Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Merhaba,

Bizim açımızdan son derece güzel bir alışveriş oldu, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Öncelikle merhabalar...

Bundan 1 sene önce AMBAR Guitars'la tanıştım ve faceden eklediğim dakikalarda kendilerine bir Fender Standard Stratocaster sordum. Bana fiyat dahil bütün fenderin fizibilitesini döktüler. Geldi zaman geçti zaman ben kredi çektim ve bahsettikleri gitarı almak istedim. Aynı hızda bana geri döndüler ve ürün hakkında bana bilgiler verdiler, tabi bu arada çok güzel bir arkadaşlığımız da oldu. Gitarımın parasını yatırmadan bir gün önce gece saat 12 de hiç unutmuyorum arkadaşlarımı konservatuar sınavlarına hazırlarken beni aradılar ve çok üzgün olduklarını ve bu ürünü bana satamayacaklarını gayet samimi bir dille anlattılar ve ben çok üzülmüştüm. Nedenini sorduğumda boya dökülmesi dediler ve sana bu gitarı imkansız satayız. Sen çok istiyordun bu gitarı sana böyle gönderirsem ben garip olurum dedi Burak bey. Hiç unutmuyorum o günleri... Ben boya dökülmesinin ciddi olup olmadığını sorduğumda gövde ile sapın birleştiği yerde 50 kuruş çapında bi boya dökülmesi olduğunu söylediler. Resimleri bana göndermesini rica ettim ve aynı gün çok özenle davranarak resimleri çektiler ve gitarın tonuna vesaire hiçbir etkisi olmayacağını düşünerek gitarı bana satmalarını istedim. Burak bey gitarı bana yok pahasına satmıştır. Hatta gitar fiyatına yaptığı indirimden bana Fender Blues Junior bile satmıştır. O kadar indirim yaptı ve beni komple Fenderlendirdi ve ne zaman arasam ne zaman facede görüp yazsam hiçbir zaman "kardeşim işim var sana sonra dönsem" demediler. Çok güzel bir abi kardeş muhabbeti başladı ve devam etmekte.

Diyeceğim o ki, AMBAR Guitars gerçekten kaliteli ve hoşgörülü satıcılardır. Kendilerine teşekkür ediyorum bana bu kadar şey yaptıkları için. Fenderin boyasının döküldüğü zaman benimle birlikte telefonda üzüldükleri için. Gerçekten samimi oldukları için. Tekin ve Burak abilerim öncelikle Balıkesire geleceğim sizleri ziyarete, Ayrıca sizleri de adanaya bekliyorum Adana Kebabı yemeye :)

Saygılar...

Halil BULCA... :)
 
Yukarıfa yorum yapan Loner nickli Halil ile bir gitar alışvferişimiz vce öncesinde pedal alışverişimiz oldu. Çok kafa adamadır, muhabbeti de hoştur. Ayrıca kendisi yana yakıla SSS manyetikli Squier Fender gibi bir gitar arıyor. Elinde olan iletişime geçsin :D
 
Eywallah kardeşim o senin hoşluğun :) hiçbir problem yaşamadık ne parada nede kargoda... Herdaim güveneceğim yegane insan AykanKK'dır :)) Valla hala aramaktayım ama sonuç yok sesimi duyan varsa şu işe bi el atsın ya :p
 
"william" Onur'dan bilgisayar ve PSP aldım. Kargolar çok güzel paketlenmiş, ayrıca paketin içinden çıkan ekstralar beni cidden mutlu etti. Kendisine tekrardan çok çok teşekkürler.

"jaws" Barış'tan CE2 aldım, çok güzel paketlenmiş, çok yardımsever bir arkadaş, tekrardan teşekkürler :)

"C_C_King" Caner'den XT aldım takasla. Fakat aptallığıma denk geldi alır almaz bozdum aleti :LOL: Kendisine tekrardan teşekkürler, temiz bir alışverişti.

Ayrıca "Dragonchaser" nickli Emre için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kendisiyle alışveriş yapacaktık, çok da istiyordum tanışmayı, ama son anda çıkan aksilik yüzünden tamamlayamadık alışverişi. Bana paramı bekletmeden iade etti ve bir kez daha bu konularda ne kadar hassas olduğunu göstermiş oldu. Kendisine buradan çok çok teşekkür ediyorum.

İyi forumlar...
 
7-8 tane satış, 4-5 tane alıştan sonra yine mükemmel insanlar tanıdım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür edeceğim şimdi,

1) semizotu25; Jekyll&Hyde OD/DS pedalı aldım kendisinden. Gerçekten çok ilgili ve her konuda sonsuz destek veren bir dost diyeyim, alışverişin en güzel kısmı olan dost kazanma olayını bana bizzat yaşatmıştır. Gözü kapalı güvenilecek bir arkadaş, her şey için çok teşekkür ederim. :)

2) Dragonchaser; Emre arkadaşımızdan bir adet Fender MIM Strat aldım, çok ilgili kendisi, alışveriş öncesi ve sonrası inanılmaz bir şekilde destek oldu, her türlü sorumu cevapladı. Hem süper bir satıcı hem de süper bir insan, çok teşekkürler Emre. :)

3) nurialcho; Kendisinden Electro Harmonix Holy Stain pedalı aldım. Çok güzel ve net bir şekilde bilgilendirdi beni, ürünü söylediğinden daha temiz çıktı. Satış sonrası bilgilendirmeler yaptı, her şey için çok teşekkür ederim kendisine.

