Haluk Levent

doktorobez demiş ki:
oraya gönderildiğine dair garanti verebiliyomusun insanlara?

ki o albüm tsunami faciasında zarar gören insanlara gelir sağlamak amacıyla kasedin yapımı başlanmaya başladı. neden "baba beni okula gönder" kampanyasına dönüldü. tsunami için gelirinin harcanacağı bas bas bağrıldı yazıldı çizildi... daha sonrada hiçkimse açıklama yapmadı nedense.

bide anlamadığım nokta neden yanlış oluyo insanlar açısından duyulanlar. nedir kardeşim hl de bir insan... hatasız bir kul varmı bu dünyada? önce insan olup sevgini göstericeksen kandırılmalara karşı gelip neden böyle diye sorgulamasını biliceksin. ama nerde...

yani kısaca masal herşey...

:) sadece gülüyorum kusura bakma arkadaşımsın ama yani bazen öyle şeyler söylüuyorsun ki.. abicim bi kere para gönderilmeyecek olsa o kampanyayı başlatan kurum buna tepki göstermez mi sanıyorsun?? yani bu kadar mantıksızlık olmaz ben bunu bi şeylere benzetiyorum ama şimdi söylemeyeceğim çünkü ortalık yine alevlenir yine başa döneriz.
ikincisi ben tsunami bölgesine gönderileceğine ülkemdekilerin yararlanması daha iyi olur diyorum yani artık siz ne dersiniz bilmem!!!
 
elgeto_ demiş ki:
haluk levent bence cok ucuz müzik yapan birkaç adamdan biri hele son kaseti annemin türküleri olayı iyice parasal tarfa çekmiş yani haluk gündem neyse oda ona göre bişiler yapıyo

muhahaa gülmekten çatlicam ben burda sen kimsin ki onun kalitesine karar veriyorsun ? :D
ayrıca bu kaliteyi nasıl belirliyorsun onu anlayamadım ya abi almayın siteye zeka seviyemizi düşürüyorlar :D
 
ben ülkedekiler faydalanmasın demiyorum. sadece belirttiğim nokta ordaki zarar gören insanlara yardım sağlamak amacıyla bu kasedin çalışmalarına başllanıldı. zaten bende tsunami için harcanmasına başta karşıydım! ülkemizdeki insanların daha fazla ihtiyacı olduğunu bildiğim için!!!
 
doktorobez demiş ki:
oraya gönderildiğine dair garanti verebiliyomusun insanlara?

ki o albüm tsunami faciasında zarar gören insanlara gelir sağlamak amacıyla kasedin yapımı başlanmaya başladı. neden "baba beni okula gönder" kampanyasına dönüldü. tsunami için gelirinin harcanacağı bas bas bağrıldı yazıldı çizildi... daha sonrada hiçkimse açıklama yapmadı nedense.

bide anlamadığım nokta neden yanlış oluyo insanlar açısından duyulanlar. nedir kardeşim hl de bir insan... hatasız bir kul varmı bu dünyada? önce insan olup sevgini göstericeksen kandırılmalara karşı gelip neden böyle diye sorgulamasını biliceksin. ama nerde...

yani kısaca masal herşey...

Tsunami için gerekli yardım toplandığı için albümden sağlanacak gelirin daha yararlı bir yere gtimesine karar verilmiştir...bu yüzden şu anda bütün gelir "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına bağışlanmak üzere karara bağlanmıştır.........
 
bi kaç gün önce annemin türküleri albümünü aldım.çemberimde gül oya türküsünün arpejle girşi muhteşem olmuş.ama parça biterken arpeji yarım bırakıyo gibi olmuş kayıtta.dillirga ve dert olur parçalarını koymasına gerek yoktu demiştim albümü almadan önce.ama daha güzel olmuş yeni aranjelerle.ne söylese yakışıyo adama.inşallah albüm çok satar.umarım millet korsan almaz.
 
Albüm gerçekten de güzel olmuş harbiden de Haluk Levent ne söylese yakışıyor.Yalnız Yandırdın Kalbimi şarkısı azeri türküsüymüş ve başı o şekilde değilmiş ben orjinalini dinlemedim zaten Haluk Levent olmasa bu türkülerin çoğunu dinlemezdim hatta bu kasedi almam demiştim türkü kasedi olduğunu duyunca ama Haluk Levent olunca akan sular durur benim için onun için türkü bile dinliyorum kendime inanamıyorum resmen yaa....Neyse arkadaşlar albümü almayanlar varsa kesin alsın bence... :roll: :roll:
 
Albüm çok güzel olmuş aslında her zamanki gibi çünkü Haluk Levent hep güzel kaliteli işler yapar ucuza ve piyasaya kaçtığına ben hiç tanık olmadım ama tarz meselesidir bu tarzı sevmezsiniz ona bişey demem ama böyle karalayıcı yazan insanlar beni hasta ediyor gerçektende. Umarım çok satar ve gerekn yerlere gereken miktarlar ulaşır.
 
