Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@WillieAdler belirttigim gibi alacak arkadaslarin tutumu pozitif ise sorun olmadan alisveris olacaktir. Acikcasi bu gitari almak isteyen arkadasin bu sayfayi okuduktan sonra vazgececegini pek dusunmuyorum. Ben daha once maasim bu kadar nolur diye bir pazarlik gormedim bana gore bir ricadir bu ve ben size iyi niyetli yaklasmama ragmen bana gore ayni sekilde bir karsilik almadim. Size defalarca soyledim yine bu sayfaya yazincada soyledim beni rahatsiz eden konuyu siz yine cevap veemiyorsunuz hic sormamisim gibi ki sanirim nedenini sizde cok iyi biliyorsunuz. Zaten alisveris in tek gerceklesmeme sebebi de budur. Bu arada bu tavrinizi diger araci 2 arkadasim da hissetti ve bana ilettiler gitar size gitse uzulurdum acikcasi. Anlamayacaksiniz ama tekrar soyleyeyim ilk once mesajla(rahatsiz edici uslup ve sozler) iletisime gecip sonra cevap alamayinca baska yollari denemeniz ve benim bunu hissetmem, benim size olur 200 lira icin sizi kirmayalim diye aninda indirim yapmama ragmen hala ode dedin yaptin indir tavriniz ve alici profiliniz nedeniyle gitari satmadim. Her ilana cevap yazarak sizin gibi alici kafasini ayikladiginiz icin tesekkur ederim. Bu arada konusmalari paylasmaniz hakkinda illegal bir durum soz konusu ise yakinda ben bu konuda yasal yollara basvuracagim.
 
@Dirty Miller arkadaşımızdan Roland Micro Cube amfi aldım.Kendisine buradan dürüst sohbeti için teşekkür ederim.Alışveriş hızlı oldu.Bana tanıdığı kolaylıklarla sıkıntı yaşamadım.Paketlemeyide harika yapmış.Daha ne olsun.Kesinlikle güvenebilirsiniz iyi bir abi
 
Novadore kardeşimle benim de son dönemlerde epey bir alışveriş ilişkim oldu. Ama en önemlisi, bunun yanı sıra ekipman sevgisi ve bilgisinin de olması. "Ticari" ilişkinin dışında da müzik ve ekipman üzerine sohbet edebilmemiz ve buna samimi olarak karşılıklı zaman ayırabilmemiz bence çok önemli.
 
Novadore kardeşimle benim de son dönemlerde epey bir alışveriş ilişkim oldu. Ama en önemlisi, bunun yanı sıra ekipman sevgisi ve bilgisinin de olması. "Ticari" ilişkinin dışında da müzik ve ekipman üzerine sohbet edebilmemiz ve buna samimi olarak karşılıklı zaman ayırabilmemiz bence çok önemli.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, eksik olmayın. Herhangi bir faydam olduysa ne mutlu bana. Müzik dolu günler hepimize.
 
@hackeiommi beyciğim ile Kadıköy iskele alışverişi ve "çeklaçek"imiz :D
20160913_190507_HDR.jpg
 
bilmukabele efenim :)
@uvidinli abi Yalova'da toplaşalım buyrun bir gün :)
Neden olmasın Barış @CAJEMIR kardeşim, güzel fikir...
15-16 yaşlarındayken Çiftlikköy'de az yazlarımız geçmedi... Ne balıklar yakalardık sandallla... Ahhh ahh!..
Çok severim oraları...:)
Bayramın 2. günü bizde olacaktık, ama @CaglarS ye misafirler baskın vermiş, yine olmadı işte...:(
Neyse, bir hafta sonu yaparız artık...
Top @CaglarS ve @hackeiommi de (Gerçi Hakan ne desek he diyor ama.), ikisi anlaşsın tarih versinler bana... Ben de sana söylerim.
Sağlıcakla kal kardeşim.:)
 
Geri
Üst