Osiris (Alternative - Rock) - Ankara

şimdi ekleyeceklerimde var...tamam öss için ayrılmanı sebep gösteriyorsun..mantıklı..ok..
kendini çok iyi ve kaliteli bir müzisyen olarak tanıtıyorsun...
ama..
"gerçek bir müzisyen gruptan kavgalı bile ayrılsa...ayrıldığı gruba yada elemanlarına b*k atmaz"

başka söze gerek yoktur sanırm..daha öncede dedim.. yanlış tanımışız...
osirisin şimdi "gerçek bir bass gitariste" ihtiyacı vardır...
 
peki, tamam, ileri gittiğim için herkezden özür dilerim, istediğiniz buydu aldınız, bütün doğrularımı boşveriyorum, tamamen haksızdım sinirle gereksiz bir yorumda bulundum o mesajları da siliyorum bu konu da burda kapansın artık kimseye karşı kin tutacağım da yok, kimseyle alıp veremediğim de yok herkeze başarılar dilerim...
 
mithrandil demiş ki:
peki, tamam, ileri gittiğim için herkezden özür dilerim, istediğiniz buydu aldınız, bütün doğrularımı boşveriyorum, tamamen haksızdım sinirle gereksiz bir yorumda bulundum o mesajları da siliyorum bu konu da burda kapansın artık kimseye karşı kin tutacağım da yok, kimseyle alıp veremediğim de yok herkeze başarılar dilerim...

tebrikler.. b.k atmaktan erken vazgecmisin..
 
Arkadaşlar bu konunun burada açılması bile bence yanlıştı.. Foruma girenler bizim tartışmalarımızı okumak zorunda değiller. Osiris diğer elemanlarıyla ayaktadır. Herkes kendi yoluna gitmeyi seçti saygısızlık olmadığı sürece kişisel kararlara saygımız var. Herkese kendi yolunda başarılar dilerim.
 
klawye basında b.k atmalar delıkanlılıklar olmaz... hafta sonu gelın andaca konusun yuz yuze.. bende basınızda durayım bakalım kım haksızsa pataklarım uyarmı ?

:)
 
batan durduk yere böyle birsey söylemis olamaz ama belkide çok yanis üsluplarla kendini savundu 2 tarafada yakistiramadim magazin programi gibi olmus...
 
osirissssssss

grup çok sağlamm ama bn vokali yakııştıramadım bu gruba bnce erkek bi vokalle çalışmaları lazım

BaŞaRıLaR...!
 
yazılanların tamamını okuyamadam ancak baranı yeni tanıdım ve iyi birine benziyordu..ama sercanı adili iboyu falan çok çok daha eskiden tanıyorum ve yazılanların iki taraf açısından da yanlış olduğu kanaatindeyim.kesin artık kimse kimseyle ilgili yorum yapmasın.
 
Evet Sevdacıma ve bütün vokallere ayriyetten teşekkür ederim Berkercime de uğraştı yardım etti. Ayrıca Sevdaya teşekkürlerimi iletmiştim umarım ulaşmıştır:)
 
Ulaştı tesekkürün ibocum,ne demek her zaman seker insanlara yardıma hazırz ;) :)

Ya ben daa önce hiç izlemedim grubu ama potansiyel var yani :p Elemanlar hakkaten iyi-özellikle sarısın olan gitaristiniz iyi götürüo işi ;) Yalnız elemanlar konusundaki gelgitler kötü olmus..Grup olunca bişileri paylasırsın,müzik yapıosun sonucta ama bunu iyi algılayamayanlar varmış sanırım.Şöyle güzel bi konserinizi izlemek isterim,takmayın kafanızı ;) Osiris bence ck daa iyilerini yapabilir,ama kararlılık önemli-pek mi ciddi oldu be :roll: :) :oops:
 
Osiris ve arkadaşları forumlarını 100 sayfaya cıkarmak için uğraşsın, ben buna ortak olmıcam.Ayrıca sazan olan sensin ki osiris cevap yazmazken sen neden onlardan önce atlayıp cevap veriyorsun!??
osiris'e sayfa yükseltme konusunda başarılar, müzikte başarılı olamayacağı belli. En azından bir grup kendi internet sitesinde "3 arkadaş bir gün gaza gelip grubu kurduk" yazıyorsa, müziği ne kadar ciddiye aldığı ortadır.
dediğim gibi bu konuda size yardımcı olamıcam kusura bakmayın.
başarılar :D
 
bencede artık arkadaslar uzatmayalım.. jeku arkadasımıza eglendirmişiz.. ne mutlu bize.. kriptonada bekleriz.. hangi tayfadan oldugunu hic belli etmiyosn.. teşekkürler :p

bu arada arkadaslar vokal görüsmelerimiz tamamlanmak üzere.. cok yakın bir zamanda uzun bir konser programı ve hücüm kayıtlarımızdan olusan yeni demomuzu göreceksiniz..
 
Geri
Üst