Eklips (Rock/Funk) - Ankara

Onlar benim arkadaşlar. Sizin gibi onların da bir demosu var. Muhtemelen çoğunluğu beste olacaktır. Bir de Opeth manyağıdırlar, koyarlar bir tane kesin :D
Sizi gidi pis metalciler :D
 
Yaw ne kadar uzun zamandan beri grubumun forumuna bakmıyomuşum ben yaw. Herkesden ilgisizliğimden dolayı özür diliyorum.
Ve geçmişten bugüne geliyorum. Biraz geç oldu galiba ama Eflatun'un elemanlarına çok teşekkür ediyorum. Vakti zamanında birlikte çalışmış ve birlikte gelişmiştik. Ve yardım olsun vs için değil birlikte çalmaktan zevk aldığım için birlikteydik:))) e tabi biraz yardımım olduysa ne mutlu bana.
Yarın ki konserin iyi geçeceğine inanıyorum. Anathema hayranları için muhteşem bi fırsat. Umarım konser çıkışında felaket bi hayal kırıklığı olmaz.:)
 
Şimdi grup elemanlarımla ilgili bişeyler yazmaya geldi sıra:

Hepiniz benden habersiz burda atıp tutuyomuşsunuz. Hiç girip bakmasak neler düşündüğünüzü bilmicez valla:)
Biri metalci olmuş, diğeri usta bascı olmuş, diğeri de zannedersin dünyaca ünlü bi davulcu, neymiş kimse yerini tutamazmış:) Neyse şaka bi yana bi ara beste falan yapsak metal mi oluyo progressive mi piyasa mı bunalım mı anlasak.
Altarım yarınki konserde çalamıyacağından dolayı çok üzülüyorum. Ferhat'ı söylemiyorum bile. Yarın yapcağımız olayı şöyle bi hep beraber bi daha yapsak değil mi? Mesela feryat dönünce.
Feryatım siparişleri vermeye başlamışsın. Olur canım hazır ederiz parçaları. Gözlerinden öpüyorum.
 
Tabi fıratcım bi grup kuruldu ki sorma. Basda Altar gitarın en kötüsünde ben ve gitarın en güzeli ve çalınmayacak soloları her tarafıyla atan Aytaç diye gizli kahraman davulda wormz,melatonin ve bi sürü grupta çalan gökhan adlı kadim dostum ve sınıf 64 olsun wormz olsun yine bi sürü grupta vokal yapan sağlam bi 80ler vokali Yakup la birlikte Street Cats adlı grup oluştu. Gel bi dinle adam akıllı eleştir de rahatlıyalım:) Hem uzun zamandır seni de göremiyoruz.
Parçaları dinlemeye başladım. Daha sağlam kafayla baştan sona dinleyemedim. Şimdilik iyi gördüm. Ama iyice bi analiz ediyim, derin derin eleştircem:)
 
Ozan_eklips demiş ki:
altar_eklips demiş ki:
Ozan_eklips demiş ki:
Ben mesela Unadorned
u kesinlikle kaçırmayacağın netekim seçmelerde dark tranquility çaldılar :)

ozan ustume gelme :) gelemiyorum diye ne artistik yapiyosun,
Lethe de caliyolar mi lan :)

abi kastım walla sana değil :LOL:
ama ne çalcaklarını soruyosan onu ben de bilmiyorum
gidip öğreneceğim 8)
sen de artk bi sonrakine gidersin ;)
meraba yorumları yeni gördüm grup adına teşekkür ediyorum.merak edenler için konserde opeth - demon of the fall ve dark tranquillity - tidal tantrum çalacaz.tabi kendi bestelerimiz çoğunlukta olacak.5 te kapanan mimarlık amfisi playlisti baltalayabilir ama cowerları çalarz kesin.herkese selamlar yarın buluşmak üzere.(fırat sözüm senin için de geçerli :) )
sedat.
 
arkadaslar cuma gunu saat 3 te mimarlık amfisine gelip bize destek veren herkese TEŞEKKÜRLER
gerçekten ağzına kadar dolu bir solana çalmak
çok güzel bir duyguydu
tabi burda insanların anathemaya olan sevgisini bi kez daha gördük

tekrar görüşmek üzere
 
tebrikler

Hepinizi tebrik ediyorum. Anathema alternative 4 için de teşekkür ediyorum. Anathemanın en sevdiğim albümüdür. Bir an yerimden kalkmadan izledim ve dinledim sizleri. Ufak tefek aksilikler oldu ama bu her grubun başına geliyor. Bence iyiydiniz baarılarınızın devamını dilyorum.
 
saolun arkadaşlar
biz de bu arada bu konseri, uygun bir zamanda ekstradan birkaç şarkı daha ekleyerek bir barda tekrarlamayı düşünüyoruz ve bu sefer çok daha az hata ve daha iyi bir ses düzeni ile eminim sizizn de daha çok hoşunuza gidecektir.
 
Yorumlar için herkese çok teşekkür ediyoruz arkadaşlar. Konser sonrası biz kendimizi o kadar başarılı bulmadık. Bir çok hatamız oldu. Bir dahaki sefere hatasız çalıp Anathema'ya olan saygımızı çok daha iyi sunabileceğiz.
Biraz karışık ve devrik cümleler kurdum. Olsun ne demek istediğimi konsere gelenler anlar:)
 
gerçekten çok zevk alarak dinledik cuma günü,
ayrıca,
ilk dinleyeli yaklaşık bir beş ay geçiyor üzerinden dolayısıyla biraz geç kalmış bir yorum olsa da demonuzu oldukça beğendim ben, şu ana kadar dinlettiğim insanlar da öyle, özellikle "Kaçsam". Hepinize başarılar, nice metal günlerine:)
 
anathema alternative 4 tribute'u gerçekten harikaydı, beklediğimden de iyiydi. konser bittiğinde nerde olduğumuzu unutmuştuk :) video kaydını da izlemek isterim...
 
Geri
Üst