Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

SiLeNoZ benim EPI SG special gitarimi aldi. Islemin yaninda iyi bir arkadas kazandim. Umarim seve seve gule gule barlarda benim gitari calar.

B
 
kod adı gezegen olan fatih arkadaşımdan pazartesi günü gt8 satın aldım.alet dediği gibi el bile sürülmemiş sanki.sıfır aleti 2.el diye satıyordu bende aldım haliyle..velhasıl gezegen arkadaşıma güven sonsuz.)
 
yyae nickli arkadaşla alışverişimiz oldu. ben marshall gv2 aldım kendisinden başka bir tarihte de o benden boss ds-1 aldı. hiçbir problem yaşamadık. sağolsun özü sözü bir olan bir arkadaştır. sevgiler, saygılar...
 
tesekkürler özbeksel ben de ayni seyleri senin için söyleyebilirim. bu abimize her konuda güvenebilirsiniz. bana çok yardimi dokundu sagolsun...
 
ottolexius isimli arkdaşatan ekran kartı satın almak istedim ve param yoktu ona beklet kesin ben alacağım dedim oda beni büyük bir sabırla bekledi.ve parayı en sonunda hazırlayıp gönderdim ama yanlış bir işlem yapmıştım ve para bu arkdaşa eksik gitti.ama yinede o hiç bir sorun çıkarmadı ve ürünü tarif ettiğinden çok daha fazla iyi bir şekilde buldum ve yanında bahsetmediği aparatlar ve poşeti ile geldi kesinlikle güvenilir.ve para eksik gitmesine rağmen kargoyu ben ödeyeceğim dedi o sözünden bile dönmedi kesinlikle çok güvenilir bir arkdaş her zaman arksasındayım.
 
forumda bir çok arkadaşla alış-verişim oldu duncan, username, erginn ve nickini hatırlayamadığım birkaç arkadaş daha... hepsi gerçekten iyi insanlar ayak üstü güzel muhabbet ettik tekrar görüşmek isterim
 
kontraktr nickli arkadaştan bir adet POD 2.0 aldım, çok kolay ve iyi bir alışveriş oldu, özellikle aleti muhteşem bir şekilde paketleyip kargoya vermiş :) Teşekkür ediyorum kendisine, herkese de tavsiye ederim kendisini :)

Ayrıca aylar önce "aaalp" nickli kullancııdan da bir adet pod 2.0 ve fcb 1010 almıştım, o da çok yardımcı olmuştu, o da aynı şekilde rahat bir alışverişti, evine gidip denemiştim aleti, kendi gitarlarıyla denememe izin vermişti, bildiği herşeyi de anlattı sanırsam :) Ona da teşekkürler geç de olsa, herkese tavsiye ederim onunla alışveriş yapmayı :)
 
Marwell'dan bir telefon almıştım. Parayı aldığı gibi yolladı telefonu gerçekten de sağolsun. Gerçi data kablosu bana gelmeden tüm Türkiye'yi dolaştı :) ama o da benim tam o arada şehir değiştirmemin sonucuydu. Kendisini sözünde durmada tam anlamıyla ispatlamıştır. Forumda güvenilir bir arkadaştır. Gene olsa gene alırım.....
 
celephais yardımı ile bir gitar aldım,gayet sorunsuz dünyanın bir ucundan diğer ucuna geldi :) Başlığınıda yeniden hortlatmış zaten.. Gümrük fobisi olmayanlar gönül rahatlığı ile bu arkadaş ile iş yapabilirler.
 
artık bu cumleler klişe oldu ama ben de yazayım icimde kalmasın...umut abimizin (nam-ı diyar celephais) yardımıyla bir adet V-amp2 aldım...herhangi bir sorun olmadan teslim aldım...kendilerine tesekkurlerimi buradan da iletmek istedim...guven konusunda hic suphe edilmeyecek bir arkadas (bir sey almak isteyip de cekinenler icin)...allah kendilerini basımızdan eksik etmesin :)
 
Slaytanic nickli arkadaştan Seymour Duncan stk-s1 manyetik aldım , alış-verişte bir sorunum olmadı, taktım aleti gitara orda da süper, hiçbir sorun yok, kendisine çok teşekkür ederim.
 
forumdan punkolic ile bir alış verişim oldu parayı yatırdı aleti ertesai gün teslim aldı


reeve ile takas işlemi oldu güvenerek yolladı önce sorada ben sağolsun
 
oxus nickli arkdştan S470 aldım. tremolo kolunu bulunca gönderirim dedi..
arkadaşlar inanılmaz.. aradan geçen 3-4yıldan sonra oxus bana ulaştı ve tremolo kulunu bulduğunu söyledi ve kargoyla gönderdi. buradan teşekkürlerimi sunuyorum değerli kardeşime.. :D
eski msj:>>
tremolo kolunu da vereceğini söyledi. ama.. ses seda yok bi daha .sonra onca aradım telefonla.bulamadım fln dedi. e napiyim adamın gırtlağına mı yapışiyim.. sonuçta ibanez s470 im oldu ama.. hiçbiyerde bulunamayan.. floyd rose gitarın anlamı yegane lo-trs tremolo kolum yok.. ve yurtdışı e-bay siteleri dışında bi şansım da yok..
 
Geri
Üst