lepistes

lepisteslogobykoksal.jpg

desing by cooksal...
 
MoSMoR demiş ki:
ya ben demo istiyorum :( yardımcı olur musunuz?

Benden alabilirsiniz demoyu....
[email protected] msn adresim... ekleyin yolliyim....
Lepistesin bütün kayıtları mevcuttur... 2 demosu+1 beste kayıdı+45 dakikalık stüdyo çalışması(stüdyo çalışması yollanmaz... izlemek istiyen gelir izler gider izleme ücreti 5 ytl)(bu para kıbrıs ankara-ankara kıbrıs uçak parasına yardım için alınmaktadır)


LEPİSTES KAYITLARI İÇİN : [email protected]
 
saolun varolun arkadaşlar desteklerınız için burak satışlara başlamış hadi ras gele ama bıze para gelmıo burak ta cebıne atmaz sanırım anca yollama parası cd çekme parası vs neyse herkese çok slmlar hekese (dışarı çıkmıyorum ben bu arada karar verdım ehhe)
 
oldunuzmu :?: msndede yoksun ozmo bilmoorum :roll: site fena deel ama linler kirik :!: demolari indirdim guzel birde 1 tanesiinin linki ustune yazi kaymis link kullanilamio...bi ara bi haber eyle optum demo bekloorum sizden yeni 8O
 
Uzun bir aradan sonra gene yazıyorum :) ,, Aldığım haberlere göre Andaç Rock Bar açılıyormuş Konur-2 ye,Yeniden herkezin bir arada olması dileyi ile,,
Harbi ölü gibiyiz, Yakında görüşmek üzere,,,
Lepistes will be worth listening :)
 
slm balıklar nasılsınız.
bugün andac rock acılıyor..
hala eskidi gibi eksiklerimiz var ama şimdi cok daha iyi acılıyoruz..
net yetişmedi yoksa size canlı yayın yapacaktım..
sizsiz andac cekilmez...
 
cevap yazmamak mantıklı olabilirdi,ciddi anlamda saygı duyuyoruz deseydiniz yine anlardım,hatamızı eksiğimizi söyle deseydin yine tamam..ama sorunun karakterinizden kaynaklandığını gösteriyorsunuz ısrarla..insan birkaç senede değişir biraz ya büyümeniz gerek bence..madem ben takılıyorum kendi çapımda buralarda,söylediklerimde gerçeklik payı yok,o halde yaptığınız herhangi bir kurban veya rashit coverını gerçekten hakkını vererek çalın,hangi şarkıyı çaldığınızı insanlar anlasın,utandırın beni..sahneye TAKILMAK için çıkmayın yani..
 
marajade, ben mi yanlış forumdayım yoksa sen mi? sanırım yazı yazdığımız bu başlık: AMATÖR GRUPLAR...

lepistes belki müziğin M'sinden anlamıyor.. belki sadece takılmak için sahneye çıkıyor... ama sana şunu da söylerim ki bugun çok iyi yere gelmiş, albüm yapmış, klip falan çekmiş bi kaç ankaralı grup bile amatör zamanlarında sadece biraya para vermeden içmek için sahneye çıkıyorlardı..(O gruplardan birinin elemanı da bendim.. istersen ismini de veririm, çok şaşırırsın!!)

kısacası karşındaki grup green day diil...bu işi de para için yapmıyorlar...onların yaptığı iş de ruhu da AMATÖR...

bilmem anlatabildim mi?

( ah bu zihniyetten bi kendimizi kurtarsak!!)
 
Türkiyenin genelinde amatör gruplar daha iyidir çünkü bu işi para değil müziği sevdiği için yapmaya başlar.yükselebilmek için de çok daha fazla gayret gösterir.bira için veya sadece takılmak,kız tavlamak için yapıyorsa biri(lafım burada lepistese değil ne amaçla yaptıklarını bilemem)ona ben amatör grup demem.
 
Geri
Üst