51 PromiL(Rock) - Ankara

canlarım hepinize basarılar.....
bu arada su yeni bascı olayını cozun bır an once irem konusuna gelince buyutmeye gerek yok siz iremle varolmadınz ve bundan sonrada onunla anılmanz hosuma gıtmıyoo optum sizi tek tek
 
mesaj değiştirmek için internete girdimo sırada arkadaşın biri (zonguldaktan ) birşarkı yolladı"bak olm bu şarkı süper filan "diye birde hikayesini anlattı ama ne kadar doğru bilmem.(tabii bhsettiğim şarkı hayalet sevgilim )sesi ciddi anlamda güzelarkadaışın .bol şans diliyorum ;)
 
ya bu adamları bır tek benmı dınlıyemedım ya? bu arada bır sey ıstıgecegım ozgunden yada ozgurden bana hayalet sevgılımın sozlerını ve sarkısını yollarmısınız? ıremın soyledıgıne ulastım ama bı b.k anlasılmıyo... bizde coverlıyoruzda bıraz eglenelım ama degılmı?
 
genclik isminizi valla twis_off dan duydum ciddi anlamda kalıte sizdeymiş neyse...babacanlar sizi dinlemedım ama cidden dinlemek isterdim.neyse bana cıktınız yerleri solersenız gelirim.hadi bakalım gozunuzden optum
 
Canlı olarak ızleyemesemde gelen tepkılerden sizi cok merak edıyorum..
Kendi bestelerınızı dınleyebılecegım bır site varmı?

optum hepinizi 8) Kendinize iyi davranın :!:
 
Çok yakında canlı performanslarımıza tekrar başlicaz arkadaşlar hepinizi bekleriz.Sanırım kadro da ufak bir değişiklik var gibi görünüyor.Sonra güzel haberlerimiz var.Yorumlarınız için teşekkürler.
www.51promil.com.tr.tc den şimdilik bize ulaşabilirsiniz..
 
Geri
Üst