Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Bir hobi niteliğinde amatör grupları takip etmeye çalışmaktayım, şimdiye kadar dinlediklerim içinde en olgunlaşmış vokale sahip grup budur diyebilirim (bu tarz vokalden hoşlanmamama rağmen). Hatta grubun tamamı oturmuş görünüyor.
 
_KabaK_ güzel sözlerin için teşekkürler, yıllardır beraber çalmanın getirdiği bir tecrübenin sonucu bu oturmuşluk, her zaman hatalarımız oluyor tabii ki ama böyle şeyler duymak insanın hoşuna gidiyor, sağolasın.

tormentor213 seyirci sayısının artacağı konusunda büyük umutlarımız yok, endişemiz de yok. Gelenlere kapımız açık, sahnede her şeyini veren bir Melatonin bulacaklar. Kimse gelmese de önemli değil çünkü bar programı bizim için amaç değil. Kimse dinlemese de biz 5 iyi dost olarak elden ayaktan düşene kadar beraber müzik yapacağız, amacımız budur :)
 
Hele bir Küçük İsmail'le tanışsın da :twisted:

Melatonin, sevgi ve aşk için el ele diye boşa demiyoruz. Tüm küskünler barışacak, ezilenler iktidar olacak 8O
 
Cancım çalışma ortamından etkilendiğin seziliyor :) neyse bunu bilahare aramızda konuşuruz. Evet Barışarock festivaline çıkma durumumuz vardı ama kesinleşmeden net bir şey söylemek istemedik ve artık açıklandığına göre "dinlemek isteyenleri bekleriz " diyebilirim. Barışarock bu sene 25-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Günümüzü henüz biz de bilmiyoruz. Bunun dışında Root Bar'da cuma geceleri programımız devam etmektedir. Önümüzdeki cuma bekleriz.
 
Amanın barışarock hayırlı olsun. Lakin biz oraya kadar kasmayalım Root'a gelelim. Bu Cuma ordasınız değil mi? Yani "önümüzdeki Cuma bekleriz" cümlesinden kasıt bu Cuma? :D
 
melatonin.jpg
 
Kıskananlar çatlasın Burankçığım :) Sizin bronzlaşma fotolarınız gelsin de afişleri onlarla bezeriz. Melatonin bu gece her cuma gecesi olduğu gibi 23:00'da Root'ta...
 
Geri
Üst