Apeiron

merhaba beyler

hacettepe rock şenliğinde apeiron ile birlikte sahne almıştık ben Misantrope grubundan bas \vokal bengi.Valla grub tek gitara göre oldukça iyi.Vokal oldukça sağlam özellikle çift ton kullanımı ve geçişlerde.Safa yeterince açıkları kapıyor ve oldukça güzel çalıyor ,iyi bir baterist.Ben o günkü performansın kötü yansıyan kısımlarını ses sistemine bağlıyorum.Sonuçta Aperion iyi bir grup bence çünkü o kötü ses sisteminde öyle çalan bir grup daha düzgün bir ses sisteminde hayli hayli döktürecektir.Bugünkü (29 Mayıs) konserinize gelemiyorum çünkü ailemden biri bugün hastaneye yatıo ameliyat için.Safa kusura bakma ...

nese görüşmek üzere
 
29 Mayıs Yolcu Konseri'nde süperdiniz, şimdiye kadar ki olumsuzluklara en iyi yanıtı vermiş oldunuz performansınızla. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Bundan sonraki konserlerinizi elimden geldiğince takip edeceğim. Hepinize başarılar.
 
Yolcu konserinde oldukça ii bi performans gösterdiniz bence. Ben de uzun soluklu bi doom dinleyicisiyim. Seçtiğiniz şarkılar gerçekten güzel şarkılar. Bunlarla ilgili dikkatimi çeken bikaç şey var belirtmek istediiim. Birincisi en yakın zamanda sağlam bi 2nci gitarist bulursunuz umarım. Onun dışında şarkıların baslarının yorumlanışı hoşuma gitti. Bahse girerim basstaki arkadaş thrash kültüründen baya bişey taşıyo. Ben genelde basın penayla çalınmasına önyargılı ve olumsuz bakarım fakat sanırım bu görüşümü deiştirmeliyim artık. Genel için heralde beste çalışmalarınız vardır. Demo falan yaparsanız haberdar olmaya çalışacaım.
 
Yolcu konserine gelen butun dinleyicelere tessekkur ederim ve yorumlarınız icin de ayrıca tesekkur...
Bizle birlikte sahne alan phronesis ve unadorned gruplarına da tesekkur..
Sizi seviyorum :)
 
apeironda kabiliyetsiz adama yer yok zaten!bengi snada çoooook geçmiş olsun!bu arada hakkımda atıp tutan arklardan kmsei yolcuda göremedm ?
 
arkadaşlar gelen kişilere çok teşekkür ediyorum,allahın pazarında ve finallerin ortasında bizi yalnız bırakmadınız,az olmasına rağmen çok içten ve sıcak bir seyirci vardı,sahnede bizi destekleyen herkese teşekkürler.
 
Safa;
Dostum benim...
Seni ayrıca tebrik etmek istiyorum. 2 grupta da cok guzel caldın. cok yoruldun... senin hakkında atıp tutanlara cok iyi cevap verdin performansınla..
Basarının devamını dilerim..
 
merhaba herkese:)
Apeiron grubunu izleme fırsatı yakaladım hem stüdyolarında hemde konserlerinde.Konserlerinde diyorum fakat sadece Yolcu konserine gidebildim.Gerçekten iyi performansları var.Sadece tek negatif yanları heyecanlanmaları bunuda atlatırlarsa bence gayet iyi bir doom grubu olacaktır ki SAFA kardeşim gibidir gerçekten burdan o'nu tebrik ediyorum tekrar tekrar.İki grupta da çaldı HATASIZ:)

Vocal ve diğer elemanlar gerçekten mükemmeller.Bence Vocal'in gerçekten süper ötesi bir sesi var.AŞIK OLDUM :)
Gitarist sahne de tek gitar olduğundan bazen aksaklıklar yaşadı.Aldıkları yeni Basçı Gerçekten GAZ ve İYİ çalıyor. Bence artık kendi parçalarını yapma zamanları gelmiş. Kendi parçalarınızı yapın:)

Eğer bu sayede daha CİDDİ bir grup olma yolunda ilerlersiniz.
Hepiniz süpersiniz.Bence laf atmak olmaz bu gruba ve laf atan olursa çıksın çalsın konser atmosferini yaşasın.
 
DuKhA'ya;

Evet DuKhA ben o'yum.İnan ki çok etkilendim senden keşke bir daha konseriniz olsa bir daha gelsem konserinize.Stüdyo da yapmıyorsunuz galiba hiç?

Buradan herkesin huzurunda sana gerçekten AŞIK olduğumu söylemek istiyorum.Ne olursa olsun:)
 
Apeiron Aperion Aperyon size daha bissürü şekilde hitap eden insanlar var. Apriyon diyen vardı beaa. Cidden söölüyorum numara deil!!!!

HALBUKİ ''APEYRON''
 
Aslında biz grup olarak bi ara verdik diyebiliriz çünkü ceren ve benim okulla ilgili ciddi sorunlarımız var, ama şebnem ve ben boş durmuyoruz ve beste yapıyoruz. Odtu metal günlerine çıkmadan bu a.k. okulundan mezun olmıycam.
 
Geri
Üst