Funk'a La Turka

Kenan doğulu ıle aynı sahneyı paylasacaklar demıstım, yanlıs anlamısım, kenan dogulunun alt grubu olabıleceklerıne daır bır acıklama aldım...özürr
 
derelioglu demiş ki:
Kenan doğulu ıle aynı sahneyı paylasacaklar demıstım, yanlıs anlamısım, kenan dogulunun alt grubu olabıleceklerıne daır bır acıklama aldım...özürr
yahu nerden alıyorsun bu açıklamaları bir bizimle de paylaş da anlayalım.. eğer söz konusu olan siyasal şenliğiyse yok öyle birşey.. yanlış yönlendirmeyelim insanları lütfen.. 8)
 
Funk Ala Turka hakkinda

Selamlar herkese;
oncelikle grubun kisa zamanda ankara piyasasinda taninmasini saglayan dinleyicilere tesekkur ederim.
Bir mulkiyeli olarak siyasal bilgiler fakultesi senligi "İnek Bayrami"nda sahne almak bizim icin bir zevk olur. Ancak grup icerisinde yapilan bazi muhabbetlerin disariya yanlis aksetmesi sonucu kenan dogulu muhabbeti cikmis cok guldum. Zaten senlige kenan gelmeyecek (keske gelse :LOL: ) bu konuya umarim aciklik gelmistir.
Biz yaptigimiz muzikten rakibimiz de olmamasindan kelli :twisted: cok zevk aliyoruz ve tek istegimiz Rock dinleyicisinden Pop dinleyicisine kadar Turkce olsun Yabanci dilde olsun kaliteli muzik dinletmek.
Seven sevmeyen herkese sevgiler saygilar

Hüseyin - Vokal
 
Selamlar, grubunuzu ilk defa garage'da izledim.performansınız cok ıyıydı. :twisted: gelecegı acık bır grup.programın pazara alınması guzel olmus cunku bız ancak haftasonu eglenebılıyoruz.ınek bayramını da beklıyoruz,,,,basarılar 8)
 
dostlar bakıyorum da kaotik-funk'a la turka feci bi flört var yada bızım kalbımız kötü :)

neyse ilk konseriniz bi yana da aynı sahnede hayal ettim birden
acaba nasıl bı manzara cıkar ortaya 8O .aslında su ana kadar denenmemıs seylerı sevıyosunuz.bı de bunu deneyın bakem.muck :LOL:
iste o zaman vokalınızın dedıgı gıbı seyırcıden fazla grup olur. :D
 
nymyph öle diyon da bu arkadaslar zaten sahneye zor sıgıyo
benım ayrıca ogrenmek ıstedıgım bı mevzu var da bascınızla tanısıyorum onunla uzun uzun konustuk duzenlemelerı mesela ben ain't no sunshine'yi cok begendım.o parcada sahneye cıkmadıgım kaldı.(tesekkrler mehmet).bu tur duzenlemelerle gıdersenız onunuzu kımse tutamaz.ınsanlar bıraz abarttıgımı dusunebılır ama gelın de ızleyın derım baska bısey denmez.sahne koordınasyonu ve parca trafıklerı gercekten hos.bı kere ıcerı gırer gırmez o sahneyı gormek adama zaten bıkac tane ıcırıyor. :beer

ankara üniversitesi denilince akla neden once sıyasal gelır bılmem :bilmem .valla biz fen.fak'a da beklerız. :tap:
sevgilerle.basarılar
 
daha önce dinlediğimde "iyiymiş" dediğim bir grup. ancak kimse kusura bakmasın aksam dejavu catwalk kaçmaz... bi dahakine söz gelcem hepsine bütün konserlere-bu seferlik yok yazın ya da imza atın yerime =)))
[peace]
 
tek kelimeyle muhteşem bir grup, kaotikle çıktıkları konseri izlemiştim, vokalin sahnesi çok iyi, zaten herkes göbek atıyodu barda, kendi çalışmalarını da yakında duyururlar umarım, bu elit grubun yolu açık, aman allah nazardan saklasın :)
 
Arkadaslar oncelıkle pazar garage programı hakkında bılgı vereyım;
su an studyo calısmaları ve kayıtlar nedenıyle ıkı haftalık bı aksama yasandı..herkese bekledıgı ıcın tesekkur ederız :)
cok yakında daha bomba bı Funk'a La Turka ile karsınızda olacagız
konser duyuruları yakında buradan ve sıtemızden yapılacaktır.

sevgiler..
 
bir türlü dinlemenin kısmet olmadıgı, burdaki olumlu yorumları okuyunca beni heyecan ve merak hisslerinin sarmasına neden olan grup en yakın programınızda görüşmek üzere...
 
KONSER!!

Bu cuma gecesi "Funk n Blues Night" kapsamında kardeş grup Funk Ltd ve abi grup Soul Project ile Saklıkent main hall'da sahne alacağız. Cok yaman bi organizasyon olacaga benzer. Simdiden iyi eglenceler...

Organizasyon hakkında bilgi icin www.saklikent.com
 
Geri
Üst