Özlem Tekin

Özlem'in kesinlikle güzel sesi var bu tartışılmaz bir konu yaptığı müzikte özellikle konserlere ve son albüme bakarak rock müziktir fakat öz artık rocker değildir popüler olmaya çalışan bir insan popüler kültürün esiri olmuştur. Ayrıca gerçekten de magazin malı güllü dallı motorlar gibi derken gidip bi erkek dergisine o şekilde pozlar vermesi bi çelişkidir.
Fakat yaptığı müziği severim ve dinlerim o ayrı konu. Onun artık rocker olmadığını düşünmem onu dinlemiceğim anlamına gelmez
 
PepeLePew kafan yerinde mi ?
O rock ın tanımı değil rock müziğin yapılışıdır.
Rockın tanımına bakacak olursan blues ve caz müziği incelemen gerekir.
Uçuk, uçuk başkalarına laf yetiştirmeye çalışacağına git rock nedir öğren. Ben rock müzik tarihi ile ilgili onlarca yazı yazmışım kim olduğumu araştırmadan bilgimi burada sınamadan beni bilgisizlikle suçlamak ne haddine ?
Özleme biçilen tarz neye göre biçiliyor. Çıplak resim vermeyi zevk olarak mı görüyorsun ? yoksa reklam amaçlı mı ? peki reklamı yapan kişi bir manken mi yoksa bir playboy kadını mı ? eğer bu ikisinden birisi değilse popüler olmak için poz veriyordur. Popüler olmak için uğraşan kişi popüler müzik yapıyor demektir. Bunu anlayamayacak kadar/idrak edemeyecek kadar geri zekalı olamazsınız.
Paylaştığı şey vücudu. Ben petek dinçöz ü neden sevmiyorsam özlem tekinide ondan sevmiyorum. ikiside aynı şeyleri yapıyor.
Eğer ki olayı Türkçe konuşmaya getirirsen Türkçe nedir nereden gelmiştir desem apışır kalır google'dan ararsın. Gelip benimle bu tür polemiklere girmeye çalışma.
Özlem dünya standartlarında bir sese sahip diyorsun. peki Özlem'in sesinin kaç oktav olduğunu araştırdın mı ? hayır. Benim düşüncem Türkiye için önemli bir ses fakat dünya için önemsiz. Ama bu onu rocker yapmaz. Yaptığı müziğin kalitesi de onu rocker yapmaz. Çünkü rock yapmıyor. Rock müzik yapan kişi çelişkiler içinde olmaz.

Tanrım rock müzik tartıştığım insanlara bak. Elli kere söylemişimdir rock sadece müzik değildir diye hala rockı sadece müzik olarak önüme sürmeye çalışıyorlar.
Her neredeysen gör. Bazıları senin verdiğini söylediğin aklı hangi seviyede tutuyor. Bir şeyi elli kere söylemeye rağmen idrak edemiyor.

Biraz düşünün (yapabilirseniz). Göreceksiniz ki rock bu kadar küçük bir kavram değil...
 
Ardentguitarist demiş ki:
Birinci - Benim kızdığım bir magazin dergisine çıplak resimler vermesi. Hemde bir erkek dergisi kategorisinde olan bir dergiye.
İkincisi - Magazin malı güllü dallı motorlar gibi deyip magazin malı olmak bir çelişkidir.
Üçüncü - Rock nedir ? bu soruyu üçüncü soruşum. Cevap veremiyorsunuz...
arkadaşım tamamiyle haklısın kesinlike katılıyorum sana,özlen tekin'i bende severim dinlerim..vs ama son zamanlardaki yaptıkları özlem'in iyice saçmaladığının göstergesi :arrow: çırılçıplak fotoğrafları saçma sapan dizilerdeki rolleri falan..magazin malı güllü dallı lafı cidden artık kendi için geçerli bu söylenenler yorum değil özlem'in yaptıklarının gösterdiği gerçekler..
 
Ardent tekinist.com'daki laflarını sıkıyorsa burda etsene. kendini bu kadar ucuz yapma. Özlem'in yaptıkları çelişki diyorsun senin yaptıkların toptan... Konuşturma beni. Sırf lagaluga etmek için forumu da işgal etme!

Sanatçıyı lütfen düzeyli bir şekilde eleştirin (övgüleriniz yada şikayetlerinizi) bel altından vuranları daha kötü rezil ederim.
 
