Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

8 0cak 2006 Heavy Metal 2 Konseri Ankara GARAGE ROCK BAR'da yapılacaktır. Giriş+1 Bira: 6 YTL'dir. Kapı saat 16.00'da açılacaktır.

Sahnedeki gruplar:

Melatonin: Rock Station Festivalinde de 2004 yılında boy göstermiş olan grup, heavy/thrash tarzında besteleriyle yabancı dergilerden bile beğeni topladı. Demolarındaki bestelerinin yanı sıra yeni bestelerle sizlerle olacaklar

KaraLeke: 1.5 yıllık geçmişe sahip heavy metal grubu yenilenmiş kadrosu ile aylar sonra tekrar seyirci karşısında. Bayan vokalli heavy metal grubu, ünlü grupların heavy metal şarkılarını coverlayacak.

Rectifier: 3 kişilik thrash metal grubu Rectifier, Odtu Metal Günleri'ndeki başarılı performansından sonra ilk defa seyirci ile buluşacak.
8 0cak 2006 Heavy Metal 2 Konseri Ankara GARAGE Rock Bar'da yapılacaktır. Giriş+1 Bira: 6 YTL'dir. Kapı saat 16.00'da açılacaktır.
 
herkese mutlu yıllar
afis2544sonkucuk.jpg
 
sinemsay demiş ki:
slm melatonin,pazar günüü konserde başarılar....görimm sizi aslanlarım.. :D
gör bizi :mrgreen: birileri görsün artık bizi, tutsun elimizden, kurtarsın bu bataktan :icelim :kaydim :LOL:
cin_ufuk demiş ki:
merabaaa...

doslar özledim hepinizi yaaa...konserde de başarılar dilerim...fırsatım olursada gelir kafa sallarım..

selamlar...
Ufuk'cuğum sen bu grupta baget sallamış adamsın, kafa mı sallayamayacaksın :seytan en yakın zamanda buluşmak dileğiyle...
:metal
 
DyingSwan demiş ki:
:)Başarılar arkadaşlar daha çok konser ve albümünüzü de bekliyoruz bu arada..

vay dyingswan nerelerdesin ya hiç görünmüyordun. daha çok konser de albüm de zor görünüyor. hadi hayırlısı.

konsere saatler kaldı artık. biraz heyecan var. herkesi bekleriz garaja. görüşmek üzere.
 
melatonin'e öncelikle olmak üzere abilerime vede diger diger gruplara akşam başarılar ve gaz patlaması yaşanması dileklerimle... :twisted:
 
valla yorgunluğa rağmen skin o'my teethi duyduk taa en arkalardan koşup gelip en önde kafa salladık süperdi, dayanamadık 2-3 şarkı daha devam ettik. beynim döndü :!:

süperdiniz, devamını dilerim :twisted: :metalhead
 
yorumlarınız için çok teşekkürler, bu konserde ortam süperdi daha iyi performanslarla daha güzel konserlerde buluşmak dileğiyle... Junkcan, aman o kabı kaybetme gözünü seveyim...ben gidiyorum memleket bi hafta yokum ona göre...
 
Geri
Üst