4) ozingo; Oğuz arkadaşımıza Fender Hot Rod Deluxe sattım, TC Electronic Desktop Konnekt6 aldım. Kendisi çok ilgili biri, çok samimi ve çok iyi bir insan. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Umarım tekrar karşılaşırız.

5) Ateriteenageriot; Mustafa'dan Mxr Dist III aldım, gayet net ve güzel bir alışveriş oldu. Bilgilendirdi, kargo işlemi hızlıydı. İyi niyetli çok iyi bir arkadaş, kendisine çok teşekkür ederim.

6) bulerias; Eğer bu sitedeki nicki, GP forumlarındaki Anıl beyle aynı ise; kendisinden Nova Repeater aldım. Çok ilgili, çok yardımcı oldu. Her an bilgilendirdi, satış öncesi de arayıp baya rahatsız ettim, umarım kızmamıştır bana. Yolladığı ürün yarın gelecek ama ben şimdiden kalite ve durumundan eminim, kendisinin zaten bir sürü referansı var ama içimden yazmak geldi. Kendisine saygılarımı sunuyorum, umarım tekrar karşılaşırız.

Alışveriş yaptığım bu kişileri tanıdığım için çok mutluyum, her biri gerçekten süper insanlardı. Kendileriyle her zaman alışveriş yapmak isterim, umarım da öyle olur. Tekrar çok teşekkürler.

Mert.
 
Eyvallah Mert, görüşlerimiz karşılıklı. Kendisi gayet saygılı, ürünü hakkında bilgi sahibi olan, detaylandıran birisi. Pedalı zaman sıkışıklığımdan kaynaklanan acele isteğim üzerine hemen yolladığı, iyi niyeti ve sabırlı anlayışı için çok teşekkür ederim, pedalı mutlu mesut kullanırsın umarım. Kendisine herkesin huzurunda tekrar tekrar çok teşekkür ederim. :)
 
[user]northerner[/user] kullanıcı adlı arkadaşıma teşekkür ediyorum. İlanda aynen yazdığı şekilde tertemiz bir prosesör gönderdi. Kendisine kargo hızı ve ürünlerin temizliği konusunda güvenebilirsiniz.
 
komikhocuktan vox tonelab st aldım.sıfır gibi tertemiz şekilde geldi,aciliyetimden dolayı ben parayı yatırmadan hemen kargoya verdi kendisin saolsun.teşekkür ediyorum burdan da:)
 
[user]komikhocuk[/user]'tan iphone 4 aldım. Daha önceki referanslarına güvenerek sorun yaşamayacağımı bildiğim için hiç adetim olmadığı halde şehirlerarası görmeden bakmadan telefon alışverişi yaptık. Beni mağdur durumda bırakmamak için telefonu cumartesi gününden, parasını almadan gönderdi. Telefon bugün elime geçti ve aynen anlattığ şekildeydi. Kendisinin daha fazla referansa ihtiyacı var mı bilmiyorum ama yine de burada kendisine teşekkür etmek istedim.
 
Sizin gibi drüst saygılı bir insanla alışveriş yapmak benide çok mutlu ettim.Sizin referansınız da diğer arkadaşların yerinde önemle yer alacaktır.Güven konusunda asla ve asla problem çıkmayacak bir insandır (diabolique) kendisi.İyi günlerde kullanman dileği ile.
 
Bu korhandere denen arkadaşın telefonunu bilen varsa insanlık namına yazsın kendisi bana çıkış potları yanmış bir zoom pedal satmış ve üç kuruşun arkasında durmayacak kadar karaktersiz bir vatandaştır.
 
Ben 5 mesajdır size aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum.

Benden Haziran 6 2011 de 250 liraya zoom gfx 8 aldınız. 4 ay sonra bugün, bunun çıkışı arızalı diye geri vermek istiyorsunuz. Haksız olsam 250 liranın lafını dahi yapmam. Elimdeki sadece müzikal ürünlerin değeri 10bin liradan fazla.
Şimdiye kadar kimseye arızalı bir ürünü arızası yok diye satmadım, satmamda. Bir memnuniyetsizlik yaşanırsa 10 gün sonra olsa bile geri aldığım birçok ürün oldu. Bu sitede 300 kişiden fazla kişiyle alış-verişim oldu. Kime sorarsanız sorun, alış-veriş den çok karşımdaki kişinin memnuniyeti için elimden geleni yaptım. Bazen müzik dükkanlarından bile anlayışlı oldum.
O ürünle ben konserede çıktım, arkadaşımda evinde kullandı. Ürünün çalışıyor olduğuna dair şahitim bile var. Ben o ürünü size verirken arızasız olduğuna dair şerefim üzerine yemin edebilirim. Siz 4 ay kullandıktan sonra bunu benim arızalı olarak size verdiğimi söylüyorsunuz.
Asla düzenbazlık yapacak bir terbiyede yetişmedim. Bu ürünü 10-15 gün içinde bana geri verseydiniz, seve seve geri alırdım.

Bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok. Ayrıca adıma haksız ithamlarda bulunuyorsunuz.
 
Geri
Üst