İşlerimin yoğunluğu nedeniyle yorumumu biraz geç yazdım. MS Pozitrona sipariş ettiğim adaptör elime geçti ve siftahımızı yaptık Mustafa Bey ile. Gösterdiği ilgiliden ve özenden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Ayrıca içime mi doğmuş nedir pedalımın pilini söküp yanıma aldım ve pedala taktığımda çalışmadı. O da biraz kurcaladı ama ışığı yanmadı bir türlü. Kendisine teşekkür edip ayrıldım oradan. Kendi kullandigim ed1 e ayni islemi yaptim o da calismadi arkadasin gunahini almak istemem
Ben de sonradan farkedip yazdım. Aslında sorun o değil verilen sözlerin tutulmayışıydı. Teşekkür ederim.Pedalların input (enstrüman) girişine jack bağlamazsanız ışıkları yanmaz. Kullanılmadığı zamanlarda pili boş yere yemesin diye yapılmış bir kontrol mekanizmasıdır.
Ben de sonradan farkedip yazdım. Aslında sorun o değil verilen sözlerin tutulmayışıydı. Teşekkür ederim.
mumintanriover'den, 2011 Fender Hot Rod Deluxe III (http://turkrock.com/threads/silinebilir.17306/#post-730471) satın aldım...Ürün anlattığı gibi tertemiz, çok iyi kutulanmış ve ürün içeriği tam olarak elime geçti...
Kendisi her konuda yardımcı oldu, hatta öyle ki;
1 - Ampliyi benim adıma teslim alacak arkadaşımın ricası üzerine (amplilerden ve gitardan anlamadığı için), kendi gitarını getirip amplinin işlevsel olduğunu arkadaşıma gösterdi...
2- EFT henüz hesabına geçmemiş olmasına rağmen, gönderdiğim dekonta ve bana güvenerek, arkadaşımın acelesi olması nedeniyle, gecikmesini önlemek adına ürünü kendisine teslim etti...
3- Ayrıca bütün görüşmelerimizde, dostça, güvenilir ve saygılı bir tavır sergiledi...
Kendisine teşekkür ediyorum...
Sevgiler ve saygılar...
Serhat Beyle( quashtr ) çok güzel bir alışverişimiz oldu.Kendisinden MH-1000FR aldım.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.İlanında ne belirttiyse aynen geldi gitar.Kendisine teşekkür ediyorum