Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

mr_feedback nickli fatih arkadasımızla cok guzel bır alıs verısımız oldu amfı aldım kendısinden paranın bır kısmını bir ay sonra odeyebilcegımi soyledim saolsun anlayısla karsıladı.. sapa saglam amfı elıme geldı cok guzel paketlenmıs sekilde..sozun kısası tessekkur ederım fatıh her sey ıcın =)
 
Forumdaki adını hatırlayamadım ama sevgili genç arkadaşım Berkay ile alış veriş yaptım , gitarımı sattım kendisine , denedi ve sanıyorum ki beğenerek aldı , sorunsuz ve güzel bir alış veriş oldu , güle güle kullanması dileği ile.
 
heartcore adlı arkadaşımdan evladiyelik olacağını düşündüğüm mesa boogie v-twin rackmountable preamp aldım.güzel alışverişi ve satış sonrası desteği için teşekkür ederim
 
tam nickini hatırlamıyorum bir arkadaş cort gb75 diye gb35 bass gitar satmaya çalışıyor bilginize. 2 gitar arasında manyetik farkı olmasada çok ciddi ağaç ve köprü farkları var. ilgilenenlere duyrulur.
 
hartke Gt60c amfi almıs bulunmaktayım alpergrk adlı arkadastan...
gercektende hem guzel bı amfı hemde iyi bir dost edınmıs bulunuyorum...
Çok tesekkurler ve kendisine sonuna kadar güvenebılırsınız.
 
darkcloudd Fatih Bayraktardan Fender Blues jr aldım, temizdi. Ampliyi alması için istanbuldaki arkadaşlarımı gönderdim. Sağolsun çok ilgilenmiş onlarla da. Benim Blues Jr ım oldu onların da İstanbul'da bir arkadaşları..
 
eternalsunshine demiş ki:
BLaCK_MaGiC86,Erdem arkadaşımdan behringer dd100 aldım,bayada muhabbet ettik,gayet güvenilir bir insan,pedal sapasağlam ulaştı elime,güvenle alışveriş yapabiliriniz.



hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanırsın umarım pedalını, güzel yorumların için de teşekkür ederim

Serkan da son derece samimi ve iyi bir arkadaşımız, tanıştığımıza ve alışveriş yaptığımıza memnun oldum
 
ozzy_fender nickli, Özcan abiden, Fender blues junior satın aldım. İyi de bir dost kazandım. Aleti çok güvenli bir şekilde kargoladı, kargo'da hiç bahsi geçmemesine rağmen indirim yaptırttı, söylediği gün ve zamanda kargoya verdi. Nazik, yardımcı ve güvenilir bir insan. Amfimle çok mutluyuz. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
 
Forumdaki kullanıcı adını tam olarak hatırlayamasamda (msnde en azından böyle) Zetiman adlı arkadastan tremolo köprü setini satın aldım ki sadece köprü sahıbı degıl cokda iyi bir arkadas edindim...
kendisine gerek köprunun kalitesinden gerekse o yakın davranıslarından dolayı tesekkur ederım...
 
Geri
Üst