A.B.E.S. - Ankara

yarın çok onemli bir sınavım olduğu için ( kümede kalma mücadelesi inanın :) ) bu gece sizi izlemeye gelemiyorum.
kardeşlerim playlistten bikaç şarkı ezberlemekle meşgulum bu aralar hehehe
haftaya hepbirlikte coşalım diye dimi ama
 
üzülmeyin yaf çoğu kişinin konserleri iptal oluyo:/ sizi izlemeyi çok isterdim ama artık ewime döndüm.çok beğeniyorum sizi de umarım hak ettiğiniz yere gelirsiniz:)
 
hakkatten supreesiniz arkadaslar.. :taptim
tarzının "en"lerinden yorumunu yapmak istedim sizin icin.. kotu elestiriye mahal vermeyecek sekildeydi bence hersey sahnede.. sevdim sizi, bundan sonra her pazartesi gorusmek uzere.. :elsallaa :metalhead :roll:
kolay gelsin..

ps:creep icin ayrica tesekkur ;)
 
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler :) keyif veremediysek de özür dilerim ben kendi adıma ayrıca... telafi etmeye çalışırım en kısa zamanda ;)

@can:
abi canın sağolsun yav, sınavlar önemli sen çalışmana bak, haftaya koparız bi güzelce... zaten ramazan da bitiyor, dolmaya başlar garaj iyice :)

@anna:
canım gitmene üzüldüm ya, herşey dilediğince olsun... ev gibisi yoktur unutma ;)

@Kibritkutusu:
bugün sayenizde gerçekten çok eğlendik biz de sahnede... her zaman bekleriz... creep'in lafını etmeye bile değmez bu arada ;) hiç çalışmadığımız halde muscle museum çaldık sizin gazınızla asıl, daha naapıcaksınız :)

sonuç olarak arkadaşlar bayram öncesi çok keyifli bi pazartesi oldu hepinizin sayesinde... tekrar çok teşekkür ediyorum... haftaya görüşmek üzere :) yeni parçalarla ;)
 
rockyou_123 demiş ki:
arkadaşlar isim hakında tek şey: çok abes olmuş.. :LOL:

di mi... :) olsun sevdik biz bayaaa ama... olumlu tepkiler de aldık :) gerekliydi de bi isim değişikliğiii...

efendim bayram çıkışı p.tesi akşamı garage'da görüşme dileğiyle... yeni parçalarla birlikte bi aksilik olmazsa :)
 
Bir türlü fırsat olmadı yazayım dedim.2 saatlik stüdyonun ardından bize eğlenceli saatler gecirdikleri için A.B.E.S elemanlarına teşekkürler :)
Boyunlar ağrımış valla.
Görüşürüz :p
 
Anılım supersınız....dewam adamım...bozmaın :metalhead ...sızde anfi alıp doru yolu secenlerdensınız...neymıs o prosessor falan ...yalan !!!

**bu arada gecen cumada hızır gıbıydın saol(anlayan anladı!!!) ehe :icelim
 
Ekrem sen bittin oğlum.... :twisted:

Anılcım siz hakikaten yeni bir davulcu aramaya başlayın çünkü yakın zamanda artık bir davulcunuz olmayacak... :twisted: :evil:
 
bugün bizim sınıfta beril diye bi arkadaşın sırasında garip A.B.E.S. yazı denemeleri buldum. yanlış hatırlamıyorsam isim açılımları aynıydı da bi sorayım dedim onlar siz miydiniz???(garip mi kaçtı biraz sorum bana mı öyle geldi :) )
 
dark_elessar demiş ki:
bugün bizim sınıfta beril diye bi arkadaşın sırasında garip A.B.E.S. yazı denemeleri buldum. yanlış hatırlamıyorsam isim açılımları aynıydı da bi sorayım dedim onlar siz miydiniz???(garip mi kaçtı biraz sorum bana mı öyle geldi :) )

bilemiyorum ki... açılım aynıysa bizizdir heralde :) güzel çalışmalar vardıysa logo yapalım hemen :p

@Bobuz:
sağol yiğidim :p elimizden geleni yapıyoruz işte ;)

bu arada bugün garage'a gelen herkeze çok teşekkür ederiz... sayeniz de çok eğlenceli bi akşam geçirdik biz... her tarafımız ağrıyor tepinmekten... :) pin-up'a da ayrıca çok teşekkür ederiz sıcak sohbetleri için... :) gerisini kendi forumlarına yazıcam ;)
 
Geri
Üst