Katl-i Vacib

Hayırlısı hayırlısı
sayın murat güney(köfte) bey sizlere cevap vermiyorum bunu belirtmek istedim sadecana.
Lan tuna ahahaha mesajını uyarmışlar bak fazla uyarılmalara gelme bak sonra patlarsınız matlarsınız maaz-ı allah yane. :)
 
Valla yöneticilerden birinin bizimle bir alıp veremediği var kesin ama artık pek sallamıyorum. Ben kendi forumumda yeni bass gitaristimizden bahsetmeyecem neyden bahsedecem konusuna hiç girmiyorum çünkü bunlar geyik. Böyle konulara gireceğim zaman beni gıdıklayın yada uyarın irc sunucunuzu kullanayım sayın yönetici. Her nekadar bizimle alıp veremediğiniz birşey olduğuna kesin gözüyle baksam da sizleri seviyorum saygıdeğer ve tapılası yöneticiler...

Erwin ve Caner lütfen konu dahilinde konuşun! Erwin ne alaka abi grup ve stüdyo bak kapatacaklar forumu. Biliyorsunuz ki bu memlekette mühür kimdeyse Süleyman o!!!
 
canerrr olum ölsem yani gelip babamın evladı olcan he neyse benim bası sana verecektim zaten eyer burdan çıkarsam aynı guruba elemanda olacaz ama punk yapacaksan gülerim katl-i vacibde calıosan gülüyorum bu çocuk üzmüş kendini diyorum
 
Emrah be dur ezme hemen çocuğu bi deneyelim de bakalım nasıldır iiyimidir bass konusunda dertlimidir. Sen gel de ondan sonra öt ayrıca :)
 
arkadaşlar lütfen özel sohpetlerinizi mırc ta yapın yersiniz şaplahı abii benii bilee silmişlerr harbidenn bi kasıtt var gibi gelmeyee başladıı banaa ddaa benim gibii bi adamın masajını silmişlerr garibbb :LOL: oysa stüdyo yapalım yeni coverlar var demiştim ilginç :roll: hee bidee patlıcazz demiştim ondan mı sildilerr cok terbiyesizim cokkkkk :oops:
 
Erwin. Senin yazdığın Türkçe ile yönetici ben olsam seni çoktan forumdan atmıştım. Klavyenin harf içerikli tuş takımının üst sırasının en sağdan bir önceki tuşunu kullanmadığın sürece de lütfen forumumuza yazma benim bile sinirlerim zıplıyor. Ne demek sohpet? ne demek şaplahı? nerede yaşıyorsun güzel kardeşim Azerbaycan'da mı?!!!!!
 
ana bak dişlerim ne tevir(nasıl) oluptu. diye bi azeri reklam vardı aklıma geldi sevgili erkan sayesinde neyse arkadaşlar bu cuma geliyorum bekleyin
 
Erkan ne alaka?
Sürpriz yapacaktım hayvan niye söylüyorsun. Bu mesajı gördüğün gibi sil senin mesajı Erwin nasıl olsa haftada bir giriyo nete.
Trompetin yaylar değişti mi? getirecen mi?
 
Emrah telefonun kapalı kardeşim, buraya da yazmıyorsun.Araba da yok sana geleyim. Özel mesajı da görmüyorsun ben de buraya yazayım dedim. İzne geldin mi?Trompeti getirdin mi?
 
Olm bende arıyorum adamı yok aradıgınız numara geçici olarak servis dışıdır. Emrah naza çekme olm ara buradayım yok efenim ne özleyen insan arar tribi hayır hayır olmaz böyle... Arkadaşım bide bası getirsen ne güzel olurdu. Degilmi bide numarayı aldım murat abiden en kısa zamanda arıyorum :)
 
Bu grubun adı nerden geliyor? Benim bir tahminim var ama. "Doğan kardaşımızın örgüt içinde türlü türlü hizmetleri olmuştur; ama cihat anlayışımıza göre katl-i vacib tir." Bilmiyorum doğru mu tahmin... :D :D :D
 
Aslında grubun ismi herkesin düşündüğü "Katledilmesi yasak olmayan" anlamında kullanılmıyor. O anlamı isteseydik Katli Vacib dememiz gerekirdi ancak Katl-i Vacib dediğimizde ismin anlamı kısmen değişip " Yasak olmayanı katletmek" anlamına gelmekte. Eh aşırı özgürlük karşıtlığımız vardır çok şükür :D

Köfte ağabeyim. Aynı şekilde yeni yeğen vatana millete hayırlı uğurlu olsun :) Ne zamandır görüşemiyoruz vallahi hiç duymadım bilsem gelirdim yeğeni öpmeye :)
 
Geri
Üst