ZıwanA (Alternatif) - Bursa

Arkadaşlar gerçekten sadece kolay gelsin diyorum size. Garage'da soundcheckinizi izledim, o tonemaister ve ses sistemiyle çok zor. Hiç birşey net değildi karman çormandı. Umarım gece düzelmiştir sonradan. Belki barın boş olmasının da etkisi vardır ama bence en azından ses ve tonlardan anlayan birisine rica edin dışardaki ses konusunda yardımcı olsun. "Island in the sun" gibi temiz bir şarkı nasıl oyle oldu anlamadım. gitarlardan birinin sesi çok fazla açıktı. Bence o barın daha iyi bir ses sistemine ihtiyacı var.
 
Alp kardeşim,biz de bazı şeylerin farkındayız ama kabul edersin ki,eğer bir mekanda haftalık program yapıyorsan,bir kural vardır:Ya kendi tonemaster'ını getirirsin ya da mekandaki görevliye ayak uydurmak zorunda kalırsın..Bilgin var mı bilmiyorum ama biz Bursa'lı bir grubuz ve Ankara'da bu işi yapıcak tanıdık,güvenilir birini bulmamız pek kolay birşey değil..
Garage Bar konusuna gelince;birçok yerde sahne almamıza rağmen (Bursa Çaçaron,Taksim Pulp.....) bu mekanın bizim için ayrı bir yeri var..O mekanda aldığımız keyfi alamadık açıkçası daha..Emin ol yeni sezonda çok farklı bir mekan olacaktır Garage Bar ve hep beraber de görücez inşallah..Yeni sezonda da Zıwana Garage Bar'da olacak..
 
Ankara'da tek kural var, o da bardaki tonemaistera mecbursun :). Eski tonemaisterı ile çalışma imkanı buldunuz mu bilmiyorum ama onun eksikliği çok belli oluyor. Onu söylemek istedim. Bilgim var söylediğin konular hakkında. Yanlış anladın sanırım, işiniz zor kolay gelsin demek istedim, bir art niyet yok söylediklerimde.
 
Alp kardeşim,yanlış anlama yok..Darılmaca falan da yok..Anladım ben seni yani..Sen böle böle bişi var,keşke olmasa da sizin de canınız sıkılmasa demek istemişin,ben de sana katılmışım cevapta,oki kardeşim..Hadi bakalım sana ve grubuna da başarılar..Gel programa,tanışırız,paslaşırız..
 
bamya demiş ki:
cok gereksiz bi grup. bursanin ziyan kitlesinin hakkettigi bi grup
asıl senin yazdığın gereksizlik. neye göre bişeyin gerekliliğine karar veriyosun sen saçma değilmi sence de yazdığın. kötü dersin ,beğenmedim dersin de gereksiz ne demek abii.. daha da yazardımda forumdaki senin gibi adamlara yazdığım gibi, şimdilik arif olan anlar.
 
Turgut'um sakin ol..Bak ben cevap veriyomuyum? Illa ki cikicak bole tipler..pasam bitir su tatili de takilalim yine yav..
Ha bu arada evet bu aksam

21:30 Bursa Cacaron Bar
 
İşte ZIWANA projelerinden biri daha gerceklesiyor..Zannediyoruz ki amator bir rock grubu icin bu bir ilk..Bir zamandir gundemde olan Dogu Turnesi kesinlik kazandi..

Iste iller ve gunler:

**13 EYLUL SANLIURFA
(Endustri Meslek Lisesi)

**15 EYLUL MARDIN
(Cumhuriyet Meydani)

**17 EYLUL DIYARBAKIR
(Sanat Sokagi)

**19 EYLUL VAN
(Kapali Spor Salonu)
 
9 Eylül Cuma
@Garage Bar
@00:15

10 Eylül Cumartesi
@Çaçaron Bar
@22:30

...ve pazar sabahı 2 haftalık bir ayrılık ve Doğu Turnesi..Hakkınızı helal edin arkadaşlar :twisted:
 
hako demiş ki:
Turgut'um sakin ol..Bak ben cevap veriyomuyum? Illa ki cikicak bole tipler..pasam bitir su tatili de takilalim yine yav..
Ha bu arada evet bu aksam

21:30 Bursa Cacaron Bar
hakancm ya birden celallenmişim, ama haketmiş abi bidaha okudumda baya önce yazmıştım :). abi geldim ben tatilden staja başladım direk. yarın burdaymışsınız , büyük ihtimal gelirim bakalım. arkadaşlarda olucak gece aktivite olayı var da sizi dinlemeye geliriz artık. hadi görüşmek üzere. bu arada bu doğu turnesi süper olmuş abi , kolay gelsin hepinize başarılar
 
Geri
Üst