Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

wastelander demiş ki:
titanicfest6ef.jpg

Duymayan kalmasın :) Pazar günü keyifli bir konser geçirmek dileğiyle...
 
Burakcım o sayfa sayısıyla ilgili bi durum değil abi o doğuştan :LOL: bu arada bir müjde vereyim burdan : bugün itibariyle 22 derece olan hava sıcaklığı pazar günü samsun'da 9 dereceye düşüyor ve sağanak yağış bekleniyor :LOL:
 
Ulan ne pis adamlarız bee. Şu 31. sayfa geçsin diye yapmayacağımız geyik yok. İşin kötüsü bu sefer biri girip ulan forumunuzu üste taşıyosunuz dese söyleyeceğimiz bir şey de yok. Bu arada Gökhancım Titanic batsa batsa mali olarak batar Melatonin orada çaldığı için. :D Bize yine bir şey olmaz sen merak etme. En fazla kendi paramızla geri döneriz.

Sınıf 64 Gökhan'a da ayrıca teşekkürler iyi dilekleri için ve imza için ;)
 
yardımım olsun cenabetlikten kurtulmanıza :)
bu arada onur gözlükler müthiş yeni fotoğraflarını bekliyoruz :)
bir de samsunda başarılar, motorhead İsmail'e de selamlar...
 
yardımım olsun cenabetlikten kurtulmanıza :)
bu arada onur gözlükler müthiş yeni fotoğraflarını bekliyoruz :)
bir de samsunda başarılar, motorhead İsmail'e de selamlar...
 
cenabetlik işte! samsun konserinin 31. sayfaya denk gelmesinden midir yoksa zaten baştan yanlış insanların hadlerine düşmeden böyle bir organizasyona karışmalarından mıdır nedir bilinmez ama, dünkü konser dünyanın en rezalet organizasyonuydu... ismail'in elinde olmadan ve onun da kandırılmasından dolayı o kadar çok sorun yaşandı ki şu iki dakikada anlatılacak gibi değil....
dedim ya söz meclisten dışarı diye (ismail'in bi suçu yok); yine o mantıkla karakedi'den görkem'in bir lafını burada aktarmak istiyorum olayın vahametini anlatmak için; "abi burda baya k..hane var galiba, yoksa bu kadar çok o.ç nası bir araya toplansın"
konser kısmı güzeldi eğlenceliydi ama organizasyon faciası tam anlamıyla tüy dikti...
 
geçmiş olsun kuzenler, eminim sahneniz çok iyiydi ama sahne dışı karşılastığınız sorunlar ne oldu çok merak ettim :?:
aslında şansızlık sayfa sayısında deil gündeydi sanırım ( hernekadar dün kandil olsada:D) bizim sercanda kolunu kırdı dün:D
tekrar geçmiş olsun
 
abi sizinle yolculuk yapmak inanılmaz eğlenceliydi ama KÜÇÜK İSMAİL adlı besteniz daha da eğlenceliydi...sorunlar yüzünden hepimizin bi tarafları ...ildi ama olsun yine de güzeldi ya :) :) :)
 
Mike demiş ki:
abi sizinle yolculuk yapmak inanılmaz eğlenceliydi ama KÜÇÜK İSMAİL adlı besteniz daha da eğlenceliydi...sorunlar yüzünden hepimizin bi tarafları ...ildi ama olsun yine de güzeldi ya :) :) :)

Onca strese dayanabildiysek, sahnede olsun yolculukta olsun her şeye rağmen yüzümüz gülebildiyse bu beraberlik duygusu sayesinde oldu. Sana, Sercan'a Hicri abiye, Asena'ya, Görkem'e(özellikle efsane espri için :twisted: ), Mete'ye, Mustafa'ya teker teker teşekkür ediyorum. Karakedi'ye ekipman ve moral desteği için ayrıca teşekkür ediyorum(söz verilen ekipmanın sağlanmaması durumu :evil: ) Acısıyla tatlısıyla geride kaldı Samsun, tecrübe oldu nihayetinde ;) Yeni maceralarda birlikte olmak dileğiyle.
Not : Onur(Mike) unutma, günde 30 saat çalışıyorum 3 kat daha iyi söyleyebilmek için :mrgreen:

Stay Heavy :twisted:
 
gerçekten geçmiş olsun diyeyim baska ne diyeyim var olan tüm olumsuzluklara ragmen olmayan sahnenin üstünde her zaman ki gibi gerekeni yaptınız anlaşılan coşturdunuz orayı da herşeye ragmen bunu yapabildiginiz için siz baskasınız :twisted:
 
sağol gökhancım, var ya ağladık ah ulan şimdi alanya'da olsaydık diye... samsundaki 30-40 yaşındaki adamların 16-17 yaşındaki sizlerden öğrenmesi gereken o kadar çok şey var ki anlatamam... önce ruh lazım, o olduktan sonra bira kasasından da sahne yapılır çok süper de konser olur...
 
Arkadaşlar geçmiş olsun ya :roll: Ama böyle olayların grubun birlikteliğini pekiştirdiği ve tecrübe olarak yanınıza kaldığı konularında Can'a katılıyorum.
Burank demiş ki:
önce ruh lazım, o olduktan sonra bira kasasından da sahne yapılır çok süper de konser olur...
Budur abi
 
hangi yüzle buraya yazı yazdığımı bilemiyorum ama,hepinizden;can,onur,umut,burak,gökhan,sercan,onur,görkem,asena,mustafa,mete ve hicri'den tekrar özür diliyorum.Bazı insanlara güvenerek yapılanlar böyle rezalete yol açınca insanın legalliği bir kenara bırakarak bunların cezasız kalmaması için birşeyler yapmak isteği geliyor.Er ya da geç cezalar yerini bulacaktır!!!!
 
Geri
Üst