sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

eğer dinlerseniz şarkı hakkında iyi kötü düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim. Baslar hakkında yorum yaparsanız daha bi sevinirim :)
 
RBC demiş ki:
eğer dinlerseniz şarkı hakkında iyi kötü düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim. Baslar hakkında yorum yaparsanız daha bi sevinirim :)

aferin çalışkan çocuk güzel olmuş aahaha :LOL:
başarılar sertsessiz grubu
ii gidiyosunuz
 
sertsessiz demiş ki:
ereğlide harika bir seyirci kitlesine çalarız diye tahmin ediyoduk ama aklımızdan geçen rakam 50,000 civarında değildi. :)
saat 20:00 civarlarında sahnedeydik ve bizi o saate kaydıran, sanatçıların geciken soundchecklerine rağmen konserimizin iptal olmaması için uğraşan tüm belediye ve organizasyon ekibine, ilgilenen sanatçılara, bizi dinleyen ve alkışlayan herkese ve özellikle Çimenoğlu ailesine çok teşekkür ederiz.

bu arada 2 parçadan oluşan, "daha iyisi olabilir" isimli ilk demomuzun dağıtımına da ereğli'de başlamış olduk, yakında internete de upload ederiz muhtemelen.
e burası karadeniz ereğli ;)
gelen grupları ii bi şekilde karşılamamız
bizim görewimiz bunu unutmayın...
konser güzel coşturdunuz.bende karadeniz ereğlidenim.
zaten tanışıyoruz msn den de:)
ama aksaklıklar olmasaydı,
hem sahnede daha çok kalırdınız hemde daha çok izleyici kitlesi olurdu
 
teşekkürler damla kardeş :) sana bir suru demo yollayalımda sen bizim demoları orada dağıt istersen, seni ereğli temsilcimiz yapalım :) (müzikte temsilcilik nedir ya :p ) umarım başka bir konserimizde bizi daha bi uzun izleyebilirsin.
 
tmm dostum :LOL:
dağıtıyım ereğliye :)
sen bi yollada demoları ondan sonra
sahildeki herkeese dağıtırım ehuehe...
hem içimden bi his
ereğliye bi daha gelceksiniz dio
e ne de olsa barış bizden ;)
başkana yalwarırız :p
 
evet insanın toprağında çalması daha bi değişik oluyormuş :) gerci tadını tam alamadım kısa sürdü.. bir daha ereğliye gelip çalmak ve bunu özellikle albümümüz olduktan sonra yapmayı çok isterim. bu arada başkana gidip büyük başkan bizi diskoya götür diyelim :)
 
başkanda ne götürür ya bizi diskoya:D
ama seneye olacak olan festival için konuşsak
bence sizin çalmanızı ister HALİL AMCA ahahah:D
 
euehuhh sert ve derinden :p

o değilde şu afişi büyük koymanın bir yolu olmalı. sayfada afiş olup olmadığı belli değil :)

bu arada işte heyecan !! konserde yeni suprizler sizi bekliyor !! yani en azından ben back vokal yapmaya başladım ve şarkı söyleyeceğim ilk konser olacak :D bu ilk günümde beni yalnız bırakmayın :p
 
Geri
Üst