prensipte anlastik evet cok yardimci oldun bunuda sana defalarca soyledim ve tesekkur ettim. evet gitari cok istiyordum hala istiyorum bunda bi yanlislik yok. dort , ben gitar satilicak olursa bana mutlaka haber ver dedim, gitari satma kimseye verme demedim. sonuc olarak alisverimisiz olmadi BENIM YANLIS ANLAMAMDAN DOLAYI (bunu dun cok kez dile getirip ne kdr uzuldgmu soledim). kazik yedim diyorsun sen hayatinda belliki kazik yememisin. ben seni dolandirdim mi? bu kadar efedi,usluplu doru duzgun konusupta buraya gelip seni dolandirmisim gibi konusman hic hos degil.saygilar
Ambar Guitars'la Haziran başında 1 adet Line6 POD HD500 prosesör, 1 adet equation RP21 ve 10 adet Jim Dunlop 11-50 tel takımı almak için iletişime geçtim. ***** ******* ile görüştüm, ürünlerin Temmuz başında teslimi üzerine anlaştık ve kaporamı 8 Haziran günü yatırdım. İlerleyen günlerde gemiden randevu alma konusunda sıkıntı yaşadıklarını bu yüzden siparişimin aksayacağını, Temmuz sonu ile Ağustos başı gibi teslim edileceğini söylediler. Yurtdışından gelen ürünlerde bu tür ufak tefek aksaklıkların olabileceğini düşünerek herhangi birşey söylemedim ve Temmuz sonunu beklemeye koyuldum.
Daha sonra (yaklaşık 2 gün önce) Tekin Silistreli isimli şahıs beni arayarak ürünlerin bulunduğu konteynerı taşıyan zincirin koptuğunu ve sipariş ettiğim ürünlerin kırıldığını söyledi. Bu kadar bekleyişten sonra üstüne bu da eklenince sitem etmeye kalktığımda aldığım cevap - mümkün olan en ters ses tonuyla ve adeta bağırarak lafımı bitirmeme müsaade etmeden - para iadesi yaptıkları ve mağduriyetimin olmadığından (!) sitem etmeye hakkım olmadığıydı. Sanırım kendilerinin mağduriyet anlayışı sadece maddi. Gecikme ve kırılma olayının gerekçesi olarak da hiçbir otobüsün terminale söylediği saatte girmediği, konteyner'ı kaldırıp indiren makinayı ve gemiyi kendilerinin kullanmadığı gibi absürt argümanlar belirtti.
Sonuç, bunca süre boyunca ekipmanları bekleyip birsürü işimi aksatmam, gelmeyen ürünler için aç gezip para biriktirmem, hayal kırıklığı ve üstüne de oldukça rahatsız bir telefon görüşmesi.
Herkesi, zaman yönetimi ve müşteri ilişkileri açısından fiyasko olan şirketlere/şahıslara karşı dikkatli olmaya davet ediyorum.
Not: ****** bey'le en son gemiden randevu alınmaya çalışıldığı sıralarda görüştüm. Daha sonra kendisi Ambar Guitars'dan ayrıldı, kaporamı ve siparişimi şirket sahibine devretti. Siparişi kendisi aracılığıyla verdiğim için adı geçmek zorunda kaldı, kusuruma bakmasın.
Param iade edildi, bunu da belirtmek isterim.
Kerem Gözüsarı
*İsteği üzerine kişinin ismi silinmiştir.
SEMİZOTU nickli kişininde daha önce müşteriler tarafından şikayet ediliğini duymuştum yalan yada doğru birden fazla kişi söylüyorsa doğruluk payı olabilir