Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

wastelander demiş ki:
Sevgili Gürsel, yazdıklarına şöyle cevap vereyim,
One 9 parçalık bir playlistin 4. sırasındaydı ve konserde de belirttiğim gibi playlist'teki tek cover'dı. Yani "ulan kimse coşmuyo bari bunu çalalım"
demedik. Zaten özel olarak çalışıp çaldık, bir riske girdiğimizi düşünmüyorum, çalamayacak olsak hiç kalkışmazdık.
Sahnede kimse bizim hareketlerimize karışmadı, karışsalardı zaten çalmazdık. Sahnede istediğimiz gibi davrandık yani. Hoplayıp zıplamaktan ne kastettiğini anlamadım ama biz yeterince hareketli bir sahne olduğunu düşünüyoruz aşağıda da belirteceğim şartlar altında.
Türkçe bestemiz sadece Küçük İsmail isimli çerez parçadan ibaret, bestelerimizi daha önce hiç dinlememiş bir seyirci kitlesinin anlamaması çok normal. Ancak oraya çıkıp herkesin bildiği parçaları çalmaktansa kendi ürettiklerimizi çalmak daha mantıklıydı bence. Ama işte o kitlenin hak ettiği "Küçük İsmail"dir. Çünkü kolay algılanabilir sözleri ve basit bir yapısı var.
Barışarock bizim için hayalkırıklığı oldu açıkçası. Eşit sahneler olacağını sanıyorduk örneğin. Karşımızda az sayıda dinleyici olması da moralimizi bozmuş olabilir ve One'ı bitirdiğimizde yapılan "son şarkı" ikazı da can sıktı. Ankara'dan gelip, diğerine göre uyduruk olan sahnede az sayıdaki seyirciye sadece 6 şarkı (uzun süren ısrarlarımızla son iki şarkı koparabildik) çalabilmek bizi üzdü.
Kimse bu sayfada rock'n'coke barışarock tartışması yapmasın gidin o başlıklarda tartışın. Hele tanımadığınız insanlar hakkında hiç yorum yapmayın, Melatonin ile ilgili yorum yapacaksanız, buyrun yapın biz de cevap verelim.
Sevgiler...
Sanırım yanlış anlaşıldım.. parçada oldukça zor yerler var..bunu çalmanın risk oldugunu söyledim..ben ana sahnede cıkan bir çok guruba göre daha çok haz aldım..one nın o an hazırlanmış olmadığı gayet belliydi zaten...
eşitsizlik olduğunada kesinlikle katılıyorum..sanırım organizasyonla iyi durumda olanlar reklam edilip seyirci topluyor..
Bence hayal kırıklığı değildi..tabi sizin beklentilerinizi bilemem ama daha fazla süre verilseydi belki daha iyi olabilirdi...ana sahnede sizden önce Soul Sacrifice olması seyirciyi etkiledi..ana sahneye giden Mavi Dumana geri gelmedi..
Bana sanki durgun geldiniz..belkide dediğin gibi moralinizin bozukluğundandır..
ben foruma yazmıyordum ancak genelleme yapılmasına sinirlendiğim için yazdım..yoksa bu başlıkta farklı organizasyonları tartışmayacak kadar aklım başımda..insanların fikirlerine saygı gösterilmesi gerektiğine inanıyorum..bu nedenle belli bir kitleyi genellemek ve poser gibi kelimeler kullanmak bence yanlış...her ne olursa olsun genelleme yapmaya karşıyım...dersim bilincinden kastım orada gösterilen bir belgesel üzerineydi..hayatında hiç duymadığı şeylerin orada bazı insanlara izletilmesi hoşuma gitmişti..belgesel ve filimlerden çıkan bir çok insanın konuşacak bir çok şeyi vardı artık..bunların göz ardı edilip festival hakkında konuşulması yanlış bence...
not:Tunceliyle beraber etrafındaki 4 dağı içine alan bölge dersimdir..sadece Tunceli yoktur Dersimin içinde..
umarım bundan sonra Melatonin adı değil..sunulan imkanları eşit olan organizasyonlarda yer alır..bizde sevine sevine izleriz...
 
Yüksek Seçim Kurulu, 21 Ekim Pazar günü yapılacak referandumda uygulanacak yasakları belirledi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan YSK kararına göre, oy verme günü olan 21 Ekim 2007 Pazar günü sabah saat 06.00'dan gece saat 24.00'e kadar, her ne suretle olursa olsun alkollü içki satılması, içkili ve halka açık yerlerde her çeşit alkollü içki verilmesi ve içilmesi yasak olacak. Ayrıca, oy verme süresince bütün halka açık eğlence yerleri kapalı kalacak, eğlence yeri niteliğini taşıyan lokantalarda ise yalnız yemek verilebilecek. Oy verme günü sabah saat 06.00'dan gece saat 24.00'e kadar, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başkalarının, köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıması yasak olacak. 21 Ekim saat 18.00'e kadar her türlü yayın organının, halkoylaması ve halkoylaması sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılmasının yasak olacak. Basın yayın kuruluşları saat 18.00 ile 21.00 arasında sadece Yüksek Seçim Kurulu'ndan verilecek haber ve tebliğlerin yayınlanabilecek. Yayın yasağı saat 21.00'e kadar sürecek ancak YSK, uygun gördüğü durumda yayın yasağını daha erken saatte de kaldırabilecek.

Referandum dolayısı ile mecburen 21 Ekim konseri 4 Kasım gününe ertelenmiştir.
 
kucukfprum.jpg


Umarım bu son düzeltme olur :)
 
can askere gider de ben ona ortam yapmaz mıyım...buyrun

afisorcin2ra7.jpg


gelmeyene ""türk excaliburu suda bekletilmiş meşeyle" sopa war,haberiniz olsun...tüm melotoninlere sevgi saygı harmanı
 
11 Kasım konseri, bizim 2009 yılına kadar Melatonin olarak verebileceğimiz son konserdir. Bu konserden sonra Can, Gökhan ve muhtemelen Onur sırasıyla ayrı celplerde askere gidecekler.
Bu sebepten dolayı, afişi asılı konser çok değişik olacaktır. Daha önceki hiçbir Melatonin konseri gibi değildir. Daha önce çalmadığımız 6-7 şarkı ile bir süreliğine de olsa, sahnelere ara vereceğiz. Duygusal bir gece olacak.
Bizi seven, izlemeyi seven, dinlemeyi seven, merak eden, yuh be diyen, giden olmaz diyen, oh be diyen herkesi bekleriz. Görüşmek dileğiyle...
 
çektiğim pek bi kalitesiz nacizane birkaç konser fotoğrafını upload ettim rapide. sahnede ışık çok yetersizdi bu nedenle fotoğraftaki yamuk yumuk görüntüler affola :)
link : http://rapidshare.com/files/67709490/melatonin.rar

ayrıca time after time - one - end of all days şarkılarının da videolarını en kısa zamanda upload edicem

güzel konser için teşekkürler hepinize! yarın sınavda kafamı mı tutacam soruları mı çözcem bilmiyorum artık..
 
Benim İşimi Biri Destekleyerek Yapmış , Ne Kadar Sevindim :) Teşekkür Ediyorum "masterofinsanity" ... Ellerine Kollarına Sağlık ;)

Yenileri de Bir Kaç Güne Elinizde Olacaktır...
 
Geri
Üst