A.B.E.S. - Ankara

arkadaşlar bir süre için manhattan programımıza ara vermiş bulunuyoruz... desteğiniz için teşekkür ederiz.. aşağılara gelmek için belki bi iki yerle konuşabiliriz... önerilere de açığız... şu ara beste kaydına yoğunlaşıcaz sanırım... şimdilik bu kadar... siteden gelişmeleri takip edebilirsiniz...
 
Selamlar arkadaşlar

Sizler için birazcık aşağılara iniyoruz bugün :D

A.B.E.S. bu akşam saat 21:30 da Biziz de efendim.Sonra vay biz gelemiyoruz demeyin :D
 
abi geç oldu ama bundan serkan'ı sorumlu tutuyorum (hımm bi adilik sezinledim bende hemen serkan'a sattım) insan haber verir ben bilmiyordum işte... Bilsem gelirdim... bundan sonra düzenli program var mı?
 
10_1176666742.jpg



Türkiye 'nin en gözde iki grubu Duman ve Kurban elemanları şu sıralar vatani görevlerini yerine getirmek üzerine askerliklerini sürdürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelen ve büyük bir sükse yaratarak hayranlarını sevindiren Kurban ve Türk Rock müziğinin vazgeçilmez isimlerinden tüm kesimlerden büyük beğeni toplayan Duman grubu parçaları ile doyasıya eğleneceğimiz bir gece bizleri bekliyor.

Duman ve Kurban şarkılarını canlı dinlemeyi özlediyseniz bu gece tam sizegöre. 19 Nisan PERŞEMBE akşamı Ankara'nın gözde mekanlarından Biziz Rock Bar' da gerçekleşecek Duman & Kurban Cover Gecesine hepiniz davetlisiniz.
 
"yok" için ve kutlama için çok tesekkurler :mrgreen: çok eğlenceli bi gece oldu benim için, özellikle sonu coook eglenceliydi :p videoları izleyip halen gülmekteyim ehuehueh :kaydim
 
saol ipekçim,biz de teşekkür ederiz gelen destekleyen herkese güzel bi gece oldu.. biz de çok eğlendik ya, özellikle sonunda :p o kadar bunalmışlığın üstüne bi patlamam gerekiyodu zaten iyi geldi :)
 
uzun zaman sonra sizi izlemek çok güzeldi çok eğlendik :zipla

sizleri sahnelerde daha sık görme dileğiyle efendim.... :mrgreen: :elsallaa

"yine" süperdi... ;)
 
Hemen bir konser haberiyle daha devam edelim o zaman...

10 Mayıs 2007 Perşembe gecesi A.B.E.S. Direc-t ile birlikte, Studio Feedback Organizasyon işbirliğiyle, GARAGE Rock Bar'da sahnede olacak... Biletler 15 YTL (ilk içki dahil).. Herkesi bekleriz efendim... ;)
 
Geri
Üst