Haluk Levent kendini ispatlamış biridir ucuz polemiklere girecek kadar düşeceğini sanmıyorum.Bu zamana kadar yaptığı bütün işlerde başarılı oldu ve kendini gösterdi.Bu zamana kadar yaptığı tüm albümlerine zaten türkü koyuyordu sonunda türkü albümü çıkarmışki isabet olmuş.Yorum harika kaset harika.
Sesinin kalitesini tartışmam bile
 
Haluk Levent 2 sene önce ULLa kentine geldi.Bizim dershane sponsor olmuştu.imza daıtacaktı sözde ama 2 saat geç geldi..Ondan imza almak için koşarak yanına gittiğimde sert bir koruma ile karşılandım..onları da geçtiğimde HL kafama posterlerle vurdu...O andan sonra ondan gıcık kapmaya başladım(MM bile yapmas yaa)
 
bencede haluk levent türkü albumu muhteşem olmus halukta değişiklik yok müziğide değişmemiş tek sey sözler türkü olması buda daha gusel bir sey cıkarmış ortaya rock türkü elele iyi iş çıkarmış iki ayrı kültür birbirine uyumu nu çıkardı ortaya
haluk levent başarılar
 
haluk levent ne yaparsa yapsın genede 1 numara
o butun albumleri bir birin den gusel
dınlemekten sıkılmıyor insan ama bazı rock sanacıları var belirli bir yerden sonra insanı sıkıyor halukta böle bişey yokk
 
Albüm hakkında ilk defa simdi yorum yapabiliyorum.iyice dinledikten sonra simdi yazmaya karar verdim...Genel olarak çok güzel bir albüm olmuş,Bir önceki albümün hıncını almış Haluk abi..
Kendimce biraz detaya inersem,yorum yapmak istediğim bir kaç şarkı var.

Yandırdın Kalbimi türküsü gerçekten cok güzel girişleriyle çıkışlarıyla ve tonlarıyla.

Dert olur Türküsünü önceden de biliyorduk zaten,konser şeklindekinden müzikal olarak çoook farklar yok,o yüzden bunu yeni olarak kabül etmiyorum.

En çok hoşuma giden türküler ise Gönül Kalk Gidelim ve Haydar Haydar..Fakat Gönül Kalk gidelimde hoşuma gitmeyen bi kaç nokta var.Gerçi bu nokta albümün bazı türkülerinde de kulağımı tırmalamadı değil...Bu türküyü dinlerken solodan önce ve solodan sonra olarak ele alıyorum ve ikisi arasında bi fark göremiyorum tek fark solonun bu iki kısım arasında bağlayıcı ve bütünleyici özelliğini pek yok.Yani sıradan düz bir solo gibi geldi...Mesela Derrule'de hızlı giden şarkıya hızlı bir solo ve sonra tekrar hızlanan bir türkü,aynı şekilde Dillirga'da da hızlı giderken hızlı bir solo.Yani bi anda "noluyoo be kardedeşm" ne bu diye bi his verdirmiyo türküler...Ben böyle bi yorum yapıyorum çünkü sololar şarkıların sevgilileridir.onsuz bi bütün olmaz olsa bile acı çeker benim bazı türkülerde çektiğim gibi.

İzmirin Kavakları tek slow parça olmasıyla daha da dikkat çekti,özellikle davul tonları,davulun girmesiyle bas gitarın da girmesi bunların Haluk abinin sesiyle olan armonik uyumu gerçekten çok hoş.

Çemberimde Gül Oya:Haluk abinin sesine Yandırdın Kalbimi Türküsüle beraber sanki en çok oturmuş türkü gibi geldi bana..

Emirdağ'ın girişi gerçekten güzel bas girişi sonra hafif bi gitar mırıldanması(ben geliyorum der gibi) sonra davulla beraber savaş başlıyo:) Çok güzel:)

Beni sevindiren bir noktada Göktuğ abinin Dağlar mı Yollar mı Klibinde Haluk abi şarkı söylerken gitarı sürekli aynı tarzda çalması ve bu sıklıktan Diligra'da 4 5 defa bu çalışı yapmış olarak kurtulması.

Albüme klip olarak bundan ssonra Haydar Haydar ve biraz da TV'ler açısından stratejik! (ya da bunu popüler olarak da söyleyebiliriz) önemi olan Çemberimde Güloya'ya çekilmeli.

En son olark albümden beklentilerimle ortaya çıkan eser arasında çok fark yok fakat albümde Arbak abinin biraz daha hiperaktif çalmasını bu kadar durgun ya da şarkıların çoğunda aynı tarzda çalmasını ummuyordum.Bu cümlem de Göktuğ abiye "Göktuğ abi acilen kendine güzel bi gitar tonu bulman,bir de riflerden ziyade sololarda birazcık daha özen göstermen..."
Bu sorun sadece sana has değil,tr'deki coğu gitariste has bi sorun malesef.Yetenek çok var fakat bunu nasıl kullanacağını pek başaramıyorlar bence.

Şu an için bu kadar...
Saygılarımla

Ogün DEMİr
 
Ben albümün hakedeceği yere ulaşması gerektiğini düşünüyorum çok güzel olmuş düzenlemeler yorum yani bir an kendi kendime dedim halk müziğinin de ezgileri rock yapmaya ne kadar uygun doğasında rocka yatkınlık var ya da sevgili Haluk Leventin sihirli ellerinde bu hale gelmiş. Ben de hiç bir Haluk Levent albümünden sıkıldığımı hatırlamıyorum adam yaratıcı işte başka söze gerek yok :LOL:
 
Haluk Levent kendini kabul ettirmiş bir isim bu işe senelerini veren diğer isimler gibi birçok zor yollardan geçmiş ama özünden kopmamış, imzasını attığı işlerde kendini kanıtlamış bir rocker olarak yoluna devam etmektedir.
 
Geri
Üst