Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

oo süper bence,birazda akdeniz kıyıları dinlesin,tanısın melatonini,ama banane ankara'da bidaha isterim konserr :LOL: bizim de kulaklarımız şenlensin daha da...isterim isterimm konserrr isterimm(ohh yandan...) :D neyse ciddi olalım melatonin tanınması gereken bir grup vee ankara sınırlarını aşıp genişletmesii benii çok sevindiriyo bence alanya ile de kalmasın...hadi melatonin daha da ileri...yanınızdayım...
 
dagılan DİKEN grubunun solisti TAYLAN AYIK'ın MELATONIN hakkında ki yorumunu da yazmak isterim aslında üzerinden geçti bu mail'i alalı ancak yeni kafama dank etti :)


Melatonin'in sitesindeki çalışmaları dinledim. Gerçekten çok iyi. Ben daha farklı bir sound bekliyordum daha nu metale yakın ama resmen heavy be. Süper olmuş şarkılar ellerinize sağlık diyorum.
Solistin sesi çok iyi. Biraz daha çalışırsa süper bir vokal olur. Ritmler zengin ve müziğiniz avrupa tarzı. Bence yurtdışına da demo yollayın derim.

Başarılar
Taylan AYIK
 
sunum0hc.jpg
 
afişin son hali tam olarak bu deil sadece melatonin ismi büyüyecek ve net bi adres eklenecek o kadar işte afiş de bu MELATONIN ALANYA'DA
 
Evet, 12 Şubat Alanya'dayız. Daha sıcak havalarda gitmek isterdik ama kısmet :LOL: Umarız güzel bir konser olacak, çok heyecanlıyız :D Bu arada Alanya'ya gitmeden Ankara'da bir konser ihtimali var, kesinleşince onu da duyururuz burdan ;) Hareketli günler bizi bekliyor yine. Sevgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler, "phicoz" kardeşimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Şimdilik bu kadar HEAVY METAL IS THE LAW :metalhead
 
oba hayırlı olsun. afişteki font artık Melatonin'in kendi fontu gibi bir şey oldu. Ben de 12 Haziran'daki afişte kullanmıştım, normal fontları benziyor ama bence bir logo yapın da afişlere onu koyalım :)
 
5 Şubat'ta Garage'da Karakedi'nin de yer alacağı konserde Melatonin de yine muhteşem performansıyla dikkat çekecek ;) (tam makale yazısı oldu)

Afiş ve detaylar pek yakında.
 
junkcan demiş ki:
oba hayırlı olsun. afişteki font artık Melatonin'in kendi fontu gibi bir şey oldu. Ben de 12 Haziran'daki afişte kullanmıştım, normal fontları benziyor ama bence bir logo yapın da afişlere onu koyalım :)

evet farkındayım internetten aynı font'u bulana kadar canım çıktı çünkü :)
 
5 ŞUBAT 2006 PAZAR,
"RESPECT!" Metal Konserleri @ GARAGE

Afiş en kısa zamanda eklenecektir, konserde yer alacak gruplar

KARAKEDİ- Albüm öncesi son konser
DJINN STYLO
ARCANE
MELATONIN
THE DIYV
ANGARYA

Giriş 7,5 ytl - ilk içki dahil

Herkes davetlidir, hepinize şimdiden iyi eğlenceler!
(Ayrıca gecenin devamında Overdose)
 
Geri
Üst