Surofhest

ÖÖÖAAHHHHHIII!!!!!!!

:evil: sUrOfHeSt :evil:

Gösterin sahneyi alemlere olum;
Bakın bütün tanıdığım Death ci tayfayı sizi dinlemesi için çağırıyorum haberiniz olsun....
ADAMLARIM benim yaaaaaaaaaa......
Çok yaşa Vulagarism
 
Death-grind severlerin kesinlikle takip etmesi gereken müthiş bir grup :twisted:

Hasta gitarlar,kemik kıran bas,balyoz gibi davul...Gitaristlerine de söyledim,Ankara'nın Pyrexia'sı olcaklar valla :) Decide-Once Upon The Cross coverı çok büyük süpriz oldu benim için ve müthişti.Repertuara bi de Suffocation eklerlerse onlardan kral olmaz :) Demoyu da edindim,şimdi dinlemeye başlayacağım,süper olduğundan eminim.

Arayı fazla uzatmadan 2. konserde görüşmek dileğiyle...
 
ss

öncelikle self torture a , black tooth a ve zoo sound a çok teşekkür ederiz ve bizden desteğini esirgemeyen her dosta sizlere. yakında görüşmek dileğiyle ...
 
dediğim oldu HEYT GİGS in acılışını bomba grup yaptı butun hemen hemen tanıdıgım saglam grind elemanları orada surofest i gorup umduklarından fazlasını buldular....
 
Gitar mi ?
Boyle calinir.
Gitar mi?
Boyle calinir.
Bas mi?
Boyle calinir.
Davul mu?
Boyle calinir.
Vokal mi?
Boyle yapilir.
GRIND MI?
BOYLE YAPILIR ABI !!!
 
Abi tebrikler gerçekten güzeldi, zaten Onur'la demoyu koner başlamadan aldık ehue :D Harbi çok iyiydiniz, tam gaz devam diycem ama biraz yavaşlayacaksınız malum, umarım çabuk atlatırsınız, başarılar!!! Bu arada bizizin üst katında doğum günü olan çocuğa acıyorum... "İyi ki doğdun BÖÖÖAAAA!!!!" ehue
 
abi ben böle bişi görmedim ya!! o neydi öle!! hayatımda ilk defa bi grind grubunu dinledim ve böle olacağını tahmin etmiyordum.. helal olsun valla! 1 numarasınız!
 
Katılıyorum. Grind sevmeyen adama (bana) grind sevdireceksiniz bu gidişle ya, hadi bakalım. Böyle devam, bozanın bağırsağını deşer kendisine yediririm!!!
 
Kardeşlerime binlerce teşekkür....
Birincisi Tansel adamım ilk konser demiştin ama bir tek bile hata olmadan olayı bitirdiniz.
İkincisi Seyirci beklediğimiz kalabalığı bulmasada ortamda ki Grind dinlemeyen insanları bile büyülediniz
Ve üçüncüsü bu kardeşlik sonsuza dek gider
METAL BROTHERS
 
SurofhesT demiş ki:
ilk konseri Ankara Anadolu Lisesinde verdi.

Aaaah ah, ilk o zaman izlemiştim bizim okulda. Aradan uzun zaman geçti ama çok sağlam geri döndüler. Tarzın pek dinleyicisi değilim ama yine de yaptıkları müziğin kalitesini herkese gösterdiler.

Evren'e saygılarmı gönderiyorum. :LOL:
 
ss

dostlar albüm kaydına hazırlanıoruz.9 şarkılık olması muhtemel.ve sonrada kliplerimizle karşınızda olucaz.desteklerinizi beklioruz.

Brothers of metal
 
Geri
Üst