TNK

Hasancim Londradan selamlar. Sonsuz tebriklerimi iletiyorum, Teneke'nin basarilarinin katlanarak dewam etmesini temenni ederim. Henuz pek dinleme firsatim olmadi amma ilk firsatta alip dinleyecegim.

Bu arada dogum gunun de kutlu olsun


Bir de ortalikta dolasan rivayetlere gore klibinizde Ankara'dan cok muhterem bir arkadasimiz oynamis, dogru mu?

Neyse Tenekeyi siddetle tebrik ediyorum, hurmetler...
 
Selamlar teneke tek kelime ile mükemmelsiniz!Son zamnlarda en çok dinlediğim gurupsunuz başarılarınızın devamını diliyorum..
 
geçen mtv yada dream de klip lerini izledim son albümlerinin ilk video klibi sanırım şarkı baya bir iyi olmuş ani gerek sonud gerek sözler vs çok iyi ayarlanmış ve baya bir çaba harcamışlar sanırım neyse klipte güzel olmuş.
 
merhaba albümü yeni aldım gerçi raflarda gözüme takılıyordu bayadır.arabanın teybini yamulttu biraz,takıldı durdu teyp bozuldu diye baya tırstım.neyse albüm hoşuma gitti.adamlarda samimi.albüm hakkında diyebileceğim tek şey şarkıları komplike çalalım denmiş gibi hissettim.hani şarkılar çok kazık olsun armonisi bir yandan gelsin gitarları bol bol olsun tonlar bize has olsun falan.ama bence zorluğun yoluda basitlikten geçiyor.albümün en sade şarkısıda bana 'elveda de' gibi geldi.akorlarından tut vokaline bas gitarına kadar çok sade.mis gibi ya.hani yine komplike orası ayrı ama şarkı kulağa çok sade geliyor.yani gitarları falan ince ince düşünülmüş ama şarkı akıp gidiyor.hani jazz'da aynı şey vardırya, adam yardırır gitarın akor geçişlerinde doğaçlamasında ama sen akıcı rahat basit bişey dinlersin.işte öyle birşey.

kapak tasarımıda iyi.ama albümün adı tak fişi... olsaymış daha bi etkileyici olurmuş.sıra bizde lafının kibirli bir hali var.her neyse bu albümün yarışmalar sonucunda yapıldığını biliyorum(zaten 4-5 şarkı var).gerçek tnk albümünün bundan sonraki olacağını düşünüyorum.görüşmek üzere.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

 
Gece gece myspace hesabınızdan "Sıra Bizde" şarkısını dinledim ve çok mutlu oldum. İsmini bile hatırlayamıyordum. Zamanında Odtü'ye geldiğinizde bayılarak dinlerdim bu şarkıyı mimarlık amfisinde :)

Elinize sağlık, başarılar..
 
Caner, sanatci kisiligini tasvir etmek icin kelimeler yetmez...O yuzden bu konuya girmeden -sadece I NA NIL MAZ- derece yeni klibinizi begendigimi soylemek istiyorum..Daha cok seyler soylemek isterdim ama TNK'nin basarilari ortadi...ve kelimelerim Kalpsiz'e çektiginiz klipten sonra kifayetsiz kaldi.......!!!
Cocuklar cok iyisiniz, gercekten coooook iyisiniz ve bunun farkindasiniz!
Calismalariniz hep daha oteye gitmesi ve cok cok daha buyuk basarilari cok kisa zamanda elde etmeniz dilegimle!

Inanmiycaksiniz belki yada saçmaliyo diyceksiniz, ama Caner senin basli basina sanatçi kisiligin ve tabiki butun TNK grubunun bu klipteki performansi ve dahada ortaya cikan basariniz gozlerimi doldurdu...

Hak ettiginizden de oteye gitmenizi yurekten diliyorum ve istiyorum!
 
Geri
Üst