Via ile görüş son mesajlarımın neden çöp kutusuna atıldığını sor.
Beni rezil etmen için rezil olacak bir durumda olmam gerekir. Ben rezil olacak bir durumda olmadığım konusunda eminim. Sen burda rezil oldun zaten rock nedir sorusuna verdiğin cevapla. Hadi beni rezil etsene !!!
Ben tekinist.com da hangi tarihte ne demişsem burada da onlarla paralel şeyler söylemişimdir.
Bir kişi gelip Şebnem başlığında Özlem konuşursa veya Özlem başlığında Şebnem konuşursa her zaman müdehale ederim.
Ben rezil olmam. Sen kendine bak. Çelişkiye düşmem çünkü her söylediğim belli bir bilgi seviyesine geldiğim için söylenmiştir. Bir mantık kurduğum için söylenmiştir.
Bel altından vuran falan yok. Ben rock yapmıyor diyorum. Güzel müzik yapabilir ama rock yapmıyor.
Konuşsan ne konuşacaksın. Üstteki konuşmaların gibi kısır bir döngüde duracaksın. Çünkü bilgilerin bunları aşmıyor. Gerek rock hakkında, gerek rock müzik hakkında, gerekse müzik hakkında.
Lagaluga nedir? ben söylediğim her tezi destekleyen tezleriyle beraber söylüyorum. Buyur tezlerini ispatla....
Sen beni konuşturma... rezil olacak birisi olursa her zaman ki gibi bilgisiz olan olur. Bu konuşma süresince bilgi ile alakasız konuşan da sensin. Daha beğeni ile tanım arasındaki mantığı bile ayırt edemeyecek kadar eziksin...
 
Sürekli tartışmaların göz bebeği olmuş bazı kişilerin Rock kategorisine koymadığı bazıları içinde Rock müziğin en önemli isimi.
Farklı çalışmalarla gündemde kalmayı başarmış her albümde kendisini biraz daha aşmış ve en olgun albümü olarak son albümünü gösterebileceğimiz kişilerden.
Biraz dengesiz, biraz çılgın, biraz kötü kız.
Nedir bu kadını en iyi yapan derseniz;
1 - Çok fazla şey denemiş ve bunların hepsinde başarıya erişmiş.
2 - Sesini kullanışı.
3 - Söz yazarlığını farklı yönlerde kullanışı (sadece aşk şarkıları yazanlardan nefret ederim. Özlemi ayıran en büyük fark bu bence)
4 - Sahne performansı ( atıp tutmaya gerek yok. Albümlerinin üstünde bir performansa sahip şüphesiz.)

İşte bunlar benim gözümde Özlemi popüler birinci yapan. (her ne kadar popüler kültürü sevmesemde)

21 Eylül'de kendi sitemde Özlem Tekin başlığını açarken yaptığım yorum. Burda yazdıklarımla hiç bir şekilde çelişki içinde değil.
Kendisinin çok güzel sesi var, sesini çok güzel kullanıyor, sahne performansı çok iyi, çok iyi sözler yazıyor ama bunlar rocker olmasını sağlamıyor. Rocker değil işte...
 
dün Öz'ü rüyamda gördüm,çok güzeldi,çok tatlıydı.aynı sınıftaymışız,sonra işte ben bunu öpmeye çalışıyorum falan izin vermiyo naz yapıo.Şansım vardı da böyle bi rüya gördüm
 
Arkadaşım Özlem ile yemek yemişin sohbetin falan varmış. (Ben bilmem senin yalancınım) Böyle sorunların varsa git Öz ile hallet!!! Show yapma kısacası...
 
yok bana diyor :)
evet öncede belirttiğim gibi volvox'tan beri tanıyorum. kendisiyle son görüşmelerim konusunu yazdım. şov yapan yok. burası bir forum ve düşüncelerimi insanlarla paylaşıyorum. seni rahatsız eden bir durum varsa yazdıklarımı okumazsın olur biter...
 
Bence özlem tekin süper bir kişilik her bakımdan öyle ama yani gün gelird e birgün onunla manga-göksel darbe-özlem tekin hesabı çalışmak isterdim. bence tek bir eksikliği bile yok. yolu açık olsun :)
 
gitarist_kedi demiş ki:
Bence özlem tekin süper bir kişilik her bakımdan öyle ama yani gün gelird e birgün onunla manga-göksel darbe-özlem tekin hesabı çalışmak isterdim. bence tek bir eksikliği bile yok. yolu açık olsun :)

Özlem Tekin'in Manga ile düet çalışması var zaten canlı performans olarak. Ayrıca Manga'nın yeni çıkacak albümünde Öz ile ilgili birkaç süprizde olabilir... Bekliyoruz... 8)
 
Çoğu kişi diyor. Sen ne diyorsun dostum ya! Sorunlu musun sen? Sütüne alınmak diye buna denir işte. Gerilim yaratmak sonuç vermez. Hep tekrarlıyorum madem özlemi iyi tanıyorsun ve şikayetlerin var git konış ve hallet. Yani oturup yemek yemişliğiniz var değil mi? Belki yemekte bende bulunurum sorunları masaya yatırırız.
 
Sen kimsin ya seninle aynı masaya oturacam ?
Özlemle olan bütün irtibatlarımı kestim. İşim olmaz...
Açtırtma ağzımı. Verdiğim tepkilerin üzerinde tepkiler verme !!!
Burası bir tartışma forumu. Eğer ne demek olduğunu bilmiyorsan hiç yazma !!!
Rock nedir bilmiyorsun, forumda nasıl yazılır bilmiyorsun gelmişsin kişisel mesajlar yazıyorsun.
Bu mesajı pm olarak atabilirsin sadece bana diyeceğin varsa...
 
Geri
Üst