Felis

olabilir...

hepiniz biliyorsunuz ki bu kadro da dağılacak...bunu söylediğim için üzgünüm..bazı sorunlar asla çözülemiyor... :!:
 
Arkadaşlar gerçekten dinlemeye geldiğimiz ender gruplardansınız!
farklı bi kadro ve hoş bi sahne performansınız var!
sahneye yakışıyosunuz,keyifle dinliyoruz.
ellerinize sağlık BAŞARILAR!!!!!!
 
Arkadaşlar,
Dün gece bizimle hoplayan :zipla , zıplayan :icelim , çıldıran :kaydim herkese çooooooook teşekkürler :D En eğlenceli programlarımızda birini yaptık dün gece...Çok sağolun desteğiniz için...
Teşekkürler Özden Özgür,bi çarşamba geleceğiz iade-i ziyarete inşallah, üstadlar topluluğuna ;)
 
biziz'den ayrılma olayı bir kesinlik kazandı mı? ayrılmak için elbette çok geçerli sebepleriniz vardır ama en azından başka bir yerde izlemek isteriz sizi. umarım sonuç her ne olursa olsun sizin için daha yararlı olur. başarılar... :elsalla
 
Sağolun arkadaslar, moral bozmaya çalışan birileri faaliyetteyken varlığınızı görmek çok güzel.. Göktuğcum sen de sağol valla az mı tozuttuk aynı sahneyi seninle de :cigara ama sanırım bizim için en iyisi şu anda böylesi olacak. Yoksa özleyeceğiz biz de.. Biziz'de sesini duymak bayaa keyif verdi yine gecen hafta. Gelseydin keşke sen de :evil: Göremiyoruz ne zamandır..
Görüşmek üzere :) :elsallaa
 
Ezgicim kosturmaktan bara keyfi olarak bile gidemez oldum nerdeyse.Umarim programi daha birakmamissinizdir...Bana bir mesaj tel veya ozel mesaj at program olayini bitirmeden kesinlikle gelecegim 2 elim kanda olmazsa :) 2 elim kanda gelsem bar bosalir zaten dimi boooooooooo
Cidden sizinle bar programi yapmak inanilmaz zevkliydi.O zamanlarki destek icinde ayrica binlerce milyonlarca kez tesekkurler...Cok ugrasan oldu sizle de bizle de ama yilmadik :)
Tanidigim Ezgi zaten duramaz muzik yapmadan da :) Bence kisa sureli bir ayrilik olur.Orasi olmaz bin kat gucunde baska yerde olur...

...Sevgiler&Saygilar...
 
Göktuğcum sağolasın iyi dileklerin için,herşeyi yerli yerine oturtmaya çalışıyoruz...Bizim için ilk aşamada önemli olan müzikten keyif almak ve tabii ki o keyfi insanlarla paylaşabilmek, bunun uğraşı içerisindeyiz
(müziğe emek veren herkes gibi)...
 
Bu haftadan itibaren bar programımız kesin olarak son buldu artık.. Ama müziğe devam
Herşeyi yerli yerine oturtmaya çalışıyoruz :) Amfilerimizi, gitarlarımızı, kablolarımızı, herşeyimizi bir yerde toplayıp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok heyecanlı ;) Çok da mutlu: birlikteyiz :LOL:
Yeni çalışma odamızın açılışını Samsun'dan getireceğim pidelerle yapalım 8O Pazartesi günü gürüşmek üzeree, ben piano ve pidenin eşsiz uyumunu yaşamaya gidiyorum ;) :LOL: Kemanla da dönebilirim ony!
 
hmm gercekten sasırdım!!neden bar programları bitti bu kadar cabuk arkadaslar hemde cuma günü??ne diyim umarım bu kadro dagılmaz denilenler dogru cıkmaz...eskiden takip ettigim bi gruptu severdim:)
 
sqny sağol :) Şuan öyle bişey yok gelecekte de görünmüyor aslında. Evde çalışmalarımıza devam etmeyi düşünüyoruz. Ama bir süre sonra tekrar çıkarız özleriz belli mi olur.. Şimdilik çoşmuşken :metal :metal :)
BU arada pazar günkü konser süper oldu :LOL: Hakan'ın telefonu çAaAAAAaaallL.. :) :) :)
Burcu'yla tekrar aynı sahneyi paylaşmak da süper keyifli olacak. Hepimiz adına teşekkürler Burcu'cum şimdiden :)
 
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, şu an grup bırakın dağılmayı her zamankinden çok daha fazla birbirine kenetlenmiş durumda, sadece kendimize farklı bi hedef belirledik. 8) Bu hedefi gerçekleştirebilmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekti, bunlardan biride bar programıydı. Cuma günleri gelip izleyen, bize destek veren herkese çok çok teşekkürler, Long Live Rock n' Roll!!!! :twisted:
 
NightShot grubunun mutlu :D ve mesut :) bir üyesi olarak minik ev stüdyomuzdaki verimli çalışma ve koşuşturmalar için grup arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim, badana işini de bir halletsek her şey tam olacak, dimi Ezqi? :LOL:
Herkese selamlar ve sevgiler...
:arrow: Tam gaz devam :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
 
Evet arkadaşlar çok teşekkürler, gerçektende Ezgi'nin evinde bir inziva olayı söz konusu :) beste yapmak zor iş ancak bi o kadarda eğlenceli.

Yakın dönemde çıkacağımız konserlerde besteleri çalmaya başlayacaz bizde


take care homies
 
Öncelikle tesekkuler _erotoMaNia_ :) Biz de başarılarınızın devamını dileriz ;)
Hakancım elimde olsa evi baştan inşa ederim ben bunun için ;) Cidden cok iyi oldu bu iş. Bu arada badana boya işine ben kalkıştım ne oldu gördünüz :!: :LOL: Konuştuğumuz gibi hafta içi bir gün halledelim. Renk düşünün arkadaşlar, gidip de kataloğa bakmak doğru bir seçim için yeterli olmuyor, insanın kafası karışıyor o mu bu mu... Parfüm koklamak gibi bişe galiba 8O
En kısa zamanda, bu sefer bestelerimizle sahne almak hedefiyle..
:arrow: Tüpgaz :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :roll:
 
Ya ezgi seni üzmüşler ya kızım takma kafana bak allah söyletti bu sefer bestelerinizle işallah dinleriz sizi; çok oldu nightshot dinlemeyeli , aragaz iyidir ezgi toplanın tezelden:)
 
ENTROPHY iyi dilekler için sağol, çalışıyoruz :metal Bir ara olmustu canımızı sıkan seyler ama su an hersey oldukça yolunda :mrgreen: ;) Hazır olunca veririz bir konser hemen bestelerimizle, cok özledik :)
Who lives in a pineapple under the sea? :LOL:
 
Geri
Üst