Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

geldim :twisted:

bizi BİZİZDE dinleyen ve olumlu ve olumsuz eleştirilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
fakat söylemek istediğim bir iki şey var.gerçekten seyircilerle aramızda tarz uyuşmazlığı vardı(ki kesinlikle yadırgamıyorum :!: )bunun dışında bazı küçük olumsuzluklar olmasına rağmen(bass,mic,bi ara emrenin bagetinin elinden fırlaması :D ,sahnedeki su sıkıntısı :D) gerçekten herşey kanımca güzeldi.

efsa cım...döverim annem :D :D

mürid için;
deftone-bored,engine no:9,slipknot-duality,sic :twisted: ,eyeless veya new abortion,korn-its on veya bbk,(hed)pe 33 veya hill, kemal sunalın süt kardeşler filmindeki gulyabani müziği,ata demirer-kontör at.
bu hafta dinlemeniz için bunları seçtim :metalhead :metalhead

DEEPER HEAD-BANG demoniac styles and jump in da' air (current=only mouslims)

saygılar.
 
hocam valla sizi odtüde şenliklerde izleme fırsatı buldum, helal olsun pek yapılmamış işler yapıyosunuz ama bence daha özgün olmalısınız

system of a down denen gürültü torbasından çok daha iyi şarkılar besteleyebileceğinize inanıyorum.çalışmalarınızda ve konserlerinizde başarılar...
 
samet daha iyisini yapabilceklerine bende inanıyorum ve yapıyolarda ama system ede laf etmemek lazım.. Sonuçta tüm türler ve gruplar hoşumuza gitmek zorunda değil. Ve her beğenmediğimiz şeyi global ortamda eleştirme lüksümüz yok. Bence system cok iyi mezmerize dışında..
 
beyler sonunda saklıkent performansını izleme fırsatı buldum, sahneniz cok iyiydi, ceyhan bravo, evren durusun mükemmel, tolga seni pek göremedim :) emre de oturmuş gözüküyor. Grup sahne hakimiyeti acısından ve parca aranjmanı konusunda cok yol katetmiş, ama daha yapılacak çok şey var...
djinn-stylo patlamaya hazır bir bomba gibi...

grincore+noisecore+hardcore. ölmez vatan bölünmez !!!
 
arkadaşlar duyduğum bir haberi sizlere iletmek istedim...
"System Of A Down, sözde soykırımın araştırmaları için Ermeni Zoryan Entitüsüne $20.000 bağışladı. Grubun bütün üyeleri dünyayı sözde Ermeni soykırımını tanımaya çağırırken, grubun vokalisti Serj Tankian sözde soykırımın insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğunu, Hitler'in Yahudi soykırımının sonuçlarından kaçamadığını, bu döngüyü durdurmadıkça da tarihin tekerrür edeceğini belirtti"
bu durumda tepkisel refleksi ortaya çıkarma işi DJINN STYLO ' ya düşüyor...kolay gelsin...

grindcore+noisecore+hardcore ölmez, vatan bölünmez !!!

ex&best drummer
 
ooww Tuna nbr abi? . izlediğin gibi saklıkentte ufak çapta bi terör olayı oldu :D inşallah daha iyi kaoslar yaratıcaz ilerleyen zamanlarda :twisted:
 
Geri
Üst