için iyi bir ton yakalablirmiyim? yada iyi amfi mi almayılım. zaman zaman konserlrede çıkmaktayım. siz ne öneririzsiniz?
 
Ben XT live ı aldığımda cd çıkmamıştı içinden sadece hangi adresten driver ve programları indireceğimi gösteren küçük kağıtlar vardı. Sanırım Pod XT de de CD çıkmıyordu. Artık sitesinden ilgili programları download etmen gerekecek.
 
Benden CD çıkmadı :? Yoksam ben kazıkmı yedim? :LOL: Gerimi versem ne? :LOL: Şaka bir yana doğrudur çünkü ben xt live ı aldığımda line6 edit vs desteği yoktu belki ondan cd koymamışlardır. Driverları da yeniden hazırlanıyordu. Tabi sevgili rastansaga, yinede internet sitesinden en son driverları ve line6 edit programının en son sürümünü de indirmeni tavsiye ederim. Güncel tutmuş olursun sistemini.

Selamlar...
 
Reeve demiş ki:
rastansaga demiş ki:
Estağfirullah canım noolacak :) Hoş bulduk saolasın. Bu alet pille çalışmıyor sanırım değil mi? Birde CD si yok normalde kutusunda değil mi?

pod mu aldin rastansaga? hayirli olsun.
bu arada cd si kutusuyla geliyor bir yanlislik var sanirim bu iste

Aldım affetmedim :) Saolasın seninki de hayırlı olsun. Benimkinde Cd çıkmadı gerçi ikinci el ama bi sorayım çocuğa.

AllexStone demiş ki:
Tabi sevgili rastansaga, yinede internet sitesinden en son driverları ve line6 edit programının en son sürümünü de indirmeni tavsiye ederim. Güncel tutmuş olursun sistemini.

Selamlar...

İyi fikir teşekkür ederim. En kısa zamanda güncellemek gerek. Belki de yeniler updateli haliyle geliyordur onun için CD yoktur. Sahi CD nin içinde ne var acaba?
 
Merhaba arkadaşlar, ben sahnede kullanabileceğim(mixere girdiğinde aslanlar gibi çalışcak:p), clean tonları güzel,sıfırını 500ytl'den aşağı bulabileceğim bir processor arıyorum.. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim..

(Başlığa şimdi girdim daha önce böle bi muhabbet geçtiyse kusura bakmayın)
 
Selamlar POD XT sahiplerine üç sorum olacak.

1- Tap tuşu habire yanıp sönüyor? Bu ne manaya geliyor, sizde de oluyor mu?

2-Tarzı trash-death metal tarzı için nasıl düzenler kullanıyorsunuz? İnternetten çekilecek güncellemesi var mı bu tarz için?

3- En son güncellemesini hangi sayfadan çekebilirim?

Teşekkürler.
 
merhaba arkadaşlar. konserlerde fln yanımda amfi taşımak istemediğim için kendime preamp lı bir proseccor arıyorum. 200$ a 2.el boss me 30 buldum ama bu alet hakkında hiçbir bilgim yok. sizce nasıl bir alet ? konserlerde direk kabine taktıgımda beni tatmin edicek soundları alabilrmiyim?.. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
 
rastansaga demiş ki:
Selamlar POD XT sahiplerine üç sorum olacak.

1- Tap tuşu habire yanıp sönüyor? Bu ne manaya geliyor, sizde de oluyor mu?

2-Tarzı trash-death metal tarzı için nasıl düzenler kullanıyorsunuz? İnternetten çekilecek güncellemesi var mı bu tarz için?

3- En son güncellemesini hangi sayfadan çekebilirim?

Teşekkürler.



1-delay süresini gösterir o çalarken ritme uygun olarak 2 kez basarsan delay süresini parçaya uyacak şekilde ayarlarsın
ayağınla ritm tutar gibi düşün işte

2-ekstra model packler var düşünürsen 50 papel tanesi :)
metal var birde collector's pack var ama metal için sadece metal shop alman şart değil karma packler bunlar aralarında clean modeller de var mesela
bunun dışında patch yükleyebilirsin customtone.com dan
3- line6.com dan biryerlerden line6 monkey dosyasını bul o sana tüm updateleri falan kurar
 
Geri
Üst