Origam (Metal) - Ankara

vay anam vay bir ayı geçti foruma yazı yazmıyorum özledim canım çekti :D

hazır yazmışken de küçükten birşeyler çıtlatayım ..
Origam'ın besteleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı ... !! 8)
 
şimdii arkadaşlar, Murat' ın da dediği gibi besteler oluşmaya ve şekillenmeye başladı. Fakat, besteler bittikten, olduktan sonra yaw bu Origam thrashdi, böle metallica çalardı, testament çalardı ama şimdi nolmuş demeyin baştan söylemesi ;)

Çünkü Origam olarak beste olayında belli bir türle sabit kalmayacağız ki ilk oluşan bestemiz gerçekten güzel ve coşkulu aksak ritmler Symphony X vari olaylar içermekte...Tabiki aksak olacak diye kasmıyoruz ama sadece bit türle sabit kalınmayacak...

yeri gelince thrash, yeri gelince heavy, yeri gelince power, yeri gelince progressive v.b gibi bir çok değişik türden tadlar bulabileceksiniz besteler umuyorumki...hatta yeri gelince bir geçiş kısmında veya bitirişte kısa bir death grind partisyonu bile olabilir... :twisted:

O yüzden derimki şimdiden kendinizi hazırlayın. Bu adamlar Metallica, Testament ,Annihilator coverlıyordu besteleride o tarzlarda olur düşünceniz varsa şayet o düşünceyi bir kenara bırakın derim açıkçası 8)

Ama emin olun çok güzel olacak çok uğraşıyoruz ve çaba sarf ediyoruz. Umarız besteler bittiğinde, sizlerde bu düşüncelerime katılırsınız...bestelerden sonra olacak ilk konserde görüşmek dileğiyle ;)
 
Sonuçta grupların bişey üretmesi emek harcaması ve bunu seyirciye sunması dinlemek için yeterli sebepler.. Ha bunu anlıyamıyan eleştiri yapmak için grubu dinleyenler zaten ne seyircidir nede müzisyendir eleştri her zaman yapılır ama Ankara da işler hep eleştiri üzerine kuruludur o yüzden kolay gelsin..

Stay Heavy :twisted:
 
ORİGAM mensuplarına duyuru!!!

Slm.Serkan size iletmiştir herhalde...mart ayında güzel bir tur planladık...

22 Mart ANKARA...24 Mart BURSA...25 Mart ÇANAKKALE...

Bu tarihlerde METAROTH ile birlikte düşünüldü konserler...Onlarda sizlerle çalmayı istiyorlar...

Sizce tarihler nasıl?Bir sorun olur mu?
 
Arkadaşlar...Aynı günde başka bir planla geldim!Elimde olmayan nedenlerden dolayı yukarıdaki takvim değişti!Mart başında ANKARA-ESKİŞEHİR-BURSA OLACAK büyük ihtimalle!Kesinleşince tekrar yazacağım! :oops:
 
İlk beste küçük eksiklikler dışında hazır sayılır Origam olarak içimize sindiğinide söyleyebilirim sıradakiler için tamgaz çalışmaya devam ediyoruz hayırlısı umarız herkes beğenir :D
 
İlk beste küçük eksiklikler dışında hazır sayılır Origam olarak içimize sindiğinide söyleyebilirim sıradakiler için tamgaz çalışmaya devam ediyoruz hayırlısı umarız herkes beğenir :D
 
Geri
Üst