Sin City

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
goremaster dediğin doğruymuş biraz önce beyazperde.com'da okuduğum kadarı ile rodriguez ikinci filmin senaryosunu yazmaya başlmış 2006 şubat ayında çekimlere başlayıp 2007'e yetiştirmeyi planlıyormuş hatta ardından daüçüncü film için hazırlıklara başlıyacaklarmış lakin rodriguez veya miller'dan resmi bir açıklama daha gelmemiş


şimdiden sabırsızlanmaya başladım bile
 
havası hoşuma gitti,keyifle izledim.Ama fantastik dünya daha geniş ve abartılı kurgulanmalıydı...çizgi roman özelliğini insanın gözüne sokup,unuttuğu bir tadı hatırlatmaktansa,kendi fantazi dünyasını yaratıp anlatım şeklinde çizgi roman kullanılmalıydı...en azından benim bekliyeceğim bu olurdu.
 
sin city genel olarak güzel bir film olayları her bir karakterin gözünden gösterme olayı iyi olmuş film siyah beyaz gibi zaten değişik olmuş o açındanda oyuncularıda güzel.zaten sin city çizgiroman değil miydi önceleri?
 
Son yıllarda Film Noir janrası adına çekilmiş en sağlam film bence.. İzledikten sonra, bi film izlemiş gibi değil de bi çizgi roman izlemişim şeklinde kareler kaldı aklımda.. Hakkaten güzeldi.. (+Hoca okulda izletti ve hakkında bi "essay" yazmamızı istedi.. Ben de döktürdüm haliyle :p )
 
Mükemmel fikrine bende katılıyorum . Yakında vizyona giriyor daha rahat oturup konuşuruz. Zaten çekim teknikleri atmosfer vesaire gibi şeylerin mükemmeliğinden bahsetmeme pek gerek yok...
Bunun çizgi romanlarını neden bulabiliriz?
Bu arada Cedrix sen geldiğinde izliyicektik SinCity ama nasip olmadı cidden elimde olmadan izledim (Sonra anlatırım :) ).. Senle Cannibal Holocaust mu izliyicez şimdi. Olmaz tırsarım :D
 
Tarantino'nun saçının telinin düştüğü setten güzel film çıkar (tamam belki abartmış olabilirim :D) Ama yine de Rodriguez ve Tarantino hep sevdiğim filmlere imza atmış yönetmenler. Özellikle Tarantino'ya :taptim desem yalan olmaz. Rodriguez'in de izlediğim filmlerinin hepsini sevdim. Bu film de tadından yenmez hale geliyor tabii bu durumda. Henüz izleyemedim ama muhtemelen bu haftya sinemaya gidip kocaman ekranda rahat koltuğuma kurulup izliycem ohh... izleyince bir yorum yaparım artık :LOL:
 
filmi bugün evimde ailemle beraber izledim kardeşimin ve annemin ''bu ne ya, ne kadar saçma bu adam nasıl ölmez'' gibi, yaptığı yorumlar ve buna ilaveten filmi babamın sayesinde aydınlık bi salon ortamında izlemem canıma tak ettirsede film gerçekten mükemmeldi.Ayrıca bu film bana şunuda öğretti ki; aileyle film izlemeyeceksin bununla beraber aydınlık bi ortamda asla izlemeyeceksin.:p
 
En sonunda vizyona da girdi. Ne yazık ki Divx olarak izlemiştim daha önceden (zorunlu kalmıştım), şimdi sinemada izledim ve aldığım tadın 5-6 katını aldım. Böyle bir filmi kalietsiz Divx'lerle heba etmeyin. Şöyle gümbür gümbür ses sistemi olan, güzel dev ekran bir yerde izleyin.
Yoksa hayatınızın hatası olur :D
 
aynen öyle ses sistemi bu filmin ihtiyacı ses epey bir rol oyanmıs bence ama şöyle diyim bu film i bidaha izlyemem :) filmin oscar kazanacgı konusunda eminm sonsuzdur .. bruce amcamız da çok iyi oynamış rolünü her zmanki gibi baştan sona film mükemmel aynı şeyleri diyorum ama :D bu film sinema da izlencek film ve karanlıkta helterskelter :) ..
 
filmi anlatmak icin kelime bulamiyorum uzun zamandir hic bi filmden bu kadar keyif almamştim...

ama miho ya hasta oldum super bisey ya.. mihonun kılıclarida hattori hanzo katanaymis... yani kill bill dekinden :)
 
valla dvix dvd ikisinide izledim ama daha sinemada izlemek nasip olmadı

en kısa zamanda fısat bulup gitmem lazım sinemada izleyemezsem çok büyük bir kayıp olur
 
Geri
Üst