Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

nurialcho nickli gökhan dan epiphone lp custom plus top aldım replika çıktı daha önce epiphone lp customum var diye bazı arkadaşlara takas filan teklif ettiysem. özür diliyorum konuyla ilgilenen olursa detaylı resim çekip koyacam. gelelim niye daha önce bu konu ortaya atılmadı diyecek olan olursa. bu benim ilk epiphone gitarım olacaktı daha önce görmedimde kullanmadım da, ilk şüphelendiğimde gökhanı arayıp durumu belirrttim kendisi ısrarla amerikadan bizzat aldığını söyledi ve my les paul forumdan bi link gönderdi baktım seri numarası da tutuyordu. içime sinmeyen durumları işçilik hatasıdır çin malı nasılsa deyip geçiştirdim ve kullanmaya devam ettim. bizim grubun vokali de epiphone lespaul traditional bi gitar aldı geçenlerde baktık karşılaştırdık. ve durum kesin olarak anlaşıldı benim gitar REPLİKA çıktı. headstok daha uzun ve simetrik olmayan bi şekilde logosu var arıca cuttaway kısmı da keskin, gibson yada diğer epiphone lar gibi oval değil. sinirlenip tornavidayı çaktım gövdeye bi fake daha size. gerçek bir maple top değil bildiğimiz mobilya kaplaması maple çıktı. saolsun arkadaş ta geri alışveriş sözkonusu olduğu zaman sert bi tavır takınıyor. istanbul dışındayım paramı filan geri almak sözkonusu olamayacak sanırım. alışveriş yapacak diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Aylar önce yazılmış görmemişim.

Gitar gerçektir ve amerikadan alınmıştır.

Hayatında hiçbir epiphone görmeyen birinin bunun gerçek ya da sahte olduğunu anlaşılması hayret verici.

Arkadaşınızdaki epiphone traditionalı da ben satmış olabilir miyim?(bordo)

Gitarı aldınız iki gün sonra o an yeni satışa koyduğum jackson dk2m ile ben bu gitara alışamadım dediniz takas istediniz .

Epiphonelar farklı fabrikalarda yapıdığı için nüans farklılıkları olabilir.

İnsanları bu kadar kolay karalamayın lütfen.
 
Ambar Guitars'la güzel bir alışverişimiz oldu. Kendilerinden Shure SM57 mikrofon aldım. Bekleme süresi , ürünler gemiyle geldiği için biraz fazlaydı fakat ürünü Türkiye fiyatının yarısına aldım. Herkese tavsiye ederim.
 
Ambar Guitars'la Haziran başında 1 adet Line6 POD HD500 prosesör, 1 adet equation RP21 ve 10 adet Jim Dunlop 11-50 tel takımı almak için iletişime geçtim. ***** ******* ile görüştüm, ürünlerin Temmuz başında teslimi üzerine anlaştık ve kaporamı 8 Haziran günü yatırdım. İlerleyen günlerde gemiden randevu alma konusunda sıkıntı yaşadıklarını bu yüzden siparişimin aksayacağını, Temmuz sonu ile Ağustos başı gibi teslim edileceğini söylediler. Yurtdışından gelen ürünlerde bu tür ufak tefek aksaklıkların olabileceğini düşünerek herhangi birşey söylemedim ve Temmuz sonunu beklemeye koyuldum.
Daha sonra (yaklaşık 2 gün önce) Tekin Silistreli isimli şahıs beni arayarak ürünlerin bulunduğu konteynerı taşıyan zincirin koptuğunu ve sipariş ettiğim ürünlerin kırıldığını söyledi. Bu kadar bekleyişten sonra üstüne bu da eklenince sitem etmeye kalktığımda aldığım cevap - mümkün olan en ters ses tonuyla ve adeta bağırarak lafımı bitirmeme müsaade etmeden - para iadesi yaptıkları ve mağduriyetimin olmadığından (!) sitem etmeye hakkım olmadığıydı. Sanırım kendilerinin mağduriyet anlayışı sadece maddi. Gecikme ve kırılma olayının gerekçesi olarak da hiçbir otobüsün terminale söylediği saatte girmediği, konteyner'ı kaldırıp indiren makinayı ve gemiyi kendilerinin kullanmadığı gibi absürt argümanlar belirtti.
Sonuç, bunca süre boyunca ekipmanları bekleyip birsürü işimi aksatmam, gelmeyen ürünler için aç gezip para biriktirmem, hayal kırıklığı ve üstüne de oldukça rahatsız bir telefon görüşmesi.

Herkesi, zaman yönetimi ve müşteri ilişkileri açısından fiyasko olan şirketlere/şahıslara karşı dikkatli olmaya davet ediyorum.

Not: ****** bey'le en son gemiden randevu alınmaya çalışıldığı sıralarda görüştüm. Daha sonra kendisi Ambar Guitars'dan ayrıldı, kaporamı ve siparişimi şirket sahibine devretti. Siparişi kendisi aracılığıyla verdiğim için adı geçmek zorunda kaldı, kusuruma bakmasın.

Param iade edildi, bunu da belirtmek isterim.

Kerem Gözüsarı

*İsteği üzerine kişinin ismi silinmiştir.
Ambar guitars ile ilgili şikayetinizi hayretle karşıladım. Şuana kadar hep ufak tefek ürün almama rağmen her seferin aşırı ilgili ve profesyonel davrandılar. Sipariş ettiğim manyetiğin temini ile ilgili sorun çıkınca beni mağdur etmemek adına (stüdyo kaydı vardı) express kargo ile zaten çok küçük bir komisyon karşılığı aldığım manyetikleri zararına getirdiler. Kerem Bey bu tip sorunlar olası sonuçta ülkemizden daha ucuza burada bulunması zor malzemeleri getirtiyorsunuz. Bu tip bir sıkıntıda elleri kolları bağlanıyor.
 
'akay' nickli Sinan Bey ile sorunsuz bir alışverişimiz olmuştur. Manyetikleri çok profosyonelce paketleyip (Seymour Duncan'dan daha iyi :) ) kargoya vermiştir. Ben de az önce sorunsuz şekilde teslim aldım.

Bu konudaki hassasiyeti için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
 
KingOfKings nickli arkadaştan MS Screamer pedal aldım, kendisi parayı almadan pedalı yolladı, denedim sorunsuz çıktı ve parayı yolladım. Kendisine buradan yaptığı sağlam paketi ve anlayışı için çok teşekkür ederim.
 
Bilmiyorum yüzlerce alışverişten sonra referansa ihtiyacı varmıdır ama ben yine de yazmak istedim. Halilpazarlama ile güzel bir amfi alışverişimiz oldu, sayesinde -sunduğu alım seçenekleriyle- gerçekten 0 olan ürüne mağaza fiyatından daha hesaplı bir fiyata hemde beklemeden (Ürün stoklarda kalmamıştı) sahip oldum. Kafa ve kabin ayrı ayrı öyle paketlenmişti ki, uçurumdan düşseler eminim sapasağlam çıkarlardı.

Harun çok ilgili ve güvenilir bir insan. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım yeniden alışveriş şansımız olur.

biraz geç gördüm mesajı kusura bakma :) ben teşekkür ederim güle güle kullan. amfi zarar görmesin diye kayınvalidenin yastıklarını bile çaldım :) yetmedi yeğenin topunu da arakladım :)
 
djent' nickli arkadaşım ile sorunsuz bir alışveriş yaptım.Aldığım pedalı özenli bir şekilde paketleyip sözleştiğimiz zamanda kargoladı.
Kendisine teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst