Özlem Tekin

ya giderim diyosun biiyomusun yoksa ben önce buluyum gidiyim ve sonra veririm dyosun anlamadım ya benim oraya tek gitmem bir şey ifade etmezki beni tanmaz etmez tanımadığı kişiyi evinemi alcak beraber gidelim güzelce bir 5 kişi gide bi gün 5 kişi gider negüzel işte..olamzmı ya keşke ozz bunları görebilse..
 
hah! lafa da bakınız; seni götürdüm de öbür 4 kişi exik kaldı :)

yaw insan kıskanır sewdiini; bana bencil olma diyen MorHatun; senin eline bööle bi fırsat geçse tek başına mı gidersin hep hayal ettiğin kişinin yanına; yoksa yanına bi de tanımadığın 5 kişiyi alıpta mı gidersin?

bencilim kardeşim elimde diil; boru diil SaFKaN TeKiNiZM!!!
 
güzel bai öle olsunbiz burda birilik berbaerlik olılım diye uğraşıyoz beyfendi ne yapmaya çalışıyor güzel öle olsun biz dedik ne güzel hoş sohbetler olur konuşuruz falan diye düşünüyoruz çok kötüsünüz morhatun ve özellikle the bad seni boşuna savunmuşum sebo culardan şimi sebo deyince yeniden başlşatmayn kavga falan ...
 
black moon :) yaw güzel kardeşim; bilmez misin theBad seni ne kadar sewer? adres ypk fol yok; yumurta bihaber olaydan; hemmen de alınıweriosun.. :) olsun adres söz sana söölücem ilk kez :)

şebo diyince nie kızayım ki; ama onun yeri burası değil hatırlatırım sadece :)

MorHatun sen de bencilsin; şaka maka deyipte adamı kırmızı şekle sokma >:)

Yaşasın SaFKaN TeKiNiZM!
 
mewzu bahis özlem tekin iken insan her şey olabilir içinde besliyorsa SaFKaN TeKiNiZM ateşini... vezir de olurum rezil de; farkmaz!!!

bu arada hayırlı olsun MorHatun insan :)

Darısı Özlemcimle benim başıma :)
 
dur şimdi morhatun aradığı aşk ı bulmuş ya ondanrı ki kötü sözlerini telafi etmey çalışı ee aşk bu kardeşim herşeyi yaptırır insana yani kız iyi olmaya çalışıyor bir de ben rubs ne demek istediğni pek anlamdım anlayan breiri varsa lütfen tercüme etsin birde the bad valla alkınmıştım ama böle diyince yüreğime su serptin harbiden sevindim yani hadi byee..
 
yüreğine su serppmek ne kelime; sel olur akarım black moon; şurda kaç tane tekinist kaldık sanki? Yeni Albüm çıkınca bi sürü geçici tekinist çıkar; onları boşwer... sen ben bi de cyber :LOL:
 
baya bi süre daa bööle bi başımıza kalsakta farkmaz; biz burdayız; gitmeyiz; ÖZ'ümüzü bekleriz... Karşılıksız se"V"gi bu olsa gerek...
 
helal olsun sana helal olsun .. işte ben buna ozz ruhu derim abicim biz buyuz işte lütfen morhatun içindeki ozz ruhunu uyandır o artık senin içinede işlenmiş olsa gerek ba the bad haklsın galibe sen ben cyber üç silahşör hesabı ulan varya ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM!! çağrıma kulak verin gelin ozz takılın haytınızı yaşayın....
 
Geri
Üst